yardımm

Bahsettiginiz adamla bir yere varilabilir ama varilan yer nikah masasi degil de bir hastanenin psikiyatri servisi olmali..

Evlendikten sonra da eşim elimde sigara söndürdü, diye konu açarsınız herhalde.

Sakın kaçırma hemen evlen. Bulamazsın bi daha böyle bi adamı. Tövbe yarabbim yaa.//

Bu yorumu yaparken çekiniyorum ailen neyi düşünerek istemiyor onu bilemem ki bnm için ailemin düşüncesi çok önemliydi eşim ilk görüşürken ve nişanlandığımızda sevgilin gibi tek başına dışarı çıkmayacan bilmem ne delisiydi her zaman annemle çıkardım zaten ben evlendikten sonra da kv yi kastederek annemle gidersin annem nereye sen oraya derdi bende çok korkardım ama ben evlendim bu konuda pişman mıyım hayır çünkü ben her zaman kendim istediğim gibi geziyorum çıkıyorum 6 yıldır o çıkma gitme der ben giderim o seslenemez çok şükür :))) ama herkes bir değil iyi düşün derim

evlen bence 2 ay sonra şiddet görmeye başladım nasıl olur hiç beklemezdim çok aşıktı bana falan diye konu açarsın yine biz aynı şeyleri söyleriz sen dayak yiye yiye oturursun evde. bile bile lades diyorsun şuan farkına varırsın umarım çok geç olmadan.

kesinlikle bu adamla evlenmelisin ben çok beğendim tam sana göre

Anne babanı dinle. Senin için en iyisini isteyenler onlardır yine. Daha gencsin kendine uygun birini havada karada bulursun. Sonra oturur ağlarsın. Kendinle eş biri ile evlen. Aynı hatayı iki arkadaşım yaptı kan agliyorlar. Akıllı ol.

Hicbir sorun olmasa da bence eğitim durumu sorun zaten. Onun disinda zaten normal birine de benzemiyor. Mutlu bir evlilik olacağını zannetmiyorum.

Bu tiple bitirme kararı alırsan zaten başına bela olur. En iyisi siz evlenin.

Kaç arkana bakma kaç kafanı duvarlara vurursun. İlgi alakasına sakın aldanma lütfen bunlar evlenince değişiyor hayatını mahvedersin.

Hepiniz haklısınız. Sevgi önemli ama anlayış kültür saygı daha önemli diye düşünüyorum. Kendisiyle konuşup bitirme kararı aldım. Yarın yüzyüze konuşup bitirmeyi planlıyorum umarım bir sorun çıkarmaz. Vicdan yapmamaya karar verdim. Acırsan acınacak hale gelirsin der annem. Gönül ilişkim olmadığı için daha önce yanlış adımlar atmak istemedim. Bir kaç arkadaşım evlenince düzelir zamanla kıskançlik son buluyo ayni eve girince falan cümleler duydum büyüklerime dışardan bir bakış açısına ihtiyac duydum

Yada sevdiğim için değişecek umuduyla kendimi oyaladim. Yorumlarınız benim için çok önemli çok teşekkür ederim

senden oncede cok kisiye beni birakirsan intihar ederim demistir emin ol
bugun sen onu birakmazsan yarin o sigaralar senin uzerinde sönecek

en nefret ettigim insan tipi ya sigara sondurmeyi faça atmayi erkeklik delikanlilik sanan evrimini tamamlayamamıs sünepe yani
dayak atmayi ayrilan kiz arkadasini tehdit etmeyi rahatsiz etmeyide erkeklikten sayar boyle gurur yoksunlari

Valla sigara mevzusundan sonra yüzümü burusturarak okuduğumu fark ettim. Adamın kendiyle derdi var. Ben olsam 1 dk yanında durmam kendine de ne yaparsa yapsın. Canım kaç yaşındasın bilmiyorum ama kendine zarar verebilen bı adamın başkasına zarar vermesi hiç zor değil hatta kaçınılmaz

Peki sizce nasıl bir konuşma yapmayalım. Bahane mi bulmayalim yoksa herşeyi anlatmalimiyim. Bittikten sonrasi tam bi muamma arkadaşım gitme yanına ters bişey yapabilir diyo mesaj at ve numaralarını değiş diyo.

Bu konu gerçek mi?
Siz sahiden ciddi misiniz?

Insallah konu gercek degildir. Yazdigini kendin okusan anlarsin zaten. Kör göze parmak sokar gibi

Nolur artık sevgili kızlarımız kıskançlığı sevgi belirtisi olarak görmeyin bu kadar baskı özgüven eksikliğinin belirtisidir.Bir insan kendine zarar verebiliyorsa başkasına çok rahat zarar verir.İyi madem kendine zarar verir diye elinde sigara söndüren bir psikopatla evlen bakalım yarın bir sokağa çıktın yada ona baktın diye sana neler yapacak??Evliliğinde şiddete maruz kalmak istemiyorsan iyi düşün.Birde kendini öldürmek isteyen bahane arıyordur yada blöf yapıyordur ama intihar tamamen psikolojinin bozuk olduğunun işaretidir unutma.Sen bir erkek için kendini öldürür müsün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…