Yargı

Ilgaz'a çok üzülüyorum ya, işlemediği hataların bedelini ödüyor. Zafere hala sinirliyim zaten, Çınar'a kızamıyorum ki, nefsi müdafaaydı onun çünkü. Yoksa Zafer onu öldürecekti, ama böyle saklamaları yanlış tabi. Hele Metin amirin.

Aynen keşke direk anlatsalardi, ceza bile almazdı bence. Ama çınar öldürmedi Zaferi bence. Çünkü 2 el silah sesi duyuldu ama çınar 1 el ateş etti. Diğerini serdar yaptı bence.

Aynen keşke direk anlatsalardi, ceza bile almazdı bence. Ama çınar öldürmedi Zaferi bence. Çünkü 2 el silah sesi duyuldu ama çınar 1 el ateş etti. Diğerini serdar yaptı bence.
Bak o da olabilir, belki ileride çıkar, çınar aklanır, ama saklamaları suç. Hem de bir amirin saklaması.

Hahahcanimm benimm iyi söyledin bende diyorum bu elferay kimdu biara değişcem dedin amaa duşünemedim
Aman ya sorma birden aklım esti değiştirdim işte. Aslında böyle bi bildirim gelmeli bence
Şu kullanıcı isimli şahıs adını değiştirdi diye yoksa söylemediğimiz takdirde kimse tanıyamıyor

Reactions: Jou
Aman ya sorma birden aklım esti değiştirdim işte. Aslında böyle bi bildirim gelmeli bence
Şu kullanıcı isimli şahıs adını değiştirdi diye yoksa söylemediğimiz takdirde kimse tanıyamıyor
Evettt yaaa keşke öyle olsa aslında olması lazımdı tektek kime haber vercezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…