- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
çıktı bence daha çıkmaz gibi maksat erenin hayatı emniyetten ibaret değil gibi olabilir sonuçta hepsinin ailesi var ama onu sadece işte gösteriyorlarOralardan da çıkar bişeylerrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çıktı bence daha çıkmaz gibi maksat erenin hayatı emniyetten ibaret değil gibi olabilir sonuçta hepsinin ailesi var ama onu sadece işte gösteriyorlarOralardan da çıkar bişeylerrrr
olabilir ama kime nasıl ulaştıda yaptırdı burdan serdara da bağlanabilir konuKitaptaki zehirin başka bir cinayette kullanıldığı davada Ceylin’in avukat olması tesadüf mü? Sanki hep onun üstüne atmak planlanmış gibi. Engin kendi kendine yaptı kesin kesssin Ceylin’e atmak için. Öldürmeyecek kadar yaladı çakal
Of konu çok karışık, zaten Enginin herkesin bu kadar sırrını bilmesi saçmalıktı. Başta çöpe para atacak kadar salak bir tipti halbukiolabilir ama kime nasıl ulaştıda yaptırdı burdan serdara da bağlanabilir konu
evet ama sonradan akıllandı mı desem psikopatlığı mı ortaya çıktı desem bilemiyorumOf konu çok karışık, zaten Enginin herkesin bu kadar sırrını bilmesi saçmalıktı. Başta çöpe para atacak kadar salak bir tipti halbuki
evet zafer konusunda yanıldık onunda tam konusu açılmadı aslında arka tarafta kötü işler falan derken adam eşitlik falan dedi ya çınara orda bi kafam karışmadı değil onunla ilgiliMerdan da kafa karıştırıp duruyor. Ben işimi yarım bırakmam tamamlarım falan diyordu. Sanki zehirle ölmedi kurşunla öldürdü gibi. Ama hedef şaşırtmaca bence. Zafer’i de o saklıyor sanıyorduk haberi bile yokmuş.
Merdan bir kazık atacak zaten onlara. Diziye girdiğinden beri aman dikkat edin, yaklaşmayın, karşılıksız iyilik yapmaz o vs bir sürü uyarı oldu. Şu hakimeyle aralarında ne oldu o da belli değil daha. En az 3 sezonevet zafer konusunda yanıldık onunda tam konusu açılmadı aslında arka tarafta kötü işler falan derken adam eşitlik falan dedi ya çınara orda bi kafam karışmadı değil onunla ilgili
Ayy çok da güzel şarkıdır heBen ölmeden önceee bir sürü hatam olduuuu
Çık aklımdan
ya ben o kısmı yakalayamadım tam saç renginden ziyade kokudan çıkacak gibi geliyor bana
yektanın yanında onun pisliklerini kapadığı için olaiblir miEki Görüntüle 2990002
Herkesi neyle tehdit edildiğini biliyoruz bir tek Cüneytin olayını bilmiyoruz.
Taze taze sıcak sıcak
Fotiler geldi
Jou @twinky mavikelebek34 Yadee @MevsimBahar @Selizay @Mavera4268 Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik minnnnnak @Ela lale el ele @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy @rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
Taze taze 17. Bölüm onizleme
Jou @twinky mavikelebek34 Yadee @MevsimBahar @Selizay @Mavera4268 Lna16 @Whiterose89 @Brokilo @baldan_madam @Dasmeer @Tavuk_suyu_ @Matmazella @Nihal Shibuya @Citemik minnnnnak @Ela lale el ele @Cemoos @BizyanmadikYAKILDIK sweetgirlcandy @rollercoaster @-C-A-N-A-N- @Feslegen
Ben artık tahmin yurutemiyorum. Valla bu kadının kafasi nasil çalışıyor anlamadımyektanın yanında onun pisliklerini kapadığı için olaiblir mi
Bilemiyorum ama Neva da çok korkmuştu Engin'in tehditinden Cüneyt kendini yakacaksın benide kötü duruma düşürdün gibi birşey söyledi. Bakalım neler çıkacak?
Gine kafamızı karıştırmayı başardılarDusunuyorum dusunuyorum cuneyt o cumleyı işi için kurmus olabılır.. Cunku ceylın serbest kalınca onun da başı ağrıcak gibime geldi