Yargı

Hahahah valla ben ev işlerine elimi surmucem. Anamla kaynanam yapsın bana ne temizliği de erkek kardeşime kitlerim, zaten robot var evde bir tek silip, toz alınacak. Ben sadece yemek, uyumak ve emzirmek üzerine ihtisas yapmayı düşünüyorum 40gun

İnan ben şuan elimi ev işlerine surmuyorum ama bir lohusa gibi yatağa girip hiç yatmadim kaldı ki sezeryanla doğum yaptım ,bütün düzenim vs değişti uykularım kêza öyle haa kayınvalide desen umrunda değil annem bugüne dek baktı hatta 10 gündür de anneme geldim kızımla kalıyorum . Yani burdayim ama sancılı bir bebeğin varsa ve ilk anneliğin ise çok çok zor ben bebemle birlikte agliyorum düşün

Reactions: Jou
Yaaaaaa 9 şubat olayduuu yavvv doğum günümd edoğaydıı emiiii
9 Şubat erken
Benim de 22 Mart eşim 1 ay daha tut da, aynı gün olsun diyordu bir ara

Yaaa kurban olurumm sanaaa yaa
O kv de neymiş yaa düşünmezz etmezzz

İlk bebeğim de daha önce baktım baya bebek :)
Tecrübeli sayılırım bir nebze :)

Bizimkiler yapar Allah var yukarda şimdi. Evde savaş çıkmaz inşallah benim tek derdim o benim tarafımdan

Evett kuzummm daha şurda 4 ay nasıl geçti bende anlamadım aslında baharımm cok değişik duygular içindeyimm gerçektenn
İnan geciyor. Hamile kaldığım öğrendiğim gün dün gibi daha. Asi olmaya gidicez diye test yaptım Allah'ın işi mıdır nedir pozitif çıkmıştı

Yaaa kurban olurumm sanaaa yaa
O kv de neymiş yaa düşünmezz etmezzz
Maalesef herkes aynı değil kimseden de zorla bişey talep edemem zorunlu değiller sonuçta kêza benim annem ama tek yapacağım bir dönem değil şuan ki dönemim ,ben çok hafife almışım inşallah senin ve tüm bekleyenlerin herşeyi güzel geçer benim ilk 15-18 gün çok kötü idi hem eşimle olan durumum hemde psikolojim. Kızımin ne kadar az sancısı varsa o kadar iyiyim

Eş desteği anne veya kv den cidden daha önemli. Onlar gidince tek kalacaksınız her şeyi öğrenmesi laizm babanin.

İlk bebeğim de daha önce baktım baya bebek :)
Tecrübeli sayılırım bir nebze :)

Bizimkiler yapar Allah var yukarda şimdi. Evde savaş çıkmaz inşallah benim tek derdim o benim tarafımdan
Maşallah sana benim tecrübem yoktu ya da var olduğunu düşündüğüm de kendi çocuğuma karşı çok hassas olduğum için olabilir . İnşallah evde savaş çıkmaz ,benim annem ,kvalide ve eşim arasında baktım durum kötü anneme yekten geldim

Yaaa canımm benim tabiii öylee boşverr annende daha rahat edersiinn ben kv den bile çekinirimm zaten ben doğurunca annem kalcak bana çok zorlanırsamda geçerim anneme kalırım
Gazı konusunda durumlar nasıl kuzu çok oluyomu sancısı eşinle olan durumun iyidir inşaallahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…