Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kadar erken takmamali ceyline daha bağlantıları bilmiyor yada biliyor bilmiyorum kafam karıştıIlgazi ceylinle görünce dede bir ah çekti hastanenin onunde arabada beklerken. Orası cok aklıma takıldı.
Ben hala şahvere takıldım o kadından bişey çıkacak enginin davasını sorması falan boşa değildi
Evet bu kadın boş değil kesinlikle rolü sadece yazar ve kitabı dağıtmak olamazBende orda șeye takıldım. Ila kitabı vermek için avukatla buluşuyor. Hatırlarsanız.
Beni izle sennnÜf salah salah işler. İzlemiyorum daha,
Evet bu kadın boş değil kesinlikle rolü sadece yazar ve kitabı dağıtmak olamaz
Üf salah salah işler. İzlemiyorum daha,
OlabilirAmaaaaan yoksa Merdan la mı birşeyler çeviriiii
Dizide alyans takan kaç kişi var? Eki Görüntüle 2968852
Aaa bak o olabilir dur sesi iyice dinleyimYoksa Osman enişte mi ayyy nasıl gelir simdi pazar günü
Çarşamba gunü fragman geleeyyyyyyy pazara kalmazz anlaşılır gibiYoksa Osman enişte mi ayyy nasıl gelir simdi pazar günü
Engin yekta nin öz oğlu değil bence.Kaçıyor, takip edeceğim dedi. İşgüzar. Amaç kaçmasını engellemek olmalıydı.
İnci’yi Engin’in öldürdüğü %100 kesin. Yekta Engin’i ne amaçla öldürsün?
Aaa bak o olabilir dur sesi iyice dinleyim
Ay benziyor da sesi
Amannn onda o cesaret yok kızYoksa Osman enişte mi ayyy nasıl gelir simdi pazar günü
Dedektif gibisiniz.Dizide alyans takan kaç kişi var? Eki Görüntüle 2968852
Amannn onda o cesaret yok kız
Vallahi alyans işi karıştırdı, serdarin sesi sandım ama, Osman'ın haberi yoktu. Alyans kimin acaba? Ay şimdi carsamba da alakasız bir şey gelir.Ben çınarın arkadaşı diyorum
Kitabi da zehri de o gönderdi.
Hastaneden kaçmasına da Yekta yardım etti.
Ama sonrası Merdan da..
Osman’da o kapasite yok. Ben Yekta diyorum. Oğluna kıyar mı kıyar.Vallahi alyans işi karıştırdı, serdarin sesi sandım ama, Osman'ın haberi yoktu. Alyans kimin acaba? Ay şimdi carsamba da alakasız bir şey gelir.