ilk sayfada ekliyorum aşko her çıktığında güncelleme ediyorum bakGörmedimmm nerde nerde o önizleme
Kesin katili bize gösterecekler ama dizi içinde arayış devam edecekilk sayfada ekliyorum aşko her çıktığında güncelleme ediyorum bak
evettt aynenn dizi devam canımm öyle inci bulundu diye final ederlermi hiçKesin katili bize gösterecekler ama dizi içinde arayış devam edecek
Konu incinin ölmesi değil ama bu sadece aracı olay asıl işin içinde uyuşturucu çetesi var pars, yekta,engin bunlardan biri şebekenin başı ama kimevettt aynenn dizi devam canımm öyle inci bulundu diye final ederlermi hiç
son iki güüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnnKonu incinin ölmesi değil ama bu sadece aracı olay asıl işin içinde uyuşturucu çetesi var pars, yekta,engin bunlardan biri şebekenin başı ama kim
Aynen bakalım ne olacakson iki güüüüüüüüüünnnnnnnnnnnnnnn
Kalp yarası ve gönül dağıKızlar bu arada başka hangi dizilere bakıyorsunuz
Kalp yarası beni baydı bıraktım her hafta senden boşanıyorm muhabbetiKalp yarası ve gönül dağı
camdaki kızKızlar bu arada başka hangi dizilere bakıyorsunuz
Ona da bakacağımcamdaki kız
Kırkı geçti demeleri bakalım boşanacaklar mıKalp yarası beni baydı bıraktım her hafta senden boşanıyorm muhabbeti
amaaa çok ağlıyorumm yaaaaaPsikolojimi bozdu o benim
Ay yok ya kimse normal değil dizide için bayılıyor izlerken bide sedati görünce sinirlerim tepeme çıkıyoramaaa çok ağlıyorumm yaaaaa
sedat konusunda çok haklısınn çocuk gibiiAy yok ya kimse normal değil dizide için bayılıyor izlerken bide sedati görünce sinirlerim tepeme çıkıyor
Dimeeaboovvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvvv
ön izlemeyide ekledim ilk sayfada çınar biraz gülümsüyor gibi ceyline ayy ceylin çıldırıyo kız galiba çınar etti
vallahaa ya bu sezonda çıkıcak ortaya yada 5 ci bölümde
Çınar olmasın ya izlemem ben daha. Ama bence kim biliyor musun şu avukat varya neydi adı. Ceylinin arkadaşının babası ovallahaa ya bu sezonda çıkıcak ortaya yada 5 ci bölümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?