• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımm

kuzuu21

oraleet ♡
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2019
367
778
18
30
Hayırlı geceler öncelikle çok büyük bir karar aşamasındayim o yüzden yazıyorm öncelikle 25 yaşında lisans mezunu bir bayanım. Güzel denecek bir görünüşe sahibim. 4 kız kardeşiz. Ablam bir evlilik yaptı ve ayrıldı o yüzden evlilik ailem için tabu haline geldi. 9 aydır görüştüğüm biri var kendisi lise mezunu benim için sıkınti değil ama ailem için öyle değil. Kendisi çok kıskanç ve ilgi manyağı. Bana beni bırakırsan ölürüm intihar ederim gibi cümleleri oluyor en ufak kavgada elinde sigaralar söndüren bir adam kendisi. Hiç bir şekilde benim tek başıma sokağa çıkmami istemeyen biri. Ailesi benim aile yapıma göre değişik babam üniversite mezunu ailesinin okumakla pek alakası yok annesiyle yaptığımız bir konuşmada eşi ara sıra dövebilir gibi cümle duydum ve inanamadım. Benim atanma durumum var. Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye

Hayırlı geceler öncelikle çok büyük bir karar aşamasındayim o yüzden yazıyorm öncelikle 25 yaşında lisans mezunu bir bayanım. Güzel denecek bir görünüşe sahibim. 4 kız kardeşiz. Ablam bir evlilik yaptı ve ayrıldı o yüzden evlilik ailem için tabu haline geldi. 9 aydır görüştüğüm biri var kendisi lise mezunu benim için sıkınti değil ama ailem için öyle değil. Kendisi çok kıskanç ve ilgi manyağı. Bana beni bırakırsan ölürüm intihar ederim gibi cümleleri oluyor en ufak kavgada elinde sigaralar söndüren bir adam kendisi. Hiç bir şekilde benim tek başıma sokağa çıkmami istemeyen biri. Ailesi benim aile yapıma göre değişik babam üniversite mezunu ailesinin okumakla pek alakası yok annesiyle yaptığımız bir konuşmada eşi ara sıra dövebilir gibi cümle duydum ve inanamadım. Benim atanma durumum var. Sevgilim çok ilgili her dediğimi yapar ve çok sever ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye
Seni tek başına sokağa çıkarmayan bir adam ilgili olsa neye yarar

Sizi çok seviyor ama tek başınıza disari çıkarmıyor, elinde sigara söndürüyor, annesi kocadır ara da döver diyor , sen hala ileride sorun olur mu diyorsun gerçekten eğer gerçeksen!?

Normal yani sağlıklı bir tip değil bence.

O kadar olumsuz sey söyleyip sonra da sorun olur mu diyorsunuz ? Yazdıklarınızı tekrar mı okusanız acaba.İnsan bir olayın içinde olunca ne dogru ne yanlıs bazen idrak edemez. Lise mezunu olması sorun değil burada.Sağlıksız düşünce yapısı...

Kafam o kadar karışık ki anlatamam size kendisi ilk sevgilim olur. Biliyorum saçma ama kendisini seviyorum. Bazen sevginin herşeye yeteceğini düşünüyorum. Onsuz nefes alamam gibi geliyor. Bazen yorulduğumu hissediyorum sürekli sevgi bekleyen bir insan sürekli ona bunu hissettirmem gerekli gibi davranıyo. Sürekli aşkım bebeğim tarzı cümleler duymak istiyor bende galiba burcum gereği kova bu arada daha rahat yaşıyorum. Kendisine bişey yapma fikri beni öldürüyo.

Kafam o kadar karışık ki anlatamam size kendisi ilk sevgilim olur. Biliyorum saçma ama kendisini seviyorum. Bazen sevginin herşeye yeteceğini düşünüyorum. Onsuz nefes alamam gibi geliyor. Bazen yorulduğumu hissediyorum sürekli sevgi bekleyen bir insan sürekli ona bunu hissettirmem gerekli gibi davranıyo. Sürekli aşkım bebeğim tarzı cümleler duymak istiyor bende galiba burcum gereği kova bu arada daha rahat yaşıyorum. Kendisine bişey yapma fikri beni öldürüyo.
Birini sevmek sacma falan değil bence sacma olan yanlıs oldugunu bile bile devam etmek. Kendisine birsey yapma fikrine gelince (bunu kullanıyor gbi ) bunun sorumlulugı sizde değil ki, basına silah mı dayıyorsunuz? Kaç yasında bu arkadasınız acaba

Yazdiklarini soyle baskasinin gozuyle bir oku istersen.farkinda misin nasil bir hata yaptiginin sen.lutfen kendine bu kotulugu yapma ,aklini basina topla ya lutfen

Tabiki gerçeğim sadece duygularıma yeniliyorum. İlk sevgilim belki farkında olmadan çok bağlandım. Kendisiyle özel bir şirketin çağrı merkezi kısmınde tanıştık. Ben mezun olduktan sonra evde oturmamak adına girdim o 3 yıldır orda çalışıyormus başta arkadaşlık boyutunda başladı. Daha sonra sevgili olduk. İlk 6 ay bu tarz sorunlar genel olarak yoktu sadece bununla konuşma erkeklerle samimi olma tarzındaydi alışkın olmadığım için hoşuma gidiyordu belki sürekli beraber olduğumuz için böyle sorunlar yoktu ben işten ayrıldım. Daha sonra tek başına çıkma aklım kalıyor. Doğuda yaşıyoruz. Işte millet laf atar aklım kalır tarzi cümleler kullanmaya başladı.sadece telefondan görüşme sağlandığı için sürekli ilgi ve sevgini göster tarzı şeyler söylüyor. İlgisizsin diyo ama ben elimden gelenin fazlasını yapıyorum. Ama tam anlamıyla mutlu edemiyorum galiba. Sürekli ilgi isteyen bir adam. Ona istemiyorum dediğim bir anda elinde sigara söndürdü neye uğradığımi şaşırdım. Döndüm kaldım.

Yeni üye olduğum için tek tek cevap veremiyorum tam anlayamadım siteyi özür dilerim

Sence sorun değilmi böyle biriyle birlikte olmak

Aslında kendisine bişey yapması beni korkutuyo.

Hülya Avşar zamanında ‘akıllı kadın dayak yemez’ gibi bir cümle kurmuştu, üstüne çullanılmıştı.
Ne kadar doğru oysa ki...
Dayağı normal gören, kendi bedenine eziyet eden, sizi vahşi hayvanmışsınız gibi sokağa çıkarmayan bir adamla evlilik hayali kuruyorsunuz.
Hakikaten akıllı kadın diyorum, başka söze gerek yok.

ama korkuyorum ilerisi için bunlar sorun çıkarır mi diye
Paragrafta anlamı bozan cümle bu kısım.
"Ama korkuyorum ilerisi için, bu hödüğün yaptıkları yapacaklarının teminatı olacak diye." olmalıydı.
"-Elinde sigara söndürüyor." demişsiniz. Adam manyak olduğunu size kanıtlamak için ne yapmalı daha?

Back