Yardımlarınızı istiyorum.

Bir de biraz paranormal olay gibi ama bir şey daha geldi başıma.
Uyuyordum gene .Kötü bir rüya görüyordum ,kalktım .Rüyayı hatırlamıyorum.Kalktım ve 20-30 saniye sonra biri sanki kollarımdan kavradı çok sertçe ve bıraktı.5-6 saniye sürdü.Sanki böyle çok uzun tırnakları vardı,ve acayip güçlüydü.
Rüya olmadığından %100 eminim.Çünkü gördüğüm rüyayı unuttum,tek bir anını bile hatırlamıyorum.Ama o kollarımın sıkılma anını hala unutmadım,net bire bir yaşadım.Her saniyeyi de hatırlıyorum.
Benim için o an çok korkunçtu.Ara ara hatırlayınca içim buz gibi oluyor.1-2 ay önce yaşadım bu olayı.

ilk üye olduğum günlerde
şimdi konu adını hatırlamıyorum ama biri şöyle birşey yazmıştı "bir kitap yazdım, ne yapabilirim" gibi birşey
verilen cevap da şunun gibi birşeydi (kelimeler farklı olabilir, anlam aynı)
"herkes de yazar zannediyor kendini, senin kitabından kime ne" veya "kim ne yapsın senin kitabını"

Bende anlatayım bariii severiz aşık oluruz sonrada bi merak sarar bizleri tamda bende o merak oldu bi gece namaz kıldım yalvardım rabbime benim kaderimdekiiii kişi kim diyeee gece sayıklıya sayıklıya uyudum rüyamda sisli karanlık bir ortamdayım tahta kapı kıçırtısıyla açılması bir oldu içinden bizim komşunun oğlu çıkdı seni seviyorum dedi birden gözden kayboldu ikinci kez yarı yağmurlu yarı sisli bi havada ikinci kapı açıldı içinde hergün bi arada görüştüğüm erkek arkadaşım çıkdı yıllardır saklıyorum deliler gibi aşıgım sana dedi ve oda gitti birden günlük güneşlik oldu hava ve üzerimde beyaz gelinlik belirlendi etraffff yemyeşil beyaz papatyalarla donandı 3. Kapı açıldı içinden eşim çıkdıellerini bana doğru uzattı bir ömür bu elleri tutarmısın dedi rüyaaa buuu engel olamadımtuttum elleriyden ışıl ışıl parıldayan gözlerimle alnımdan öptü eşim tuttu ellerimi güneş ışığı altında kaybolduk budaaaa neydiiii beeee dedim sabah uyanır uyanmaz hadiii ikiiii manyagı tanıyorumdaaa bu 3. Cü kim arkadaş nerden bulcam bunu dedim evetttt tammmm rüyayı göreli 3 günnn olmuştu eşimleeeee karşılaştım köşe başında keskin bakış attı evettttt bu çoçuğu tanıyorum nerden dedim o anda aşık oldum hatırladımmmm bu keskin bakışlı çoçuk ooooo rüyamdakiiii şimdiiii hayat arkadaşım can yoldaşım 3 tane yavrumun babası olur kendisi

Dinle alakalı olmasın demişsin ama çok etkilendiğim bi olayı anlatmak istiyorum geçen gün teyze birebir onun hayatından örnek bu teyzemin 5 tane çoçuğu olmuş hepsi 5 yaşına girmeden ölmüş yıllar sonra bir kızcağızı olmuş 2 tanede oğlu bu kız çoçuğu neden korksa sıkılsa ayetel kürsiyi okurmuş yıllarca bıkmadan usanmadan sonra evlenmiş hamile kalmış sezeryan demiş dr bebek ters annede yüksek tansiyon ameliyattan çıkmış dr dil altı hapını vermeye unutuyor odasına çıkarıyorlar yurtdışında refakatçi olmaz kesinlikle yasak kızcağız kusmaya başlıyor yüksek tansiyondan basıyor elindeki cihaza kimse duymuyor çünkü yatakdan düşüyor cihaz fişden kurtuluyor kysmuk viğerlerini bağırsaklarını içine kaçtığı için patlatıyor sonra hemşire görüyor kalp durmuş 5 kez kalbi çalıştırılıyor hayata döndürülüyor ama beyne oksijen gitmediğinden bitkisel hayatta kalıyor 2 yıl boyunca hiçbir iyileşme göstermiyor hiçbir şeye teokide vermiyor drlar toplanıp aileye bildiriyor artık hiçbir düzelme yok annenin yoğun isteğiyle iki yıldır tutuyoruz artık fişi çekecez acı çekmesin diyorlar abiler kabul ediyor annede zor olsa kabul ediyor ama diyor drlara son kez veda edeyim evladıma yeyzecik eve gidiyor abdesttini alıp geri geliyor komadaki kızının elini avucuna alıyor başlıyor 40 kez ayetel kursini okumaya her okuduğundada zeynebim aç gözlerini sen her korktuğunda ayetel kursine sığınırdın hadiiii aç gözlerini der hemde gözyaşlarıyla kızının elini ıslatırmış tam 40 kez okuduğunda kızı gözlerini açmış tavana doğru bakmış

Hiç konuşmamış dr şoka girmiş tam 6 ay sonra yavaş yavaş başlamış konuşmaya yemeğe içmeye ama herşeyi unutmuş kızını kocasını tam 1 yılımızı aldı dedi annesi evini kızını kocasını kabullenmesi şimdi yürüyor kızıyla ilgileniyor eşinide seviyor ama tüm bildiklerini unutmaya başlamış yavaş yavaş geçen annesi dr götürmüş dr tekrar başlamış hastalığı demiş annesi zeynebim yıldız senin kızın diyor sürekli zeynebi yıldızını unutmasın diye anne sürekli hatırlatıyor bunuda şükür diyor teyzem kızımın nefes alması bile bana mucizesi rabbimin diyor

bende bari yazayim cok kafama takilmisti bu olay cokta üzülmüstüm

arkadasimla pazara gitmistik tam cikmisken bir cocuk yaklasik 15 yasinda kaciyordu giyimi yirtikdi pesindende koca koca adamlar kosuyordu. Bende olayi anlamadan öyle yerimde durdum ve baktim cocugu yakalamislardi ve dövüyorlardi. Sebep neydi biliyormusunuz? Cocuk bir parca sucuk ödemeden almis..
En kötüsüde hic kimse birsey yapmadi okadar erkek vardi dikilip izliyorlardi.
Ben sinirlendim uzaktan 'cocugu birakin ayip ya' diye bagirdim ve araya girecektim ama arkadasim tuttu beni.
Anlayacaginiz insanlik ölmüs..bu olayi bazen düsündükce hala üzülüyorum

Korku filmlerine ve hikayelerine bayilirim. Sana yasadigim iki olayi anlatayim.
ilkinde ilkokula gidiyordum. Asagi siteden bir patlama sesi geldi. Cocuklarla oyun oynuyorduk hepimiz kostuk. Dahs once tup patlamisti o sese benziyordu, tup patladi zannettik. Soluk soluğa kosturduk ilk kim gidecek diye. Hava gunesli harika bir gundu. Yerler islakti cimler sulanmisti. Sesin geldigi yere kostuk ve birbirimizi cekistiriyorduk. Apartmanin onune yaklastigimizde islak cimlerde kaydim yere dustum dirseklerimin ustune. Kafami kaldirdim apartmandan bir koku geliyordu ve kapisi kirilmis tavandan bir sey sarkiyordu. Sagda solda bir seyler vardi. Aklima nerden gelirdi.. evine donmek istemeyen kadinin kocasi el bombasi patlatmis kadini yakaladiginda. O sarkan sey ve cevreye sacilmis seyler et parcasiymis. Daha sonra yakinlastigimde el ve kol parcalari gordum. Apartmanin giris kolonlari parcalanmisti. Duvarlar kanla doluydu.
digeri stajda adliyede. Yaninda staj yaptigim avukatin bekledigi mahkeme salonuna dogru giderken 3 silah patlamasi duydum. Meraktan o yone kosmaya basladim. Herkes aksi yone kosuyordu. Yaklastigimda polisler durdurdu. Yerde 2 kisi yatiyordu. Polisin esine bir adam arabayla carpmis, kaza sonucu kadin olmus. Durusma esnasinda sanik polisin hakaretlerine sinirleniyor. Adamin ustune atlayor silahini aliyor. Polisi ve kayinbabasini vuruyor. O sirada bekleyen polislerde sanigi. 2 kisiyi yerde gordum. Biri sirt ustu yatiyordu bas kismindan kan ve beyaz et parcalari ve garip bir sivi gelmisti. Biri yan donmustu saclari kafa tasi kemigi kiriklari ve kanla yapis yapis olmustu. Dondum kaldim. Korkudan cok gordugum sahnenin etkisi ile midem bulandi ve kustum.
Basarilar dilerim bu arada umarim iyi bir yazar olabilir hayallerine kavusursun :)

bu konu neden bu kadar tepki aldı anlayamadım
konu sahibinin ana konusu belli, bazı detaylara ihtiyacı var gibi geldi bana
ayrıca herkes profesyonel olarak başlayamaz ki yapmak istediği şeye
deneye deneye gelir başarı...
Ben kiskanclik oldugunu dusunuyorum. Her konuda oluyor bu. Biri ben guzelim dese hemen saldiri. Burada hayallerinin pesinden giden birini gorunce hemen asagilama. Bir digeri ben avukatim der digeri 5 sene sonra isletme gibi olacak der. Ille vergi levhamizi cikarip gozune mi sokalim mesela. Bu ve buna benzer cok sey. Heh bende olmuyor mu. Bende de oluyor. Biri esimle cok mutluyuz, hayatta aldatmaz diyince aman hemen guvenme kimin ne yapacagi belli olmaz tavrim oluyor guven duygusunu kiskaniyorum :)

Abartsaydınız.
Bu linç girişimi de yeni moda oldu kk'da.
Bu konuda linçlik bir şey göremedim ben.
Her yazar başka kitapları okur, insanlarla muhabbet eder sonra bunları evirir çevirir üzerine düşünür. Zaten birebir yayınlaması o kişinin hakkına girmesidir, yapamaz.

Aman Allahim saka gibi. Bunlari nasil yasadiniz ya?
Ben deli olurdum heralde. Cok dayanikliymissiniz masallah..

bir gün metroda yolculuk yapıyordum, birden ortalık karardı, sesler uğultu haline geldi çok korktum neyse ki ablam yanımdaydı ve ben bayılmışım ya yalnız olsaydım ya tanımadığım biri ben onu tanıyorum deseydi amanınnn amanınnnn amanınn

Korkutucu olaylar dediğiniz an burda karabasan, cin vb paylaşımlar yapılmaya başlanır, ki bu tip yorumlar yasak çünkü sitede üyelerin çoğunluğu etkileniyor, etkilendikleri için yasaklandı ya zaten.
Bakınız gebeler, evde tek yaşayanlar veya eşi vardiyalı çalışanlar, 18 yaş altı gençler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…