Yardımm lütfen :(

Gerçekten karar vermesi inanılmaz zor.Sürekli yenilenen esyalara değil neticede yıllarca kullanılacak.Hem kaliteli hem bütçeye uyan hem sana hitap eden birşey bulması zaman alıyor.Umarım en kısa zamanda bulursun.Haberlerini bekliyorm :)

Ben kararımı o yönde verdim 6 kişilik olması daha mantıklı geldi :)
Allah annenin mekanını cennet etsin canım gerçekten kıyıp da kullnamaz insan (

Ben günlük takımları misafirler için aldığım takımdan daha çok seviyorum, çünkü cıvıl cıvıl bir insanım, tabaklar da aynı ben gibi :)
Günlükleri bernardodan aldım, kapmanya var istersen bir bak oraya. Gönül isterdi ki misafir yemek takımını da alayım ama benim bütçemi aşıyor şöyle ki; beğendiğim takım 1700 lira, porsele bu kırılabilir vs. risk her zaman var, sadece bir parça eşya ya o kadar para vermeyeyim dedim.

Misafir takımımı schaferin çeyiz kampanyasından aldım, zaten günlükler renkli, onu daha soğuk bir model, daha klasik seçmeye çalıştım.
İleri de bir günlük takım daha almayı planlıyorum, aslında şimdi de alabilirim, hatta kendimi zor tutuyorum ama acelesi yok, modeller değişiyor, farklı istiyorum ki sıkılmayım bu sebeple de bir takımı 12 kişilik yapmayı hiç düşünmedim..

Ayrıca misafire çok önem veririm, misafir takımımı çıkarmaktan çekinmem ha tabii ani gelişen olaylarla bir anda yemeğe misafir dahil olabilir, o da kaç kişi olacak ki? Kardeş, kuzen, yakın arkadaş.. Hepimiz 6 kişi ederiz zaten, kalabalık aileler mümkünse habersiz gelmesin, çalışan insan olacağımızdan tabağı boşver, yemeği bulurlarsa iyidir.

Son düzenleme:

Anlaşılan ayni kafadaniz :)) ben de senin gibi dusunuyorum misafirlik esyalarim ne kadar sadeyse gunluklerim o kadar civil civil baktikca icim acilmali zevkle kullanmaliyim :)

bende yeni aldım ama bulaşık mak düşününce 6 kişilik çok az bence 12 kişilik almalısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…