Yaaaa kıyamam ben bu Ilgaz a yaaaa
Ilgazın yüzündeki çaresizlik
Sorma beybiiiYaaaa kıyamam ben bu Ilgaz a yaaaanasıl söyler ki insan böyle birşeyi ya
Ilgaz'a çok üzülüyorum ya, işlemediği hataların bedelini ödüyor. Zafere hala sinirliyim zaten, Çınar'a kızamıyorum ki, nefsi müdafaaydı onun çünkü. Yoksa Zafer onu öldürecekti, ama böyle saklamaları yanlış tabi. Hele Metin amirin.
Aynen keşke direk anlatsalardi, ceza bile almazdı bence. Ama çınar öldürmedi Zaferi bence. Çünkü 2 el silah sesi duyuldu ama çınar 1 el ateş etti. Diğerini serdar yaptı bence.Ilgaz'a çok üzülüyorum ya, işlemediği hataların bedelini ödüyor. Zafere hala sinirliyim zaten, Çınar'a kızamıyorum ki, nefsi müdafaaydı onun çünkü. Yoksa Zafer onu öldürecekti, ama böyle saklamaları yanlış tabi. Hele Metin amirin.
Bak o da olabilir, belki ileride çıkar, çınar aklanır, ama saklamaları suç. Hem de bir amirin saklaması.Aynen keşke direk anlatsalardi, ceza bile almazdı bence. Ama çınar öldürmedi Zaferi bence. Çünkü 2 el silah sesi duyuldu ama çınar 1 el ateş etti. Diğerini serdar yaptı bence.
Ay çok güzel bir bölüme benziyor
Bomba gibi bölüm
Offf offf
Aşkoooo nickimi değiştirdim
Allah canını almayaa bende diyorum bukız niye hiç yok buralardaAşkoooo nickimi değiştirdimela lale el ele değil artık Elferay bende diyorum neden etiket gelmedi
Habersiz nick değiştirirsem olacağı bu tabiAllah canını almayaa bende diyorum bukız niye hiç yok buralarda
Tabiii yoksa sana yargı etiketide yokk haber vereydin iyiydiHabersiz nick değiştirirsem olacağı bu tabi
Yoksa mekanda onlaynız bebaamm
yaaaaTabiii yoksa sana yargı etiketide yokk haber vereydin iyiydi
Hahahcanimm benimm iyi söyledin bende diyorum bu elferay kimdu biara değişcem dedin amaa duşünemedimyaaaaettim bir cahillik kıyma bana ben yargısız yaşayamamm
Aman ya sorma birden aklım esti değiştirdim işte. Aslında böyle bi bildirim gelmeli benceHahahcanimm benimm iyi söyledin bende diyorum bu elferay kimdu biara değişcem dedin amaa duşünemedim
Evettt yaaa keşke öyle olsa aslında olması lazımdı tektek kime haber vercezzAman ya sorma birden aklım esti değiştirdim işte. Aslında böyle bi bildirim gelmeli bence
Şu kullanıcı isimli şahıs adını değiştirdi diyeyoksa söylemediğimiz takdirde kimse tanıyamıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?