- 13 Nisan 2017
- 4.931
- 11.164
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben şokBabasının öldürüldüğü silah mı o yoksa
Tamam da babasi teee ne zaman oldu otopside cikmayacakmiYa amaaaan tam yerinde bitirdiler he. Kesin babasının o ceset ceylin öldürdü olarak gösterecekler
Ya aşırı saçma. Ben bir insanın arabasının arka koltuğuna saklansam 15 sn filan fark edilirim. Hiç mi hapşırmayacak, nefes almayacak, tuvaleti gelmeyecek.Saf Ceylin arabada
Tamam da babasi teee ne zaman oldu otopside cikmayacakmi
Ya aşırı saçma. Ben bir insanın arabasının arka koltuğuna saklansam 15 sn filan fark edilirim. Hiç mi hapşırmayacak, nefes almayacak, tuvaleti gelmeyecek.
Heyecan katacağız diye iyice saçmaladılar.
Otopside çıkar tabi ne şekilde bulunacak bide polise ihbar ettiyse direk içeri alınırJammer yüzünden ilgaza gitmedi mesaj, bu salak Ceylin de yakalandı, babasının ceseti üstüne kalacak. Bari merdanin adamlarından biri üstüne alsa.
Bunlar da geç veriyor fragmanı işin yoksa gelecek diye bekleKız bi durun, hele fragmanlar gelsin de, yorumlarız
Otopside çıkar da, kimin yaptigini nasıl bulacaklar, engin anlatmazsa. Hoş kamera görüntülerini mercan aldi. Yedekledi mi acep?Otopside çıkar tabi ne şekilde bulunacak bide polise ihbar ettiyse direk içeri alınır