YARDIMMM

Evet maliyetli ve birazda riskli reklamını iyi yapm
Keşke :) Dün gittim zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorsun bile cocuklar da cok egleniyor. Birde kış geliyor yaz gibi dışarı da çıkamıcaz cocuklar iyice tıkılacak evde
Aynen onu düşündüm dün hatta çocuklarla disardaydim kış geliyor nereye gidicez dedim güzel fikir burda yapsan tutmaz mesela ama Bursa gibi yerde iyi olur diye umuyorum

Hiç endişe etmeyin. Bu tarz farklı ortamlar dikkat çeker. Bir de işletmeciliğini güzel yaparsanız oh mis.
Kenara anne pastası süt konulur ohh acıkan bebekler de doyar.
inşallah :) demin arkadaşın söylediği anne cocuk zumba dans etkinliği mesela cok eğlenceli olabilir:) Tabiki süt ve kek olmazsa olmaz☺

Düşünüyorum demiş ben mi yanlış okudum acaba bi işe başlarken birazcık sonucu görmek lazım rızık allh tan ona bii şey demedim siz bence olayı ve yazdıklarımı farklı okuyorsunuz

Hayır yazdığınız şekliyle okuyorum.
Sizce bu iş olur mu tutar mı dememiş
Böyle bir şey yapacağım ne gibi şeyler önerirsiniz demiş.

Cok guzel bi fikir. Ben bebegim sayesinde sooyle rahatca bi kahvalti yapamiyorum mesela artik. Herseyime atliyi karni tok bile olsa. Mama sandalyesinde oturmuyo da hanfendi asagilara sarkiyo... sjzinki kac aylik..

bende öyle umuyorum evet riskli
Cok guzel bi fikir. Ben bebegim sayesinde sooyle rahatca bi kahvalti yapamiyorum mesela artik. Herseyime atliyi karni tok bile olsa. Mama sandalyesinde oturmuyo da hanfendi asagilara sarkiyo... sjzinki kac aylik..
benimki 1 kasimda yaşına girecek :) sizde bu bursadasiniz? oyle bebekle hersey cok zor yemekte zor bir yere gitmekte:) allah yardimcimiz olsun sevgileri yetiyor:)

Konu sahibi çok güzel bir fikir.ben de çocukluyum ve bulunduğum ilde parklar disinda ork bir şey yok.bana da fikir verdiniz.teşekkürler

bende öyle umuyorum evet riskli

benimki 1 kasimda yaşına girecek :) sizde bu bursadasiniz? oyle bebekle hersey cok zor yemekte zor bir yere gitmekte:) allah yardimcimiz olsun sevgileri yetiyor:)
Hayir ,ben ankarada oturuyorum.. evet haklisiniz saglikli.olsunlar da amaan simarsinlar nolcak :) bizimki de 10 aylik :)

geniş bir alanda güvenli malzemelerin kullanıldığı, annelerin doğum günü, sünnet mevlüdü, babyshower gibi küçük çaplı organizasyonlarını da yapabileceği, menüsü hem büyüklere hem de küçüklere uygun, mümkün mertebe organik ürünlerin tercih edildiği ve hijyene önem veren bir yer bence tutar.
ama mekanı mümkün mertebe geniş tutun ki dediğim organizasyonları da yapabilin. çünkü çoğunlukla bundan gelir sağlanıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…