Yaaaa bu neeeeCeylinn benide mahvettii bu sahnedee
Lna16
mavikelebek34
Whiterose89 Devitamini M Mevsim hep bahar Matmazella
@Nihal ShibuyaYadee Citemik _Elferay_ Selizay minnnnnak Melasel Cemoos twinky sweetgirlcandy @zzekta1 belleza Delirtiyor @Catlak-kurabiye @Berikko @Black Light Tavuk_suyu_
@-Murphy
Yalnız ceylinin babasıda şuan oğlum dizisinde ondan çıkmıştırrYaaaa bu neeee
Ceylinin annesi masayı dağıtırken içimden “her geçen gün birer birer masadan eksiliyor dostlar” demek geldi...
Önce Aylinin ölen oğlu, sonra İnci, ardından Zafer... O masadan 3 tabak eksik. Çok acı çokkk....
Belli ki bu bölüm bizi mahvedecek yine
Tüm duygusallığı mahvettinYalnız ceylinin babasıda şuan oğlum dizisinde ondan çıkmıştırr
Tişikkirlerr
Evett canımm yaZafere zaten çıldırıyorum, Çınar’ı zorla katil etti defoldu gitti. Çınar’ın içi içini yiyor ama işin en kötüsü Metin amir olayı ört bas etmeyecekti
Al benden de o kadar Nihalcim .Ben 2. Evlendim 2 kez kayınvalidem ve kayınpederim oldu. Ne olursa olsun onları kendi anne-babam gibi benimsemedim.
Babam ölecek, ben kayınpederime “Benim bir babam daha var” diye sarılacağım. Hiç samimi değil
Geçen hafta ki bölümden belli idi bu bölüm böyle olacağıCeylinn benide mahvettii bu sahnedee
Lna16
mavikelebek34
@Nihal ShibuyaYadee Citemik _Elferay_ Selizay minnnnnak Melasel Cemoos twinky sweetgirlcandy @zzekta1 belleza Delirtiyor @Catlak-kurabiye @Berikko @Black Light Tavuk_suyu_
@-Murphy
Bu bölümde böyle hüsran diyorsunGeçen hafta ki bölümden belli idi bu bölüm böyle olacağı
Evet kuzum salya sümük gidicez yine belli olduBu bölümde böyle hüsran diyorsun
Evet kuzum salya sümük gidicez yine belli oldu
Benim bebek olunca bir bölüm geriden geliyorum şuan gece mesaisinde son bölümü izliyorum yetişecegim size inşallahCeylinn benide mahvettii bu sahnedee
Lna16
mavikelebek34
@-Murphy
Offf offf
Çınarı ele verecek metin
Metin kimin silahını koydu o şuan belli değil oğlunu ve kendisini kurtaracaktı ama ceylinin ona sarılması ve babam var demesi onu etkileyecek sanırım. Ondan çınara öyle dedi diye düşünüyorum yada son olayı duydu kara para aklama meselesiniMetin amir oğlunu ele vermeyecektir bence. Zamanında zaferin suçsuz yere hapis yattığı "komser" e suçu atacak. Metin amir vicdan azabı çektiği icin o erguan ailesine yardım etmişti gizliden.
Ceylinin metin amire baba diye sarılması
Canım benimBenim bebek olunca bir bölüm geriden geliyorum şuan gece mesaisinde son bölümü izliyorum yetişecegim size inşallah
Aaaa kuzu ben görmedim kaçırmışımYer yerinden oynayacak
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza
Gelsinnnnn bomba bölümYer yerinden oynayacak
Jou twinky mavikelebek34 Yadee M Mevsim hep bahar Selizay @Mavera4268 Lna16 Whiterose89 Devitamini baldan_madam Dasmeer Tavuk_suyu_ Matmazella @Nihal Shibuya Citemik minnnnnak _Elferay_ Cemoos BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy Kafiyesizsiir Delirtiyor belleza
Ahhahaha kız öylesine YouTube a girdim. Bir altın 20sn olmuş fragman yukleneliAaaa kuzu ben görmedim kaçırmışım
Allahımm yerim seniii kucağında bebeyle gelipte nasılda uğrasıyon
Hahahah şansını opeyimmm emiii sen daha ekledikten sonra youtubden bana haber geldi yargı fragmanı diyeAhhahaha kız öylesine YouTube a girdim. Bir altın 20sn olmuş fragman yukleneli
Hakikaten Asel yanımdaydı o sırada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?