Fragmanda bir sahnede bayılıyor. Ondan dolayı olabilir.Ceylin orda neden hasta elbisesi giymişti
Ilgaz hemen olayı çözdü, katil görüntüyü çeken kişi diyor..
Canım bu işler hiç belli olmuyor. Benim ablam 38 yaşında evlendiğinin haftasında hamile kaldı. Yani bize dediği o. Belki nikahtan önce bir şey yaptılarCeylin de hemen hamile kalır kesinbi ben kaldım
Oyy Nihalim sağlıkla büyüsün minnoşumuz. Allahım hepinize uzun mutlu ömürler versin inşallahFragmanda bir sahnede bayılıyor. Ondan dolayı olabilir.
Canım bu işler hiç belli olmuyor. Benim ablam 38 yaşında evlendiğinin haftasında hamile kaldı. Yani bize dediği o. Belki nikahtan önce bir şey yaptılar
Ben 5 ameliyat, 5 tüp bebek denemem sonucunda 42 yaşında evlat sahibi oldum.
Bütün dünyam kızım olduOyy Nihalim sağlıkla büyüsün minnoşumuz. Allahım hepinize uzun mutlu ömürler versin inşallah
Pamuğum çok heyecanlı bölüm olacak gibi
Abooo çıkıyor ortaya
Hayirlisı beybiiiAbooo çıkıyor ortaya
Senin önceki nick aklımda kaldı değiştiremiyorumPamuğun yesunn senii
Olsunn kuzumm nasıl istiyorsan öyle deeeSenin önceki nick aklımda kaldı değiştiremiyorum
Pammik yapsaydınOlsunn kuzumm nasıl istiyorsan öyle deeecotton koton gibi oldu bi tuğaf oldum
Hahahah güzelll isim bak buPammik yapsaydın
Tamam yeter değiştirmeHahahah güzelll isim bak buama herkes buna alıştı şimdi değiştirirsem olamz
Seniseviyorum cemoosssTamam yeter değiştirme
Tam paylaşmamistin, paylasayim diye geldim
Yetiştimmm dedim aseli yoracamm yetiş jou dedimTam paylaşmamistin, paylasayim diye geldim
Ah Ilgaz, çikolatalı pastam
Hahahah bizde de misafir vardı akşam ondan pek bakamadim. Kızın 40i çıktı diye millet gormeye geldiYetiştimmm dedim aseli yoracamm yetiş jou dedim
Bu neeeee
Hemen koşa koşa geldiler dimiHahahah bizde de misafir vardı akşam ondan pek bakamadim. Kızın 40i çıktı diye millet gormeye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?