- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
Bunu da belirtmiştim ihtimal vermediğim için hocaya da gitmedim ki yine dediğim gibi çevremde de bu konuda yardımcı olabilecek insan yok burası geniş bir platform ve samimiyetinize güvenerek buraya yazmak istedim ters tavrınız için yine de teşekkür ederim1 senedir saklıyorsunuz hiç mi bir hocaya göstermek aklınıza gelmedi nedir diye üzerindekileri yorumlardı tutmanız da enteresan kim büyü yapıp bahçenize koyacak buradakiler ne bilsin. Bu konular zaten yasak
Bol bol dua ediyorum cok tesekkür ederim:)valla ben inanmam böyle şeylere ama bildiğim kadarıyla ateş uzerinden geçirip denize atmak lazım mış öyle yap için rahatlar belki... birde söylemeden geçemicem bu büyüler kuran ayetleriyle yapılıyorsa sizde karşı hamle olarak kuran ayetleriyle Allaha sıhınıp korunma için dua edin o zaman büyü müyü işlemez
Sanki arapça birşeyler yazılmış gibi.biri yakmaktan bahsetmiş ama herşey yakılmaz en güzeli denize atılır. Ortaokul zamanında komşumuz bana baklanın üstüne birşeyler yazdiriyodu sonradan öğrendim ki allah'ın ismiymiş ve komşu onları yakıyordu sonra da gerçi kendi cayır cayır yandi. Yani allahin isimlerini yakmak kötü birşey ne olur ne olmaz bence yakmayin. Ne olduğunu ne yazdığımı bilmiyoruzÖncelikle merhabalar geçen yaz yazlığımızın bahçesinde 2 adet taş buldum fakat çok önemsemedik hani şüphelendim fotoğrafını çektim ama imkan veremedim geçenlerde bir abla bu kesinlikle büyü dedi sizden istediğim sadece öyle birşey mi değil mi yardımcı olmanız lütfen.. Eki Görüntüle 2178553
Bunu da belirtmiştim ihtimal vermediğim için hocaya da gitmedim ki yine dediğim gibi çevremde de bu konuda yardımcı olabilecek insan yok burası geniş bir platform ve samimiyetinize güvenerek buraya yazmak istedim ters tavrınız için yine de teşekkür ederim
Evet çok teşekkürlerSanki arapça birşeyler yazılmış gibi.biri yakmaktan bahsetmiş ama herşey yakılmaz en güzeli denize atılır. Ortaokul zamanında komşumuz bana baklanın üstüne birşeyler yazdiriyodu sonradan öğrendim ki allah'ın ismiymiş ve komşu onları yakıyordu sonra da gerçi kendi cayır cayır yandi. Yani allahin isimlerini yakmak kötü birşey ne olur ne olmaz bence yakmayin. Ne olduğunu ne yazdığımı bilmiyoruz
Aslında saklamıyorum yine yerinde duruyor olması lazım dedim ya o zamanlar önemsemedik diye
Teyzeye göstermedim baska bir fotoğraf bakarken denk geldi fotoğraf ve olay o şekilde gelişti abla o şekilde dedikten sonra böyle bir arayışa girdim ve buraya yazdım size tekrar teşekkür ederim :))Tamam da ihtimal vermedim diyorsunuz ama teyzeye göstermişsiniz ne olabilir diye ve hala daha da elinizde..İlla bir cami.falan vardır zor değil göstermek. dediğim gibi zaten bu konular yasak
Evet bir sene içinde aile olarak bir çok şey yaşadık hani böylede olunca yardım almak bi yandanda içimi dökmek istedimyazlığın bahçesinde yani.
bu bir senede başınıza birşey geldi mi ki?
o teyze sizi yemiş bence..
Çok teşekkürler inşaallahBen inanırım malesef. Ama taşlar için demedim o konuda bilgim yok.
Büyü konusunda bir yaz akrabalarımızın evinde şahit olduğum olaylar yeterince inandırmıştı beni. Komple bir aile ne kadar etkilenebilirse o kadar ciddiydi. Bilim ve tıp her şeyi açıklayamıyor..
Allah korusun kötülerden..
Allah büyü yapanı ve inananı lanetlediyse büyü olduğu için lanetlenmiş demektir..
İlmine güvendiğiniz bir hocaya gösterip ondan sonra yoketmeye bakın. İnşallah büyü değildir..
+1e at çöpe gitsin.
Büyü yaptırmak ne kadar günahsa bozdurmak da o kadar günahmışCamiye gitsen ne diyecekler ben de İlahiyat mezunuyum hiç anlamam bu işlerden. Diğer hocalara da güvenilir mi bilmiyorum. Arastırmak lazim. Sen duani oku onlari da at.
Hayır tas buyusu çok ağır bir buyudurNe büyüsü.
Taşlı büyü duymadim bu resimdeki gibi.
Vav harfine hafif benziyor soldaki de figur değişik.
Genelde iğrenç seylerle yapiyorlar büyüyu inanmayin bence bildigimiz boyama duruyor atin gitsin.