B Busra1717 Yeni Üye Kayıtlı Üye 11 Ağustos 2018 16 5 28 12 Ağustos 2018 Konu Sahibi Busra1717 #41 gercekneydi .!.: Sizde huzursuzluk var mı aile içinde atın gitsin diyorum ben yine de. Gulhuvallahlar bu tur şeylere birebir. 7 ayetel kursi 7 kale. Yasin Suresi her niyetle okunabilir buyu varsa def'i icin okuyun. Genişletmek için tıkla... Evet var aile içinde ve bende
gercekneydi .!.: Sizde huzursuzluk var mı aile içinde atın gitsin diyorum ben yine de. Gulhuvallahlar bu tur şeylere birebir. 7 ayetel kursi 7 kale. Yasin Suresi her niyetle okunabilir buyu varsa def'i icin okuyun. Genişletmek için tıkla... Evet var aile içinde ve bende
G gercekneydi Şüyuu,vukuundan beter Kayıtlı Üye 29 Temmuz 2018 751 597 12 Ağustos 2018 Konu Sahibi Busra1717 #42 Busra1717 .!.: Evet var aile içinde ve bende Genişletmek için tıkla... Cami imamından yardım isteyin ve kurtulun bu taslardan.
Busra1717 .!.: Evet var aile içinde ve bende Genişletmek için tıkla... Cami imamından yardım isteyin ve kurtulun bu taslardan.
Sunay9876 Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 10 Haziran 2018 1.203 1.479 12 Ağustos 2018 Konu Sahibi Busra1717 #43 Holder .!.: Öyleyse çöpe atilmaz yakilir diye biliyorum ama tası nasıl yakacaksın bilemedim Genişletmek için tıkla... hayır kesinlikle yakılmaz, sirkeli suda bekletin oncelikle sonra denize atın ya da akarsuya
Holder .!.: Öyleyse çöpe atilmaz yakilir diye biliyorum ama tası nasıl yakacaksın bilemedim Genişletmek için tıkla... hayır kesinlikle yakılmaz, sirkeli suda bekletin oncelikle sonra denize atın ya da akarsuya
BabyPinkk Easy come, easy go.. Kayıtlı Üye 27 Haziran 2018 1.129 1.753 12 Ağustos 2018 Konu Sahibi Busra1717 #44 Sirkeli su ile silip gül suyu dökün odaların 4 köşesine 7 tane ayatel kürsi okuyun sizin için ama mutlaka bir hocaya gösterip ne olduğunu öğrenin belki farklı bir nedenle o şekildedir. Allah yardımcınız olsun.
Sirkeli su ile silip gül suyu dökün odaların 4 köşesine 7 tane ayatel kürsi okuyun sizin için ama mutlaka bir hocaya gösterip ne olduğunu öğrenin belki farklı bir nedenle o şekildedir. Allah yardımcınız olsun.