• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Kitaptaki zehirin başka bir cinayette kullanıldığı davada Ceylin’in avukat olması tesadüf mü? Sanki hep onun üstüne atmak planlanmış gibi. Engin kendi kendine yaptı kesin kesssin Ceylin’e atmak için. Öldürmeyecek kadar yaladı çakal :D

Kitaptaki zehirin başka bir cinayette kullanıldığı davada Ceylin’in avukat olması tesadüf mü? Sanki hep onun üstüne atmak planlanmış gibi. Engin kendi kendine yaptı kesin kesssin Ceylin’e atmak için. Öldürmeyecek kadar yaladı çakal :KK70:
olabilir ama kime nasıl ulaştıda yaptırdı burdan serdara da bağlanabilir konu

olabilir ama kime nasıl ulaştıda yaptırdı burdan serdara da bağlanabilir konu
Of konu çok karışık, zaten Enginin herkesin bu kadar sırrını bilmesi saçmalıktı. Başta çöpe para atacak kadar salak bir tipti halbuki 😅

Merdan da kafa karıştırıp duruyor. Ben işimi yarım bırakmam tamamlarım falan diyordu. Sanki zehirle ölmedi kurşunla öldürdü gibi. Ama hedef şaşırtmaca bence. Zafer’i de o saklıyor sanıyorduk haberi bile yokmuş.
evet zafer konusunda yanıldık onunda tam konusu açılmadı aslında arka tarafta kötü işler falan derken adam eşitlik falan dedi ya çınara orda bi kafam karışmadı değil onunla ilgili

evet zafer konusunda yanıldık onunda tam konusu açılmadı aslında arka tarafta kötü işler falan derken adam eşitlik falan dedi ya çınara orda bi kafam karışmadı değil onunla ilgili
Merdan bir kazık atacak zaten onlara. Diziye girdiğinden beri aman dikkat edin, yaklaşmayın, karşılıksız iyilik yapmaz o vs bir sürü uyarı oldu. Şu hakimeyle aralarında ne oldu o da belli değil daha. En az 3 sezon 🤣

Tekmeleyen kesin erkek. Bi kere kadın olsa ayak numarası güççük olur, hmm bu bi kadın sanırım derlerdi :KK70: ay hof bi sürü kafa yorduk abuk subuk bi şey çıkarsa bozuşuruz semaaa :KK70:

Screenshot_20220117_122958_com.google.android.youtube.jpg

Herkesi neyle tehdit edildiğini biliyoruz bir tek Cüneytin olayını bilmiyoruz.

yektanın yanında onun pisliklerini kapadığı için olaiblir mi
Ben artık tahmin yurutemiyorum. Valla bu kadının kafasi nasil çalışıyor anlamadım 😂
Lacinin şoförle sevgili olması, ben enginin yektadan olmadığını bile düşünmeye başladım 😂

Sigarayı içen Laçin ama öldüren kim? Engin sirittigina göre tanıdığı biri kesin onun tarafından ama.

Bence Laçin sigaraların olduğu yerde şoförü bekledi. Şoför öldürdü bence onları da tehdit etti. Ama şoförle gelen kadın kim😂 şampuan dediğine göre Ceylinin bildiği biri çıkacak yani yanındayken o kokuyu alcak.

Bilemiyorum ama Neva da çok korkmuştu Engin'in tehditinden Cüneyt kendini yakacaksın benide kötü duruma düşürdün gibi birşey söyledi. Bakalım neler çıkacak? 🤗

Dusunuyorum dusunuyorum cuneyt o cumleyı işi için kurmus olabılır.. Cunku ceylın serbest kalınca onun da başı ağrıcak gibime geldi🤷‍♀️

Back