- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Ondan kurtulmaya çalışıyor yoksa mesleğini kaybedecek sahte diploma yüzündenKaçıyor, takip edeceğim dedi. İşgüzar. Amaç kaçmasını engellemek olmalıydı.
İnci’yi Engin’in öldürdüğü %100 kesin. Yekta Engin’i ne amaçla öldürsün?
Engin basa bela avukatlik diplomasi yokmus ondan oldurmus olabilirKaçıyor, takip edeceğim dedi. İşgüzar. Amaç kaçmasını engellemek olmalıydı.
İnci’yi Engin’in öldürdüğü %100 kesin. Yekta Engin’i ne amaçla öldürsün?
Yektadir ya merdanin ceylinle ne işi olabilir ki
Belki de başta sadece öldüreceklerdi, Ceylin arabaya binince onun üstüne attılar.Bende engin oldu diyorum babasi olamaz ama ceylinin kacacagini cozup pesine dusecegini nasil hesapladilar
Gidecekti annesi parlanin rapor unu al dedi diye kaldi
Dedi de ceylinle bağlantıyı biliyor mu acaba çınar ne anlattı bilmiyoruz ki eğer oysa bunuda flashbackle gösterirler ama Yekta com rahatti normal değil odaIlgazi ceylin le görünce, dede bi ah çekti o takıldı aklıma.
Muhtemelen ceylini tahmin edemedi üstüne gelince de daha kolay oldu çünkü herkes biliyor ceylinle enginin arasında neler olduğunu suçlamak daha kolayBelki de başta sadece öldüreceklerdi, Ceylin arabaya binince onun üstüne attılar.
Ilgaz kendi yaptı deyince nasıl kafayı çevirdi, kaçma girişimi deyince. Lan bağırdım kalk kos diyeDedi de ceylinle bağlantıyı biliyor mu acaba çınar ne anlattı bilmiyoruz ki eğer oysa bunuda flashbackle gösterirler ama Yekta com rahatti normal değil oda
Cuneytte yüzük var mıydı? Ses tonu çok tanidikti birazdan bakicam o sahneye tekrarBen kuryeyi yektanin yanindaki avukata bemzettim
Kendi totosunu kurtarmak için. Kitabı merdan yolladı sanırım. Ama kuryenin elinde yüzük vardı? Kafamda deli sorular, kurye kimdi?
Serdari diyorsun. Ya ben de düşündüm onu da, merdandan korkusundan yapamaz gibi geliyor.Şöyle de olabilir. Cinarin bi arkadaşı var ya, hani, engine çalışıyordu. Belki engin ondan böyle bir şey istedi. Zehiri de o bulur, kitabı da o çalmıştır ve ona göndermiştir.
Babasına sonra hastaneden çıkmak için bir plan yapmasını istedi. Orası da tamam.
Ama arabaya binince e kadar planı bozuldu bence orda başkası devreye giriyor
Hahahaha sesli güldümmAy iyice corba oldu. Nasıl yatacam
2 dk sonra ben;
Merdan dedesi değil mi Ceylin’e neden bunu yapsın ki?Belki de Merdan ayarladı. Ilgaz ceylin le olmasın diye, ceylin engini öldürdü süsü vermiştir. O kaçırıp öldürdü gibi.
Merdan dedesi değil mi Ceylin’e neden bunu yapsın ki?
Ahhahahahhaha çok güldüm. Valla doğru söze ne denir? Şapka çıkarıyorumYav aslinda bu ceyline mustahak kuru gotuyle heryerden cikiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?