• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Eş desteği anne veya kv den cidden daha önemli. Onlar gidince tek kalacaksınız her şeyi öğrenmesi laizm babanin.
Eşim hamilelikte çok iyi idi ama doğum yaptığımdan beri tuhaflasti 10 gündür düşün ki yüzünü gördüğüm yok . En iyisi şuan böyle biraz uzaklık herkese ferahlık ne eşimin aksi hallerini kaldırabilecek duzeydeyim ne de o beni anlayacak kıvamda idi şuan yeni yeni duzeliyor gibi aramız . Doğum yaptım ertesi gün eşime bi haller oldu sanki lohusa olan o . Jou Jou etiketledim canım . Eşim tuhaflasti çok gariplesti ben bu yüzden uzak kalmak istedim çünkü geriliyorum onunla.olan diyaloglar annelerden başka meseleye dönmedi o yüzden ayrı kalmak beni rahatlattı yoksa birbirimize olan saygımız sevgimiz bitecek gibiydi . Eşim tuhaflasti tekrar ediyorum değişik bir adam oldu şuan daha iyi herşey inşallah daha iyi olur

• Üzgünüm
Reactions: Jou
Eşim hamilelikte çok iyi idi ama doğum yaptığımdan beri tuhaflasti 10 gündür düşün ki yüzünü gördüğüm yok . En iyisi şuan böyle biraz uzaklık herkese ferahlık ne eşimin aksi hallerini kaldırabilecek duzeydeyim ne de o beni anlayacak kıvamda idi şuan yeni yeni duzeliyor gibi aramız . Doğum yaptım ertesi gün eşime bi haller oldu sanki lohusa olan o .
Oda belkii tuğaf oldu cano değişik gelmiştir duygularıı

Eşim hamilelikte çok iyi idi ama doğum yaptığımdan beri tuhaflasti 10 gündür düşün ki yüzünü gördüğüm yok . En iyisi şuan böyle biraz uzaklık herkese ferahlık ne eşimin aksi hallerini kaldırabilecek duzeydeyim ne de o beni anlayacak kıvamda idi şuan yeni yeni duzeliyor gibi aramız . Doğum yaptım ertesi gün eşime bi haller oldu sanki lohusa olan o . Jou Jou etiketledim canım . Eşim tuhaflasti çok gariplesti ben bu yüzden uzak kalmak istedim çünkü geriliyorum onunla.olan diyaloglar annelerden başka meseleye dönmedi o yüzden ayrı kalmak beni rahatlattı yoksa birbirimize olan saygımız sevgimiz bitecek gibiydi . Eşim tuhaflasti tekrar ediyorum değişik bir adam oldu şuan daha iyi herşey inşallah daha iyi olur
Ay erkeklerin lohusa depresyonu kadından beter. Bakalım bizimki napcak 😂😂 valla ben emziririm altını değiştirmesi gazını cikarmadi senden dedim. Evdekiler yapar diyor. Yürü git dedim sen yapacaksın 😂😂
Benim annem Ankara'da, kvde ilgazda. Biz tokattayiz. Yani ben gidemem onlar gelecek.

• Komik
Ay erkeklerin lohusa depresyonu kadından beter. Bakalım bizimki napcak 😂😂 valla ben emziririm altını değiştirmesi gazını cikarmadi senden dedim. Evdekiler yapar diyor. Yürü git dedim sen yapacaksın 😂😂
Benim annem Ankara'da, kvde ilgazda. Biz tokattayiz. Yani ben gidemem onlar gelecek.
Ulannn tekbaşımızamı yaptukk cocuğuu dellendirmesunler bu adamlarr bizii :KK70:
Onlarda babalığını yapacak noktaaaaa

Ulannn tekbaşımızamı yaptukk cocuğuu dellendirmesunler bu adamlarr bizii :KK70:
Onlarda babalığını yapacak noktaaaaa
Hah aynen öyle konuş kız 😂😂😂
Normal doğum olursa girmem dedi geçen. Dedim nereye girmiyorsun elini kiricam sıkmaktan dedim 😂😂😂

• Komik
Hah aynen öyle konuş kız 😂😂😂
Normal doğum olursa girmem dedi geçen. Dedim nereye girmiyorsun elini kiricam sıkmaktan dedim 😂😂😂
Aaayyyy korona var diye sokmuyolarmış ya kızzz ben benimkinede diyorum ben bayılırımm diyo hahahahaha dedim görceksin nasıll doğuracağımı suss dedim :D

Aaayyyy korona var diye sokmuyolarmış ya kızzz ben benimkinede diyorum ben bayılırımm diyo hahahahaha dedim görceksin nasıll doğuracağımı suss dedim :KK70:
Yok eşim girebiliyor konuştuk doktorla. Ama ziyaretçi yok benim de canıma minnet annemi ya da kv yi hastanede istemiyorum 😂
Her halta karisacaklar 😂😂

Abovv burası Eș kişisini çekişme forumuna dönmüş 🤣 diziye 2 hafta ara verirseniz böyle olur, ey ahali 😁

O ses Türkiye de galiba ceylin ve Ilgaz cikacak. Aslinda eren komseri bekliyordum 👀🤗

Abovv burası Eș kişisini çekişme forumuna dönmüş 🤣 diziye 2 hafta ara verirseniz böyle olur, ey ahali 😁

O ses Türkiye de galiba ceylin ve Ilgaz cikacak. Aslinda eren komseri bekliyordum 👀🤗
İptal olmuş sanırım pınar Corona olduğu için o.

Abovvv karışmasınlarr yavvv
Nasıl ziyaretçi yok kızzz hicmi kimse odana gelemicek
Okuldan 3 5 hoca gelir. Aman ben zaten istemiyorum. Kız Corona var, millette ne olduğu belli değil. Eve de kimseyi kabul etmicem ben zaten. Bebek gormeye diye dedikoduya geliyorlar.

Yaniiii tabii öylee insanlar varr bizim sadece anca ailemiz olur yanımızda zatenn 🥰🥰
Biz de babalar olmadığı, bulunduğumuz ilde de akraba olmadığı için, işte anne, kardeş, kv gelecek. Kaynımla eltim Amerika'da benim :)

• Beğen
Biz de babalar olmadığı, bulunduğumuz ilde de akraba olmadığı için, işte anne, kardeş, kv gelecek. Kaynımla eltim Amerika'da benim :)
Aynenn bizde uzak olduğumuz için sadece ailemiz olurr sokmasalarda sokmazlar zaten hastaneyee genede sorarız ziyaretçi kabul ediyolarmı diyee etmezlerse beklerler beni eve 😀 kocam olur yanımdaa 😛

Aynenn bizde uzak olduğumuz için sadece ailemiz olurr sokmasalarda sokmazlar zaten hastaneyee genede sorarız ziyaretçi kabul ediyolarmı diyee etmezlerse beklerler beni eve 😀 kocam olur yanımdaa 😛
Senin doğumuna düzelir belki. Ya ben zaten istemiyordum, şimdi gelecekler hastane mikrop yuvası. Yaşlı insanlar. Nolur nolmaz evde oturup beklesinler 😂

• Komik
Back