O Derya savcı değil miydi adı yaaaben mi karıştırıyorum bilemedim
AğlattıııııııUla ceylin içimi yaktın
Başın sağolsun canımAğlattııııııı
Benim de içim yandı kül oldu yaaaa. Annemi kaybettiğim an geldi gözümün önüne. Ceylin gibi çırpınışım, çaresizliğim, inanmak istemeyişim
Allah razı olsun kuzucumBaşın sağolsun canım
Aynen benim de babamı kaybettiğim zaman geldi aklımaAğlattııııııı
Benim de içim yandı kül oldu yaaaa. Annemi kaybettiğim an geldi gözümün önüne. Ceylin gibi çırpınışım, çaresizliğim, inanmak istemeyişim
Senin de başın sağolsun canımm. Herkesin bi yarası var işte...Aynen benim de babamı kaybettiğim zaman geldi aklıma
AminSenin de başın sağolsun canımm. Herkesin bi yarası var işte...burda yüzlerce kadınız herkesin sıkıntısı birbirinden zor.
Rabbim imtihanımızı kolay eylesin
Bizim evde 1 tane tv var. Haftanın 6 günü eşimin tekelinde. Ben Yargı’yı izliyorum Pazar akşamları. Eşim tahammül edemiyor. Dün Eren komiseri vuran adamı bulmak için iş yerine gitti Ilgaz ve Pars. Eşim “Devletin Cumhuriyet Savcısı böyle işlerle mi uğraşır” diyor. Çoğu dialog hukuka çok aykırı.Metin amir orda silahı torbadan çıkarıp başka silah bırakması saçma olmuş. Hazır inceleme torbası bulup koyamamış miçok toy bir hareket. Ayrıca kime bedel ödetecek acaba, zaferin haksız yere ceza aldığı zamanki, çalıştığı komseri mi acaba? Çocukların foyası Da ortaya çıktığına sevindim, ama zaferin ölümü araya girince o konu baya ileri atılacak bence.
Bizim evde 1 tane tv var. Haftanın 6 günü eşimin tekelinde. Ben Yargı’yı izliyorum Pazar akşamları. Eşim tahammül edemiyor. Dün Eren komiseri vuran adamı bulmak için iş yerine gitti Ilgaz ve Pars. Eşim “Devletin Cumhuriyet Savcısı böyle işlerle mi uğraşır” diyor. Çoğu dialog hukuka çok aykırı.
Ceylinn benide mahvettii bu sahnedee
Lna16
mavikelebek34
Whiterose89 Devitamini M Mevsim hep bahar Matmazella
@Nihal ShibuyaYadee Citemik _Elferay_ Selizay minnnnnak Melasel Cemoos twinky sweetgirlcandy Zekta1 belleza Delirtiyor Catlak-kurabiye Berikko Black Light Tavuk_suyu_
M -Murphy
ÇokkÇok üzücü bir bölüm
Offf offfCeylinn benide mahvettii bu sahnedee
Lna16
mavikelebek34
@Nihal ShibuyaYadee Citemik _Elferay_ Selizay minnnnnak Melasel Cemoos twinky sweetgirlcandy Zekta1 belleza Delirtiyor Catlak-kurabiye Berikko Black Light Tavuk_suyu_
M -Murphy
EyvaahhhOfff offf
Çınarı ele verecek metin
Diğer bölüm sonunda da hüngür hüngür ağladımCeylinn benide mahvettii bu sahnedee
Lna16
mavikelebek34
M -Murphy
Evett galibaa kuzu epey hüzünlüDiğer bölüm sonunda da hüngür hüngür ağladımbu bölümde öyle olcak gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?