Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hahahah şansını opeyimmm emiii sen daha ekledikten sonra youtubden bana haber geldi yargı fragmanı diye aselii op benim içik miss kokulum yaavvv
İnşallah. Bir haltlar olacak da bakalım...Metin amir orda neden yaralı inşallah çok uzatmalar yas tutmayla bu bölümü.
Sıcak sıcak taze taze
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza
Ay dizilerde her şey çok kolay tatlım. Elbet senin de olur. Rabbim gönlüne göre versin takma kafanıAbooo karışık işler
Ceylin de hemen hamile kalır kesin bi ben kaldım
Saçma sapan şeyler düşünme leenn o bi dizi şıp diye hamile işi yapıyolarr zatennnfilmlerde dizilerde herşey kolay zatennn allah öyle bi zamanda nasip etcekki sana sen bile şaşırcaksın allahımm nasip etsinAbooo karışık işler
Sıcak sıcak taze taze
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza
Sıcak sıcak taze taze
Ceylin bebek istiyorum derken bile hamile kalır, hatta oradaki öpüşmelerinde bile hamile kalmış olabilir çünkü o diziAbooo karışık işler
Sıcak sıcak taze taze
Sıcak sıcak taze taze
Heralde sinir krizi falan geçirdi anlamadim ki...Ceylin orda neden hasta elbisesi giymişti
Ilgaz hemen olayı çözdü, katil görüntüyü çeken kişi diyor..
Heralde sinir krizi falan geçirdi anlamadim ki...
Bizim 40miz çıktı bugün teyzesiSaçma sapan şeyler düşünme leenn o bi dizi şıp diye hamile işi yapıyolarr zatennnfilmlerde dizilerde herşey kolay zatennn allah öyle bi zamanda nasip etcekki sana sen bile şaşırcaksın allahımm nasip etsin
Yaaa çok şükürrrrr atlattın artıkkBizim 40miz çıktı bugün teyzesi