yardımm

Düzgün bir ailede yetişmiş biri olarak, psikopat bir erkek ile ömrünüzü mahvetmeye hazırsanız, evet, devam edin ilişkinize ve ailenize kulağınızı tıkayın.

Ancak iyi bir evlilik, güzel bir gelecek istiyorsanız, kendinize, kültürünüze, ailenize uygun, en azından size denk birinin karşınıza çıkmasını bekleyin.

Evlilik aileniz için tabu olmamıştır bence, yapılan yanlış seçimler doğrultusunda yaşananları, ailen bir daha yaşamak istemiyordur ve sonraki çocuklarının daha doğru seçimler yapması için ellerinden geleni yapacaklardır.

İnadı bırakın biraz daha ailenizin söylediklerine, tavsiyelerine kulak verin.
Cahilce davranarak hayatınızı mahvetmeyin.

Sen hala böyle birine sevgili demeye devam mı ediyorsun, kültür kısmını geçtim ama gerçekten tam bir psikopat biriymiş

Üniversite mezunusun ve arkadaşlık ettiğin insana bak, gerçekten bu soruyu sorman bile çok abes ...!elinde sigara söndüren adam sinirlendiğinde sizin üzerinizde paketi yakar herhalde (tövbe) . okudukça bakış acımızı değiştirmemiz, hayatı daha iyi anlamamız daha iyi kararlar vermemiz gerekirken git gide köreliyoruz, böyle insanlardan uzak durmak için okuyoruz zaten

Bence kendinize yazık etmeyin.
Bakın ne güzel tüm hatalarını Allahım göstermiş size değil mi evlenmeden
Yani orda bir ateş olduğunu biliyorsunuz bence o ateşe ellemeyin
O kadar bariz ki sonradan sorunlar yaşayacağınız
o kendine yaptığı şiddeti size yapmayacağı ne malum ilerde yada çocuğunuza Allah korusun bunları da düşünün bence çok ilgili diye bence biriyle evlenilmez. Ailede çocuğun aynasıdır onlarda kendilerini gayet güzel yansıtmış.

Muhtemelen ilk sevgiliniz olduğu ve henüz başka insanları tanıma fırsatınız olmadığı için bu adamı doğru kişi zannediyorsunuz.Ama yanılıyorsunuz.Adam kıskanç,sinirli,psikopat gibi davranıyor.İlerde kafanızı taşlara vurursunuz.Bizden söylemesi.Gençliğinizi,ömrünüzü boşa çürütürsünüz.

Bu kadr acik şekilde yazarken nasil hala sorun olur mu diye soruyorsunuz bazen insanları anlayamıyorum

Yok canıııım ne sorunu çıkarabilir ki? Hepimizin evliliğinde şiddet, kısıtlanma var kocalarımız da psikopat zaten. Çok normal şeyler bunlar. Mükemmel adamı bulmuşsun sakın kaçırayım deme.

Kıskançlık psikopatlıklarına sevgi ilgi falan demeyin.
Hayatınızda hiç erkek olmadı mı biri çıkınca aklınızı kullanmayı bırakıyorsunuz?

Kuzuu kendini kurda teslim etmee!!

Bizim genç kadınlarımız kıskanılmayı, kısıtlanmayı sevgi sanıyor. Evlenince de evden çıkamıyorum, istemediğim kıyafetleri giymek zorundayım diye ağlıyor. Görmemişlikten yapışmışsınız bu çocuğa, bırakın gitsin başkasının başını yaksın. Yeni birini tanıyın, sevileceğinizi de bilin, kendinize güvenin.
Ayrıca her ne kadar sorun olmaz denilse de eğitim seviyesi bu karakterde biriyle yaşayacağınız ilişkide çok büyük sorun olur.

Azıcık aklın varsa arkana bakmadan koşarak uzaklaşırsın.....

Öncelikle hepinize günaydın tek tek yorum atmayı bilmediğim için toplu yazıyorum. Dediklerinizin çoğuna katılıyorum zaten kendi içimde kabullenmiş olsam böyle bir konuyu açmam bile. Dediğim gibi ilk 6 ay bu tarz sorunlar yoktu sürekli beraberdik yada ben kör olmuştum anlayamadım.son 1 aydır özellikle bende ciddi anlamda yorulduğumu hissediyorumm. Babamın sen bunu mu kendine laik gördün demesinden utanıyorum. Ama ilk sevgilim olduğu için mi bağlandığım için yada korkudan mi kendimde o gücü bulamıyorum. Hep bi acaba düzelir mi sevgimle çözebilirmiyim. Kendisine bişey yapar mi. 2 dakka soğuk davransam gözleri doluyor vicdan gibi bişey yapıyorum. Eğitim babam için çok önemli ben ayırt etmem ama o kendi denginız olsun bi toplumda sorduklarında mahcup olmayın der. Ben ona kıskançlık yaptığında ben yoruluyorum dediğimde görmediğim için aklım kaldığı için huysuz oluyorum tarzı cümleler kuruyor. Şimdiye kadar erkeklerle pek iletişimim olmadı aşk anlamında ilk diye fazla iyimser davranıyorum. Nasıl konuya girecem ona ne söyleyecem kendimde o gücü bulamıyorum yada korkuyorum

ben sorun edecek bişey göremedim. eğer ailen izin vermezse kaçarak evlen.

Hemen evlenin, gerdek gecesi hamile kalip; 3 ay sonra bosaniyoruz diye konu acarsiniz.

Şuan kendi üzerinde sigara söndüren adam ilerde ya senin üzerinde de söndürürse. Ben evliliğin sadece 2 kişi arasında olduğuna inamayanlardanim ailelerde çok önemli. Sevgilin bana hafif psikopat ve özgüven siz geldi sanki evlenince seni çok üzer diye düşünüyorum

Cidden diğerleri sizin gözünüzde problem değilde eğitim durumumu problem oldu en son umrunuzda olması gereken şey o. Bence kaçırmayın beraber sigaradan aşk dövmeleri yaparsınız birbirinize.

Lisans mezunuyla lise mezunu olmaz. Br sure sonra kompleksler daha da artar. Kaldi ki sizin aday daha simdiden pek de insanlik belirtisi gostermis degil,ustune de lise mezunu olunca ben olsam ayrilirim. Davul bile dengi dengine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…