• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımmmm Kadınlar kulübü kullanımı

Annelikyolu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2024
97
35
3
Sayfaya önceden çok rahat girebiliyorum şimdi sürekli yukardaki reklam çıkıyor. Nasıl giderebilirim??

Eklentiler

• IMG_9846.webp
    IMG_9846.webp
    26,3 KB · Görüntüleme: 26
Sayfaya önceden çok rahat girebiliyorum şimdi sürekli yukardaki reklam çıkıyor. Nasıl giderebilirim??
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Mune Mune abla neden böyle yani ben zaten uygulamadan giriyorum bu reklam neden cıkıyor anlamıyorum . Bildirimleri falan göremiyorum profıl paylaşımlarına giremiyorum

Gerçekten böyle olmaya devam ederse üyeliğimi iptal edicem dün kullanici adım çıkmadı bugün böyle profilmde yok. Adam akıllı yapin şunları ya

Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum Mune Mune abla neden böyle yani ben zaten uygulamadan giriyorum bu reklam neden cıkıyor anlamıyorum . Bildirimleri falan göremiyorum profıl paylaşımlarına giremiyorum
Evet 1 saat önce oldu bu durum. Ben de bildirimleri göremiyorum sitenin üstünde reklam falan çıkıyor yarına düzelir belki

Merhaba,
13 Ocak 2025 tarihinde yapılan güncelleme sonrasında öngörülemeyen sorunlar yaşanması sebebi ile sistem 13 Ocak 2025 tarihine geri dönmüştür. Bu sebeple 13/30 Ocak 2025 tarihleri arasında yeni üyelikler, yapılan paylaşımlar ve profil güncellemelerinde kayıplar yaşanmıştır. Problemin tekrar yaşanmaması için önlemler alınmış olup yaşanan aksaklık için özür dileriz.

Kadınlar Kulübü

Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi
Mune dün bunu paylaşmış.
Kazen Kazen siteyi boyle bırakmaz
Muhtemelen sorun bir süre sonra çözülür.
bekleyip gorecegiz,

Profilim, son mesajlar, bildirimler ve özel mesajlar butonları tümden yok olmuş durumda. Yöneticilerin allah yardımcısı olsun. Kör düğüm oldu site

ya bir de xenforo kurulumu yapın diye reklam veriyor sandım ki sitenin adı değişti artık ordan devam edecez. Oraya da üye oldum aynı isimle ama burayla alakası yok.
Bence virüs sorunu olabilir. Yöneticilerden bilgi almadan yeni kurulum yapmayın

Back
X