- 28 Haziran 2021
- 3.524
- 5.502
- 78
Hahahha bu hafta için dedim yaTovbee dee kızzz bigün bi verirse ozaman kırcanmı
Tabi kiHele bennnn sinirden delireceğim. Dişlerim önemli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahha bu hafta için dedim yaTovbee dee kızzz bigün bi verirse ozaman kırcanmı
Tabi kiHele bennnn sinirden delireceğim. Dişlerim önemli
Heeee iyi iyii ozamanHahahha bu hafta için dedim ya
Tabi ki
Bende tam orda aynı şeyi düşündüm. Hayatta kalmak için öldürmek zorunda kaldı o zaman Ceylin hanımın da bu tavırları babasına da geçerli olacak mıydı ?Ay şimdi izliyorum çınar haklı bence, kendi mi ölseydi çocuk Allah Allah hıh
Öldüren çınar degil ya. Tek el ateş edildi. Serdar bitirdi bence işini enginin talimatıyla. Suçu da çınara yigmaya çalışıyorlar...Bende tam orda aynı şeyi düşündüm. Hayatta kalmak için öldürmek zorunda kaldı o zaman Ceylin hanımın da bu tavırları babasına da geçerli olacak mıydı ?
Ben kaçtım diyor çocuk, doğru söylüyor. Kaçtığı halde belasını aradı o Zafer
Ay sinir oluyorum ona da çocuğun burnunu boka soktu gitti resmen ya
Tamam öyle zaten ama Metin amir her halükarda suçlu...Öldüren çınar degil ya. Tek el ateş edildi. Serdar bitirdi bence işini enginin talimatıyla. Suçu da çınara yigmaya çalışıyorlar...
O ayrı. Ona hiçbir zaman suçsuz demedimTamam öyle zaten ama Metin amir her halükarda suçlu...
Gene geçmiş gelecek karışık bir fragman
Jou twinky mavikelebek34 Yadee @MevsimBahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella N nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir @uyudu belleza M -Murphy
Gene geçmiş gelecek karışık bir fragman
Jou twinky mavikelebek34 Yadee @MevsimBahar Selizay Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella N nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir @uyudu belleza M -Murphy
Sürekli biri öldürülüp katilini arayacağız anlaşılanBu Ceylin kimi öldürdü acaba Metin Amiri mi acaba
Gerçekten öyle dizi resmen seri katil dizisi oldu iyiden tadını kaçırdılar herkes birbirini öldürüyorSürekli biri öldürülüp katilini arayacağız anlaşılan
Ben öyle bişey demedimSiz de her seferinde sıktı saçmaladı deyip pazar günü kanal d de buluyorsunuz kendinizi sjdjfjf
benimde aklıma o geldi olabilir intikam için Eren'de çok sinirli çünkü ona karşıBu Ceylin kimi öldürdü acaba Metin Amiri mi acaba
Kızlar fragman geldi
Yaaw bırah palavereyi ceylin yiaEtiketi de ben atayım
Ulan Ceylin yemin ediyorum gerizekalisin...