Amiinn canım baharımmmDaha fazlası olacakherşey gönlünce güzel olsun inşallah
Eşim hamilelikte çok iyi idi ama doğum yaptığımdan beri tuhaflasti 10 gündür düşün ki yüzünü gördüğüm yok . En iyisi şuan böyle biraz uzaklık herkese ferahlık ne eşimin aksi hallerini kaldırabilecek duzeydeyim ne de o beni anlayacak kıvamda idi şuan yeni yeni duzeliyor gibi aramız . Doğum yaptım ertesi gün eşime bi haller oldu sanki lohusa olan o .Eş desteği anne veya kv den cidden daha önemli. Onlar gidince tek kalacaksınız her şeyi öğrenmesi laizm babanin.
Oda belkii tuğaf oldu cano değişik gelmiştir duygularııEşim hamilelikte çok iyi idi ama doğum yaptığımdan beri tuhaflasti 10 gündür düşün ki yüzünü gördüğüm yok . En iyisi şuan böyle biraz uzaklık herkese ferahlık ne eşimin aksi hallerini kaldırabilecek duzeydeyim ne de o beni anlayacak kıvamda idi şuan yeni yeni duzeliyor gibi aramız . Doğum yaptım ertesi gün eşime bi haller oldu sanki lohusa olan o .
Aynen sanki lohusa olan o oldu gibiOda belkii tuğaf oldu cano değişik gelmiştir duygularıı
Alışıcak işte zamanla oda lohusa dönemi yasiyor düşünelimmAynen sanki lohusa olan o oldu gibi
Ay erkeklerin lohusa depresyonu kadından beter. Bakalım bizimki napcakEşim hamilelikte çok iyi idi ama doğum yaptığımdan beri tuhaflasti 10 gündür düşün ki yüzünü gördüğüm yok . En iyisi şuan böyle biraz uzaklık herkese ferahlık ne eşimin aksi hallerini kaldırabilecek duzeydeyim ne de o beni anlayacak kıvamda idi şuan yeni yeni duzeliyor gibi aramız . Doğum yaptım ertesi gün eşime bi haller oldu sanki lohusa olan o .Jou etiketledim canım . Eşim tuhaflasti çok gariplesti ben bu yüzden uzak kalmak istedim çünkü geriliyorum onunla.olan diyaloglar annelerden başka meseleye dönmedi o yüzden ayrı kalmak beni rahatlattı yoksa birbirimize olan saygımız sevgimiz bitecek gibiydi . Eşim tuhaflasti tekrar ediyorum değişik bir adam oldu şuan daha iyi herşey inşallah daha iyi olur
Ulannn tekbaşımızamı yaptukk cocuğuu dellendirmesunler bu adamlarr biziiAy erkeklerin lohusa depresyonu kadından beter. Bakalım bizimki napcakvalla ben emziririm altını değiştirmesi gazını cikarmadi senden dedim. Evdekiler yapar diyor. Yürü git dedim sen yapacaksın
Benim annem Ankara'da, kvde ilgazda. Biz tokattayiz. Yani ben gidemem onlar gelecek.
Hah aynen öyle konuş kızUlannn tekbaşımızamı yaptukk cocuğuu dellendirmesunler bu adamlarr bizii
Onlarda babalığını yapacak noktaaaaa
Aaayyyy korona var diye sokmuyolarmış ya kızzz ben benimkinede diyorum ben bayılırımm diyo hahahahaha dedim görceksin nasıll doğuracağımı suss dedimHah aynen öyle konuş kız
Normal doğum olursa girmem dedi geçen. Dedim nereye girmiyorsun elini kiricam sıkmaktan dedim
Yok eşim girebiliyor konuştuk doktorla. Ama ziyaretçi yok benim de canıma minnet annemi ya da kv yi hastanede istemiyorumAaayyyy korona var diye sokmuyolarmış ya kızzz ben benimkinede diyorum ben bayılırımm diyo hahahahaha dedim görceksin nasıll doğuracağımı suss dedim
İptal olmuş sanırım pınar Corona olduğu için o.Abovv burası Eș kişisini çekişme forumuna dönmüşdiziye 2 hafta ara verirseniz böyle olur, ey ahali
O ses Türkiye de galiba ceylin ve Ilgaz cikacak. Aslinda eren komseri bekliyordum
Eren komiser kanal d de olacak canımAbovv burası Eș kişisini çekişme forumuna dönmüşdiziye 2 hafta ara verirseniz böyle olur, ey ahali
O ses Türkiye de galiba ceylin ve Ilgaz cikacak. Aslinda eren komseri bekliyordum
Abovvv karışmasınlarr yavvvYok eşim girebiliyor konuştuk doktorla. Ama ziyaretçi yok benim de canıma minnet annemi ya da kv yi hastanede istemiyorum
Her halta karisacaklar
Okuldan 3 5 hoca gelir. Aman ben zaten istemiyorum. Kız Corona var, millette ne olduğu belli değil. Eve de kimseyi kabul etmicem ben zaten. Bebek gormeye diye dedikoduya geliyorlar.Abovvv karışmasınlarr yavvv
Nasıl ziyaretçi yok kızzz hicmi kimse odana gelemicek
Yaniiii tabii öylee insanlar varr bizim sadece anca ailemiz olur yanımızda zatennOkuldan 3 5 hoca gelir. Aman ben zaten istemiyorum. Kız Corona var, millette ne olduğu belli değil. Eve de kimseyi kabul etmicem ben zaten. Bebek gormeye diye dedikoduya geliyorlar.
Biz de babalar olmadığı, bulunduğumuz ilde de akraba olmadığı için, işte anne, kardeş, kv gelecek. Kaynımla eltim Amerika'da benim :)Yaniiii tabii öylee insanlar varr bizim sadece anca ailemiz olur yanımızda zatenn
Aynenn bizde uzak olduğumuz için sadece ailemiz olurr sokmasalarda sokmazlar zaten hastaneyee genede sorarız ziyaretçi kabul ediyolarmı diyee etmezlerse beklerler beni eveBiz de babalar olmadığı, bulunduğumuz ilde de akraba olmadığı için, işte anne, kardeş, kv gelecek. Kaynımla eltim Amerika'da benim :)
Senin doğumuna düzelir belki. Ya ben zaten istemiyordum, şimdi gelecekler hastane mikrop yuvası. Yaşlı insanlar. Nolur nolmaz evde oturup beklesinlerAynenn bizde uzak olduğumuz için sadece ailemiz olurr sokmasalarda sokmazlar zaten hastaneyee genede sorarız ziyaretçi kabul ediyolarmı diyee etmezlerse beklerler beni evekocam olur yanımdaa
Aynennn nedirr yaniii bi çiçek yollasunlarr odamı doldursunlar tamamSenin doğumuna düzelir belki. Ya ben zaten istemiyordum, şimdi gelecekler hastane mikrop yuvası. Yaşlı insanlar. Nolur nolmaz evde oturup beklesinler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?