Aaaaa guu gerçekten aklımdaydınn ben seni etiektledim sandım o ann kızz niye unutemm seniii döveriiimmm senii vallahaa gelmezseeeeennnnnBeni etiketlememen beni bir miktar üzmüş olabilir. Daha da gelmem topice
Iyi halt ettiii koruyamadı kendiniPınar Deniz korona olmuş
Yılbaşı tatili canoAy niye 9 Ocak yaaaa
Ayy
Hahahahaha yerimm ağlayışlarınaaaaa nesekiii buhafta yok bidahaki haftaya varrr o zamana kadarrr iyi ollAyyJou ben bu bölümü iZlemesemmi çok ağlarım kesin. Hormonlarım buna hiç hazır değil
İlk hamileliğimde de poyraZ karayeli izlerdim o ayşegül ne güzel öldü öyle. 1 ay ağladım ahala unutamıyorum
Kiz 2 hafta yokHahahahaha yerimm ağlayışlarınaaaaa nesekiii buhafta yok bidahaki haftaya varrr o zamana kadarrr iyi oll
Ay bu hormonlar hergün artıyor. Oğlum tv yi kırmış bugün. Ama kazayla olmuş. Koca tv gitti ben oğlum üzüldü diye ağladım yarım saatHahahahaha yerimm ağlayışlarınaaaaa nesekiii buhafta yok bidahaki haftaya varrr o zamana kadarrr iyi oll
2 haftaya hesapladım ama yanlış olduKiz 2 hafta yok
Yaaaaaaaa nssıl kırdı öyleee gitti tv şimdii yeni alıcaksınız oysakiiAy bu hormonlar hergün artıyor. Oğlum tv yi kırmış bugün. Ama kazayla olmuş. Koca tv gitti ben oğlum üzüldü diye ağladım yarım saat
Bu böyle olmamalıydı yaaaa
Gördüğümden beri ağlıyorum.......Aaaaa guu gerçekten aklımdaydınn ben seni etiektledim sandım o ann kızz niye unutemm seniii döveriiimmm senii vallahaa gelmezseeeeennnnn
Amaa amaaa kuzumm inankiii yazdım biliyordum o an zaten aklımdaydııınnnn yaaGördüğümden beri ağlıyorum.......
Tamam canım,Yılbaşı tatili cano
Neyse taaam affettim bi seferlikAmaa amaaa kuzumm inankiii yazdım biliyordum o an zaten aklımdaydııınnnn yaa
Canımm canımmm gell sarılemmm sanaaa oooyyyyyyNeyse taaam affettim bi seferlik
MmmmuaahCanımm canımmm gell sarılemmm sanaaa oooyyyyyy
Anne olmak çok güzel ama bir o kadar zor 21 gün olmuş inan çok zor ve ben hamilel iken kendimi sonrasına doğum sonrasına hazirlamamistim sen hazırlaYaaaaaa bebişle nasıl gidiyorrr
Hahahaha tabmin ediyorumm kızzz zatennn neolursa olsun zor bakmakk bide o ağladımı sende ağlıyorsunnAnne olmak çok güzel ama bir o kadar zor 21 gün olmuş inan çok zor ve ben hamilel iken kendimi sonrasına doğum sonrasına hazirlamamistim sen hazırlazorlu maraton seni bekliyor
Ay deme deme benim de 2 ay kaldiAnne olmak çok güzel ama bir o kadar zor 21 gün olmuş inan çok zor ve ben hamilel iken kendimi sonrasına doğum sonrasına hazirlamamistim sen hazırlazorlu maraton seni bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?