• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Metin amir orda neden yaralı 🙄 inşallah çok uzatmalar yas tutmayla bu bölümü.

Öperim😍😍😍
Hahahah şansını opeyimmm emiii sen daha ekledikten sonra youtubden bana haber geldi yargı fragmanı diye 😂😂😂😂 aselii op benim içik miss kokulum yaavvv🥲🥲

• Muhteşem
Reactions: Jou
Ceylinin ağlama sahneleri çok kötüydü ya 😭

Tahmin ettiğim gibi, suçu metinin eski amirine attılar. Ama o otobüste ki kamera görüntüsü işin rengini değiştirecektir bence..

Eren metin amire neden kaydı aldığıni sorarsa büyük ihtimall kendinin ayıbı var diye filan diyecek. Ama kendisi eve gidip kaydı alması saçma olmuş, babasına tel edip kaydı aldirabilirdi. Silahı da merdanin adamları koydu zaten.

Dizideki en güzel şey Pınar Deniz’in oyunculuğu. Bu kız gerçekten çok yetenekli 😍
Süvari reklamı beni çok rahatsız etti. Tamam reklam alın ama dialog koymakta neyin nesi? Konsantremi boZdu.

Abooo karışık işler 😂😂

Ceylin de hemen hamile kalır kesin 😭😭😭😭😭 bi ben kaldım
Saçma sapan şeyler düşünme leenn o bi dizi şıp diye hamile işi yapıyolarr zatennn:KK67:filmlerde dizilerde herşey kolay zatennn allah öyle bi zamanda nasip etcekki sana sen bile şaşırcaksın allahımm nasip etsin😘😘

Abooo karışık işler 😂😂

Ceylin de hemen hamile kalır kesin 😭😭😭😭😭 bi ben kaldım
Ceylin bebek istiyorum derken bile hamile kalır, hatta oradaki öpüşmelerinde bile hamile kalmış olabilir 😅 çünkü o dizi 😂😂😂😂
Hemen hamile kalması için de dua edelim ayrıca Ceylin ve Ilgaz’ın sonsuza dek ayrılamama sebebi olacak o bebek 😂😂

Ceylin orda neden hasta elbisesi giymişti 🤔
Ilgaz hemen olayı çözdü, katil görüntüyü çeken kişi diyor..

Ceylin orda neden hasta elbisesi giymişti 🤔
Ilgaz hemen olayı çözdü, katil görüntüyü çeken kişi diyor..
Heralde sinir krizi falan geçirdi anlamadim ki...

Saçma sapan şeyler düşünme leenn o bi dizi şıp diye hamile işi yapıyolarr zatennn:KK67:filmlerde dizilerde herşey kolay zatennn allah öyle bi zamanda nasip etcekki sana sen bile şaşırcaksın allahımm nasip etsin😘😘
Bizim 40miz çıktı bugün teyzesi 🥰

• Muhteşem
Reactions: Jou
Back