- 30 Eylül 2024
- 88
- 34
- 3
- Konu Sahibi Annelikyolu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı sıkıntıyı bende yaşıyorumSayfaya önceden çok rahat girebiliyorum şimdi sürekli yukardaki reklam çıkıyor. Nasıl giderebilirim??
Aynı sorun bendede var bende bildirimleri goremiyom reklam var hepEvet ben de aynı şekilde bildirim paneli gözükmüyor o ekranı kapatamıyoruz
Evet 1 saat önce oldu bu durum. Ben de bildirimleri göremiyorum sitenin üstünde reklam falan çıkıyor yarına düzelir belkiAynı sıkıntıyı bende yaşıyorumMune abla neden böyle yani ben zaten uygulamadan giriyorum bu reklam neden cıkıyor anlamıyorum . Bildirimleri falan göremiyorum profıl paylaşımlarına giremiyorum
evetBende de sayfa aynı bu şekilde, reklam bile aynı. Tüm üyelerde mi olmuş nedir.![]()
Mune dün bunu paylaşmış.Merhaba,
13 Ocak 2025 tarihinde yapılan güncelleme sonrasında öngörülemeyen sorunlar yaşanması sebebi ile sistem 13 Ocak 2025 tarihine geri dönmüştür. Bu sebeple 13/30 Ocak 2025 tarihleri arasında yeni üyelikler, yapılan paylaşımlar ve profil güncellemelerinde kayıplar yaşanmıştır. Problemin tekrar yaşanmaması için önlemler alınmış olup yaşanan aksaklık için özür dileriz.
Kadınlar Kulübü
Kadınlar Kulübü - Kadın Sitesi
Bence virüs sorunu olabilir. Yöneticilerden bilgi almadan yeni kurulum yapmayınya bir de xenforo kurulumu yapın diye reklam veriyor sandım ki sitenin adı değişti artık ordan devam edecez. Oraya da üye oldum aynı isimle ama burayla alakası yok.
Henüz bilmiyorum, bir yolunu bulurlar. Beklemede kalmakta fayda varYöneticiler nasıl bilgi verecek ?
Mail mi gönderecek?