Armut pis agzima düs... Oh ne güzel...yayinlamadiginiz kitabi yayinlasaniz...
yazarlarda araştırır gider görür ama fikri olduğu bi konunun üstüne gider görür araştırma yapar.siz kitap sizce ne üzerine yazılmalı diyorsunuz :) ikisi arasında dağlar kadar fark var..Haklısınız herkes yazar, siz ne yazıyorsunuz?
Okuyorum takip ediyorum fakat kafamda toplamaya çalıştığım detaylar var.
Hayal gücü olmaması ile ilgisi nedir? Tüm yazarlar araştırır gider, görür.
Agatha christie nin hayal gücü olmadığını iddia edebilir miyiz?
Ne uzerine yazilmali demedim nerde yazmisim?yazarlarda araştırır gider görür ama fikri olduğu bi konunun üstüne gider görür araştırma yapar.siz kitap sizce ne üzerine yazılmalı diyorsunuz :) ikisi arasında dağlar kadar fark var..
başımızdan geçen olayları sormanız ne üzerine yazılmasını sormanızla aynı.neden sinirlendiniz anlamadım :) ? neyse size kolay gelsinNe uzerine yazilmali demedim nerde yazmisim?
Korkutucu olaylar var ise anlatirmisiniz dedim ?
Anlamadin ya da anlatamadim bilemiyorum konu korku. Yani ne uzerine yazilacago belli sadece hayal dunyamda bagdastirip ortaya birsey koyabilmem icin sentez yapmam lazim ve bu olaylari ogrenmem lazim bu nedenlebaşımızdan geçen olayları sormanız ne üzerine yazılmasını sormanızla aynı.neden sinirlendiniz anlamadım :) ? neyse size kolay gelsin
Böyle Bir olay mi meselaAnlamadin ya da anlatamadim bilemiyorum konu korku. Yani ne uzerine yazilacago belli sadece hayal dunyamda bagdastirip ortaya birsey koyabilmem icin sentez yapmam lazim ve bu olaylari ogrenmem lazim bu nedenle
Ucunda ban da olsa artık yazıcamArmut pis agzima düs... Oh ne güzel...yayinlamadiginiz kitabi yayinlasaniz...