• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yargı

Dedi de ceylinle bağlantıyı biliyor mu acaba çınar ne anlattı bilmiyoruz ki eğer oysa bunuda flashbackle gösterirler ama Yekta com rahatti normal değil oda
Ilgaz kendi yaptı deyince nasıl kafayı çevirdi, kaçma girişimi deyince. Lan bağırdım kalk kos diye 😂😂

Kendi totosunu kurtarmak için. Kitabı merdan yolladı sanırım. Ama kuryenin elinde yüzük vardı? Kafamda deli sorular, kurye kimdi?

Şöyle de olabilir. Cinarin bi arkadaşı var ya, hani, engine çalışıyordu. Belki engin ondan böyle bir şey istedi. Zehiri de o bulur, kitabı da o çalmıştır ve ona göndermiştir.
Babasına sonra hastaneden çıkmak için bir plan yapmasını istedi. Orası da tamam.
Ama arabaya binince e kadar planı bozuldu bence orda başkası devreye giriyor 🤔

• Beğen
Reactions: Jou
Şöyle de olabilir. Cinarin bi arkadaşı var ya, hani, engine çalışıyordu. Belki engin ondan böyle bir şey istedi. Zehiri de o bulur, kitabı da o çalmıştır ve ona göndermiştir.
Babasına sonra hastaneden çıkmak için bir plan yapmasını istedi. Orası da tamam.
Ama arabaya binince e kadar planı bozuldu bence orda başkası devreye giriyor 🤔
Serdari diyorsun. Ya ben de düşündüm onu da, merdandan korkusundan yapamaz gibi geliyor.

Ben hala şahvere takıldım o kadından bişey çıkacak enginin davasını sorması falan boşa değildi

• Komik
Reactions: Jou
Back