Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neva ve Cüneyt diyorum deliller ortadaydı bilerek bırakılmış gibiYeni Piskopat şüphesi taşıyan 3 kişi
Neva
Cüneyt
Osman
Ha bide tabi Hala var
Gelecek benceAma seda teyzeden bir avukatlık beklerdim ceylin için
Aynen bence de tahmin etmediğimiz biri çıkacak.Hiç beklenmedik pasif biri çıkacak bence.
Engin de öyle oldu kaç kişiden şüphelendik Engin en sıradışı beklenmedik kişiydi.
Osman'in eşini aldatması filan da Engin in İnci yi öldürmesi ile ortaya çıktı.
İki sebepten ötürü Osman diyorum.
Kız, kızı o halde yatirdilar, kafasına bir bant bile yapistirmadilarAyrıca ceylindeki darp izleri niye dikkate alınmadı bunlar nasıl savcı polis
Sorma insan yüzünü falan da temizledi yok insanlık ölmüşKız, kızı o halde yatirdilar, kafasına bir bant bile yapistirmadilar
Bir de doktor bana ihtiyaç olursa cagirin diyor. Lan kızın kafasına bir bant yapistiraydin bari...Sorma insan yüzünü falan da temizledi yok insanlık ölmüş
Hahahahahahah bukadar olmaz yavvOfff bekle ki carsamba gelsin şimdi. Vallahi çocuğun doğumunu beklemiyoruz böyle
Hala aklıma gelmedi hiç Parla ya doping veren gençler var ya ben onlardan bile şüpheleniyorumYeni Piskopat şüphesi taşıyan 3 kişi
Neva
Cüneyt
Osman
Ha bide tabi Hala var
Ceylin in babası Zafer öldürse kızının başını niye yaralasin Zafer bile aceba dedik bi de cinayeti kızının üstüne niye atsın.Aynen bence de tahmin etmediğimiz biri çıkacak.
Bu sefer cidden tahmin yurutemiyorum...
Aynen öyle. Yekta pis pis sırıtıyor, dede her defasında ben kökten hallederim diyor.Hala aklıma gelmedi hiç Parla ya doping veren gençler var ya ben onlardan bile şüpheleniyorum
Ceylin in babası Zafer öldürse kızının başını niye yaralasin Zafer bile aceba dedik bi de cinayeti kızının üstüne niye atsın.
Mercan dede de çok mantıklı .
Bir taşta birçok kuş .
Zafer cinayeti kapanacak.Enginden kurtulacak.Ilgazdan da Ceylin i ayıracak.
Ama içimde bir his Osman diyor
Ceylin yapsa dizi nasıl devam edecek prison break gibi hapisten mi kaçacakAynen öyle. Yekta pis pis sırıtıyor, dede her defasında ben kökten hallederim diyor.
Ama Ceylin silah sesini duydu. Off kafamda milyon soru, gerçekten yaptı mı?
Baba değildee bide tv8 de annem diye bi dizi başlıcakmış bende onu merak ediyorumBaba diye bir dizi çıkacak onu da çok merak ediyorum.
Mahkum izledim iki bölümü de.
Ha ha isimler bile benzer biri de ebeveyn diye dizi yapsa bariBaba değildee bide tv8 de annem diye bi dizi başlıcakmış bende onu merak ediyorum
Annemmiydi canım annemiydi bilmiyorum ama daha fragmanı falan birşey çıkmadıçekimler yeniyeni başlıyormuşHa ha isimler bile benzer biri de ebeveyn diye dizi yapsa bari
Onu görmedim bakayım bı oyuncuları kim
Ben izlersem iki gün sürer dizinin ömrü tv dizileri reyting kurbanı oluyor genelde.Annemmiydi canım annemiydi bilmiyorum ama daha fragmanı falan birşey çıkmadıçekimler yeniyeni başlıyormuş