Aynen öyle şimdi 3 gün bekle. Ay keşke hemen arkasından verseler fragmanı. Başta ne güzel öyle yapıyorlardı. Kaç ay önce çekilen bölümler. Milleti merakta bırakmasalar keşke...Bunlar da geç veriyor fragmanı işin yoksa gelecek diye bekle
EnginBelki de başka bir ceset, yeni bir dosya
O kadar kolay ölmez engin ya. Sanmıyorum.
Engin ölüp suçu da ceyline yıkmasınlar çınar gibiKeşke, ama sanmıyorum.
Dimi oda var babasının gömüldüğü yere de benziyorO kadar kolay ölmez engin ya. Sanmıyorum.
Cidden ya, salak deyince kiziyorlsr0f salak, arabanın anahtarını alsa tamamdı zaten. Senarist yine aklımızla dalga geçiyor
KatılıyorumKızlar bence Engin’i öldürdüler, Ceylin’in üzerine kalacak. Babası haftalar önce öldü, otopside ne zaman öldüğü çıkar. Tuzağı kuran da Engin’in babası bence.
Kısacası bu devirde babana bile güvenme yardım etmesinden belliydiKızlar bence Engin’i öldürdüler, Ceylin’in üzerine kalacak. Babası haftalar önce öldü, otopside ne zaman öldüğü çıkar. Tuzağı kuran da Engin’in babası bence.
Kızlar bence Engin’i öldürdüler, Ceylin’in üzerine kalacak. Babası haftalar önce öldü, otopside ne zaman öldüğü çıkar. Tuzağı kuran da Engin’in babası bence.
Kaçıyor, takip edeceğim dedi. İşgüzar. Amaç kaçmasını engellemek olmalıydı.0f salak, arabanın anahtarını alsa tamamdı zaten. Senarist yine aklımızla dalga geçiyor
İnci’yi Engin’in öldürdüğü %100 kesin. Yekta Engin’i ne amaçla öldürsün?Kızlar bence Engin’i öldürdüler, Ceylin’in üzerine kalacak. Babası haftalar önce öldü, otopside ne zaman öldüğü çıkar. Tuzağı kuran da Engin’in babası bence.
Yektadir ya merdanin ceylinle ne işi olabilir kiBende oyle düşünüyorum, sadece kaçma planını yapan Yekta sonrasında Merdan ceylinin bindiğin görünce olayı cevirdi.
Kendi totosunu kurtarmak için. Kitabı merdan yolladı sanırım. Ama kuryenin elinde yüzük vardı? Kafamda deli sorular, kurye kimdi?Kaçıyor, takip edeceğim dedi. İşgüzar. Amaç kaçmasını engellemek olmalıydı. Hapiste
İnci’yi Engin’in öldürdüğü %100 kesin. Yekta Engin’i ne amaçla öldürsün?
Kaçıyor, takip edeceğim dedi. İşgüzar. Amaç kaçmasını engellemek olmalıydı.
İnci’yi Engin’in öldürdüğü %100 kesin. Yekta Engin’i ne amaçla öldürsün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?