Seni tek başına sokağa çıkarmayan bir adam ilgili olsa neye yararHayırlı geceler öncelikle çok büyük bir karar aşamasındayim o yüzden yazıyorm öncelikle 25 yaşında lisans mezunu bir bayanım. Güzel denecek bir görünüşe sahibim. 4 kız kardeşiz. Ablam bir evlilik yaptı ve ayrıldı o yüzden evlilik ailem için tabu haline geldi. 9 aydır görüştüğüm biri var kendisi lise mezunu benim için sıkınti değil ama ailem için öyle değil. Kendisi çok kıskanç ve ilgi manyağı. Bana beni bırakırsan ölürüm intihar ederim gibi cümleleri oluyor en ufak kavgada elinde sigaralar söndüren bir adam kendisi. Hiç bir şekilde benim tek başıma sokağa çıkmami istemeyen biri. Ailesi benim aile yapıma göre değişik babam üniversite mezunu ailesinin okumakla pek alakası yok annesiyle yaptığımız bir konuşmada eşi ara sıra dövebilir gibi cümle duydum ve inanamadım. Benim atanma durumum var. Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye
Birini sevmek sacma falan değil bence sacma olan yanlıs oldugunu bile bile devam etmek. Kendisine birsey yapma fikrine gelince (bunu kullanıyor gbi ) bunun sorumlulugı sizde değil ki, basına silah mı dayıyorsunuz? Kaç yasında bu arkadasınız acabaKafam o kadar karışık ki anlatamam size kendisi ilk sevgilim olur. Biliyorum saçma ama kendisini seviyorum. Bazen sevginin herşeye yeteceğini düşünüyorum. Onsuz nefes alamam gibi geliyor. Bazen yorulduğumu hissediyorum sürekli sevgi bekleyen bir insan sürekli ona bunu hissettirmem gerekli gibi davranıyo. Sürekli aşkım bebeğim tarzı cümleler duymak istiyor bende galiba burcum gereği kova bu arada daha rahat yaşıyorum. Kendisine bişey yapma fikri beni öldürüyo.
Sence sorun değilmi böyle biriyle birlikte olmakHayırlı geceler öncelikle çok büyük bir karar aşamasındayim o yüzden yazıyorm öncelikle 25 yaşında lisans mezunu bir bayanım. Güzel denecek bir görünüşe sahibim. 4 kız kardeşiz. Ablam bir evlilik yaptı ve ayrıldı o yüzden evlilik ailem için tabu haline geldi. 9 aydır görüştüğüm biri var kendisi lise mezunu benim için sıkınti değil ama ailem için öyle değil. Kendisi çok kıskanç ve ilgi manyağı. Bana beni bırakırsan ölürüm intihar ederim gibi cümleleri oluyor en ufak kavgada elinde sigaralar söndüren bir adam kendisi. Hiç bir şekilde benim tek başıma sokağa çıkmami istemeyen biri. Ailesi benim aile yapıma göre değişik babam üniversite mezunu ailesinin okumakla pek alakası yok annesiyle yaptığımız bir konuşmada eşi ara sıra dövebilir gibi cümle duydum ve inanamadım. Benim atanma durumum var. Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye
Asıl evlenirsen kendinden kork sonradan gazetelerde 3.sayfa haberlrin çıkar son pişmanlık fayda etmez bi daha düşün derimAslında kendisine bişey yapması beni korkutuyo.
Paragrafta anlamı bozan cümle bu kısım.ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?