- 18 Nisan 2021
- 14.885
- 1
- 46.385
- 548
Ya prison break mı bu dizi, sizce senarist böyle küçük oyunlar yapar mı bize, salak çünkü izleyici gerşzekalı djdjd çok sinirliyim uyuyyomDizide alyans takan kaç kişi var? Eki Görüntüle 2968852
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya prison break mı bu dizi, sizce senarist böyle küçük oyunlar yapar mı bize, salak çünkü izleyici gerşzekalı djdjd çok sinirliyim uyuyyomDizide alyans takan kaç kişi var? Eki Görüntüle 2968852
Hahahaha kız ters köşe yapmak da usta sema. Napalim biz de mantık yurutuyoruzYa prison break mı bu dizi, sizce senarist böyle küçük oyunlar yapar mı bize, salak çünkü izleyici gerşzekalı djdjd çok sinirliyim uyuyyom
Bu ayrintidan belki senaristin bile haberi yokDizide alyans takan kaç kişi var? Eki Görüntüle 2968852
Yok sanmıyorum, özellikle göze soktular 2 3 yerde bariz görünüyor. YouTube'dan izle bir sahneyi.Bu ay
Bu ayrintidan belki senaristin bile haberi yok
Babası çıksa ceyline suç kalmaz ki otopside çıkar herşey enginin bir numarasi kalmadı delillerde merdanda bişey yapamaz yaniBabası cikmasin da, saçmalamasınlar lütfen.
Ay evet. Ya bildirimi kaçırmışım heralde şimdi girince gördüm kusura bakmaben geçen hafta izlemedim boşanma dilekçesi mi verdi ceylin
Çarşamba fragmanda yine Ceylin ve Ilgaz aşkı izlersek şaşırmamVallahi alyans işi karıştırdı, serdarin sesi sandım ama, Osman'ın haberi yoktu. Alyans kimin acaba? Ay şimdi carsamba da alakasız bir şey gelir.
Çarşamba fragmanda yine Ceylin ve Ilgaz aşkı izlersek şaşırmam
Ceylini aramaya çıkar bütün emniyet.Çarşamba fragmanda yine Ceylin ve Ilgaz aşkı izlersek şaşırmam
Babası çıksa ceyline suç kalmaz ki otopside çıkar herşey enginin bir numarasi kalmadı delillerde merdanda bişey yapamaz yani
Geçen hafta Ceylin babasının haksız yere hapis yattığını öğrendi Ilgazın babası yüzünden bu hafta fragmanda aşk sahneleri izledik ondan şeyettimNasıl olacakmış o şüpheli diye gelecek bölüm ceylin icerde olur. Demir parmaklıklar ardından mı
Geçen hafta Ceylin babasının haksız yere hapis yattığını öğrendi Ilgazın babası yüzünden bu hafta fragmanda aşk sahneleri izledik ondan şeyettim
Hmmm.Yeni tahminlerle uyandım
Kaçmak için engin kendi kitabı çaldırıyor. Hastanede babası yardım ediyor kaçmaya, buraya kadar da tamam.
Ama, arabayla giderken bilerek arabasına çarpıyorlar (bence Miran yaptırıyor). Ceylin de öyle yaralanıyor.
Bide aklım şuna takıldı, teyze avukat geliyor ifadeye Parsin yanına, ondan sonrası yok acaba ceset o mu!?
Birde şöyle birșey var.
Șimdi nevayi almaya gelen sarışın avukat var ya, ona kapıda diyor ki 6 dan sonra daha iyiyim vs vs.. Bunun altından da Birsey çıkabilir
Hmmm.
Sedayi öldüreceklerini sanmam ya. Ne geçecek ellerine? Bir de kim öldürecek?
Neva acaba açıklanmadigi için mi rahat, yoksa biriyle iş birliği mi yapti?
Kaza olayını ben de düşünmedim değil de, Ceylin niye tek uyandı? Acaba enginle arbade mi oldu?
Sedanın öldüğünü düşünmüyorum diziye dahil oldu çünkü konuk oyuncu değil bildiğim kadarıyla.Sadayi Yekta veya Miran öldürebilir.
Belki de ters köşe, engin arkasında iz bırakmamak için kendisi öldürdü teyzesini
Kaza da engini durdurup almak için yapıldı. Tabi ceylin yaralandı, ama engin bilerek öldürülmüş. Yani kaza üstüne birde kurşun yedi, gibi.
aynen bir bölüm izleme bir sürü şey kaçırıyorsun ılgaz savcım haftaya nasıl kötü olacak onu izlemekte ayrı zevkli ceylinciğini arayacak korkacak bulunca da kızar tabi kendi başına iş yaptı diyeYemin ederim Sema bizi Sherlock yaptı
Ürettiğimiz teorilere bak