Canım selamlar, ben de yana yana günlük yemek takımı arıyorum. Aynen 6 kişilikle 12 kişilik arasında kaldım ama sanırım 6 kişilik alacağım şimdilik, veya 8 kişilik. Çünkü ayrıca kase, düz cam tabak vs de olacağı için şimdiden 12 kişilik almayayım diyorum. Yetersiz kalırsa bi yerde beğenirsem daha sonra alabiliriz zaten değil mi:)
En çok IKEA'daki düz renkli takımları beğeniyordum, 2 farklı renk alıp(mor+krem) güzel bir kombin yapmayı amaçlıyordum ama koyu renklerin teşhir ürünlerinin çizildiğini gördüm ondan almadık. Ama aklım hala onlarda kaldı aslında. Ayrıca Kütahya-Güral porselenin marketlerde satılan 24 parça modelleri var, onlardan da beğendiğin olursa alabilirsin ama onların modellerini de artık heryerde görüyoruz ondan biraz soğuk bakıyorum onlara. Mudo, Boyner'de 4 kişilik takımlar veya tek tek satılanlar var, onlardan 8 kişilik takım oluşturabilirsin ama biraz pahalıya maloluyor(250-300 civarı) günlük takıma o kadar verebilirim diyorsan bir incele derim. Son olarak da fabrika satış mağazalarından da alabilirsin(Kütahya, Porland'ın fabrika satış mağazalarında eski sezon olsa da içine daha çok sinen model bulabilirsin). Aldığımda seni de bilgilendiriyor olurum..
Gerçekten karar vermesi inanılmaz zor.Sürekli yenilenen esyalara değil neticede yıllarca kullanılacak.Hem kaliteli hem bütçeye uyan hem sana hitap eden birşey bulması zaman alıyor.Umarım en kısa zamanda bulursun.Haberlerini bekliyorm :)