Yargı

Aynen benim de babamı kaybettiğim zaman geldi aklıma
Senin de başın sağolsun canımm. Herkesin bi yarası var işte... burda yüzlerce kadınız herkesin sıkıntısı birbirinden zor.
Rabbim imtihanımızı kolay eylesin

Bu Pınar Deniz’in oyunculuğu beni öldürüyor. Genç nesil Türk aktristler arasında en iyi oyunculardan olabilir. O nasıl sahiden, ciğerden bir yakarıştır. Kıyafetlere gidip son bir kez sarılayım demesi. O çaresizliği. Resmen yaşadım. Müthiş bir oyuncu

Metin amir orda silahı torbadan çıkarıp başka silah bırakması saçma olmuş. Hazır inceleme torbası bulup koyamamış mi çok toy bir hareket. Ayrıca kime bedel ödetecek acaba, zaferin haksız yere ceza aldığı zamanki, çalıştığı komseri mi acaba? Çocukların foyası Da ortaya çıktığına sevindim, ama zaferin ölümü araya girince o konu baya ileri atılacak bence.

Bizim evde 1 tane tv var. Haftanın 6 günü eşimin tekelinde. Ben Yargı’yı izliyorum Pazar akşamları. Eşim tahammül edemiyor. Dün Eren komiseri vuran adamı bulmak için iş yerine gitti Ilgaz ve Pars. Eşim “Devletin Cumhuriyet Savcısı böyle işlerle mi uğraşır” diyor. Çoğu dialog hukuka çok aykırı.

Aman ona bakarsan hepsi kurgu senaryo üzerine yapılmış. Maksat kafayı dağıtmak, okadar derin düşünmemek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…