Yardımlarınızı istiyorum.

Neeey? Nasil yani? Kim anlatti? Peki oyle bayilip ne yapiyorlar? Nasil dolandiriyorlar yani? Cuzdanimizi falan mi caliyorlar.

Dediğin gibi aynen, bir kişi saralı numarası yapıyor 3-5 kişi toplanırsa içlerinden biri yerdekinin yardakçısı olarak cüzdanları alıyor, ikinci bir kişi de güya yetişip ve soğanla gelip adamı ayıltıyor, köpük işini de diş macunuyla hallediyorlar. Bunlar da şehir efsaneleri sonuçta, senin denk geldiğinin gerçekten saralı olup olmadığını bilemeyeceğiz, ya gerçekten o gün kimse umursamadı, ya da adam senin yanından ayrıldıktan sonra tüh işler kesat gitti :KK43: dedi.

Dediğin gibi aynen, bir kişi saralı numarası yapıyor 3-5 kişi toplanırsa içlerinden biri yerdekinin yardakçısı olarak cüzdanları alıyor, ikinci bir kişi de güya yetişip ve soğanla gelip adamı ayıltıyor, köpük işini de diş macunuyla hallediyorlar. Bunlar da şehir efsaneleri sonuçta, senin denk geldiğinin gerçekten saralı olup olmadığını bilemeyeceğiz, ya gerçekten o gün kimse umursamadı, ya da adam senin yanından ayrıldıktan sonra tüh işler kesat gitti :KK43: dedi.

Adam kalktiginda cok iyiydi ama. Hic öyle bayilmis nobet geçirmiş gibi degildi.
Ucuz kurtulmusum o zaman.
Ne kadar yazik ya. Bu insanlar manyak mi hastaliklari kullanip insanlari kandiriyorlar. Bunlar yüzünden gerçek nöbet geciren birisine bile yardim etmez insanlar. Pes vallahi...

sara nobetı gecırdıkten sonra hıc bısey olmamıs gıbı devam eder kısı.bende gecırdım bılıyorum.hatırlamaz cunku

Tüm yazarlar araştırır.
Siz sadece yanlış yerde araştırıyorsunuz.
Bu işi hakkıyla yapmak istiyorsanız, kalkın bilgisayarın başından ve insanlarla yüz yüze konuşarak araştırmalarınızı yapın.

Merhabalar,

başınızdan geçen tuhaf ve korkutucu olayları bana yazar mısınız? dünya üzerine somut yaşanmış olaylardan bahsediyorum, cinayet kaçırılma vs gibi...

Daha önce yazdığım bir kitap vardı ama yayınlayamadım, şimdi tekrar bir kitaba başlayacağım bilgi topluyorum.

isim vs. olmadan internetten araştırm yapmak çok zaman alıyor. Sizin çevrenizde ya da duyguğunuz olaylar varsa paylaşırsanız sevinirim.
twitter da mehmet alinin acıklı hikayelerini kullanabilirsiniz misal
large.jpg
10948931_1545221655753039_1244793918_n.jpg

Neden bu kadar tepki gösterdiniz ki konu sahibine ben onu anlamadım. Sizin 3- 5 satırlık olayınızdan kitap yazamaz herhâlde çoğu yazar çevresinde gördüğü olayları ana tema olarak kullanıp hayal gücünü ekleyip yüzlerce sayfalık kitaplar yazıyor.

cnm burda o kdr çok hikaye varki biraz karıştırsan bulacaksın eminim..

Konu sahibi belliki gerçek hikayelerden esinlenmek istemiş doğal olarak ne var bunda bazen hayal gücü tek başına yeterli olamayabilir çünkü.
Karşı komşumuzun bi oğlu vardı şehvetine çok düşkün dü yoldan gelip geçen kızlara bakardı bi çok sevgilisi vardı.biğün biz inanamasakta evlendi fakat bu çapkınlığı hiç geçmedi 1 çocuğu vardı ve eşini hep aldatıyordu eşide birgün dayanamayıp evi terk etti.sonra boşandılar bu gitti eşini aldattığı bi kızla evlendi tekrar ama hala durulmadı.oondanda bi çocuğu oldu .birgün gece 11.30 da telefon gelmiş buna arkadaşlarından gel diye.eşi yalvarmış gitme diye ama onu dinlememiş gitmiş.arkadaşlarıyla içtikten sonra arabaya binmişler.arabayı bu kullanıyormuş tabi yanlarında kızlarda var ve sonuç çok felaket bi trafik kazası..kalçasının kemiği çıkmış ve önce erkeklik organı patlamış hastaneye gitmedende hayatını kaybetmiş.kızlardan birisi hatta hamileymiş onunda karnı patlamış.ttamamen yaşanmış bi olay bizzat aileden dinledim ve henüz 30 unda bile değildi.

Amma yirticiyiz yaa biri bisey yazsada saldirsak diye bakiyoruz resmen.ne var kadin bisey sormus yardim etmek istemeyen etmez yorum yapmaz.hic yardimlasma destek olma yonu gelismemis kadinlar var ve bir cogu kiskancligindan ne yapacagini bilemiyor.sacma sapan yorum yapanlar saldiranlar siz be yapiyosunuz mesela ew isi yapip oturup saldiracak insanmi ariyorsunuz.bazilariniz okadar ise yaramazliginin farkindaki ise yarayan biseyler yapmak isteyenlere kiskancliginizdan ne yapacaginizi sasiriyorsunuz.isinize gelmeyen konuya yazmayin kardesim silahmi dayadi kadin kafaniza.gidin kim kimi aldatmis kim napmis onlara yorum yapin.sivrilik yapacaklar akillarinca iste :))

Uzaylıları sokarsan işin içine daha ilginç olur.
Mesela bu sefer New York'a değil de Ankara Balgat'a geliyorlar. Kariya kıza sarkintilik ediyorlar, anamizi bacimizi taciz ediyorlar.
AA bi de bakıyorlar ki oo Türkler bu işin ustası. Burada yaşayan kadınlar bu işlere alışık olduğundan kolay lokma değiller, başarılı olamiyorlar. Sağlam direnisle karsilasiyorlar. Üstelik mahallenin sapiklari da burası bizim ulan, burada bu işler bizden sorulur diye kontratak yapıyorlar. Dünyayı bu sefer Amerikalılar değil Balgatlilar kurtarıyor falan...

Uzaylıları sokarsan işin içine daha ilginç olur.
Mesela bu sefer New York'a değil de Ankara Balgat'a geliyorlar. Kariya kıza sarkintilik ediyorlar, anamizi bacimizi taciz ediyorlar.
AA bi de bakıyorlar ki oo Türkler bu işin ustası. Burada yaşayan kadınlar bu işlere alışık olduğundan kolay lokma değiller, başarılı olamiyorlar. Sağlam direnisle karsilasiyorlar. Üstelik mahallenin sapiklari da burası bizim ulan, burada bu işler bizden sorulur diye kontratak yapıyorlar. Dünyayı bu sefer Amerikalılar değil Balgatlilar kurtarıyor falan...

hay Allah, çok güldüm
bence sen konu sahibini geç, hemen yaz bu kitabı :confused:
tv'ye absürd dizi bile olur :rolleyes:

Lenf kanseri idim 16 yaşımda.baya ilerlemişti hastalığım yoğun bakımda 15 gün yattım o süre içinde. Rüyamı yoksa mucizemi bilemm bi bayanı gördüm bana bişey uzattı hediyem olsun diye .gülümsedim uyanınca da.yaklaşık 3gün sonra bu rüyamda gördüğüm bayanı hastanemde gördüm .annemle babamlar tanışıyormuş zatn B'nden önce annesi de yan odada yatıyormuş.ben biraz hava almk istedim tekerlekli sandalye ile bahçeyi gezdik dönüşte koridor da annmlr selam verdi ve oda inanamazsınız elinde minik ayıcıkla geldi ben böyle şeylerin uğuruna inanırım bu hediyem olsun şans getirsin dedi .ben şaşkınlıkla teşkkr bile diyemedim .dondum kaldım Babm teşkkr etsene dedi a evt pardon teşekkrlr dedim .odaya geçtim .baş ucuma ayıcığı koydum .1gün arayla bi rüya daha gördüm aynı bayanı mucize bayan dedim ona.ama neden o bayanı sık görüyorum diye kendimi garipsedim.neyse rüyamda kalabalık bi ev deyiz o bayanı arıyorm bn soruyorum çıktı diyorlar .neyse uyandım sabh etkisinde kalmıştım .akşama doğru o mucize bayan ablanın haberi geldi ayağı kayıp kafasını taşa vurmuş .yatıyormş hastanede .ben baba nolur ziyaretine gidelim dedim.tamm dedi .izinli diğer hastaneye yanına gittim .bnde ona hediye aldım minik ayıcklardn .gözünü açtı beni görünce ağladı sen gelip başımda bağırdın mı hiç diye ? Nasıl yani dedim.hiç dedi .biz o hediyelerin ve rüyalarımızın tılsımına inandık hızla iyileştik ....
Çok geçmiş olsun.

Lenf kanseri idim 16 yaşımda.baya ilerlemişti hastalığım yoğun bakımda 15 gün yattım o süre içinde. Rüyamı yoksa mucizemi bilemm bi bayanı gördüm bana bişey uzattı hediyem olsun diye .gülümsedim uyanınca da.yaklaşık 3gün sonra bu rüyamda gördüğüm bayanı hastanemde gördüm .annemle babamlar tanışıyormuş zatn B'nden önce annesi de yan odada yatıyormuş.ben biraz hava almk istedim tekerlekli sandalye ile bahçeyi gezdik dönüşte koridor da annmlr selam verdi ve oda inanamazsınız elinde minik ayıcıkla geldi ben böyle şeylerin uğuruna inanırım bu hediyem olsun şans getirsin dedi .ben şaşkınlıkla teşkkr bile diyemedim .dondum kaldım Babm teşkkr etsene dedi a evt pardon teşekkrlr dedim .odaya geçtim .baş ucuma ayıcığı koydum .1gün arayla bi rüya daha gördüm aynı bayanı mucize bayan dedim ona.ama neden o bayanı sık görüyorum diye kendimi garipsedim.neyse rüyamda kalabalık bi ev deyiz o bayanı arıyorm bn soruyorum çıktı diyorlar .neyse uyandım sabh etkisinde kalmıştım .akşama doğru o mucize bayan ablanın haberi geldi ayağı kayıp kafasını taşa vurmuş .yatıyormş hastanede .ben baba nolur ziyaretine gidelim dedim.tamm dedi .izinli diğer hastaneye yanına gittim .bnde ona hediye aldım minik ayıcklardn .gözünü açtı beni görünce ağladı sen gelip başımda bağırdın mı hiç diye ? Nasıl yani dedim.hiç dedi .biz o hediyelerin ve rüyalarımızın tılsımına inandık hızla iyileştik ....

Çok geçmiş olsun.

evet, bence de, çok geçmiş olsun Hoppa

İstediğin olay nasil bir olay? Yani cok genis birakmissin. Mesela benim bir konum var ama kapatildi. Orada cok yazildi istersen bakabilirsin.
Basinizdan gecen ilginc esrarengiz olaylar diye...

Benim aklima cok feci bir sey geliyoe maalesef ki.
Bir tanidigimin akrabalarindan karı koca cok kavga ederlermis. Karisi adama Beddua edermis hep.
Adamin meslegi de hani su agac kesenler varya ne denirdi ya unuttum.
Iste bi gun yine elektrikli testereyle agaci kesiyormus. Ve o testere elinden kayip adamin boynunu kesmis. Kafasi kopmus.
Cok.acı bir ölümdü. Allah rahmet eylesin

Bir gun de bi adamin oğlu askere gidiyor. Çocuk izne geliyor ve kendine bayram icin kiyafet aliyor bayramda giyerim diye. Babasi cocuga kiziyor diyor ki bu elbiseyi giymek nasip olmasin insallah diye.
Çocugun izni bitiyor ve geri dönüyor askere. Bayrama bir gün kala eve cenazesi geliyor. Kaza geçirip vefat ediyor ve elbiseyi giymek de nasip olmuyoR.
Allah ona da rahmet eylesin..

:KK61::KK61::KK61: Geçen gün de böyle bir şey söylemişlerdi bir forumda. Çok üzülmüştüm. Beddua ne kadar kötü bir şey. İnsan sinirli bile olsa ağzından çıkana dikkat etmeli.

Adam kalktiginda cok iyiydi ama. Hic öyle bayilmis nobet geçirmiş gibi degildi.
Ucuz kurtulmusum o zaman.
Ne kadar yazik ya. Bu insanlar manyak mi hastaliklari kullanip insanlari kandiriyorlar. Bunlar yüzünden gerçek nöbet geciren birisine bile yardim etmez insanlar. Pes vallahi...

tabi, bu dolandırıcılar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor
adam engelli numarası yapıp dileniyor, sonra mercedes'e binip gidiyor (görüntüleri var)
sonra, gerçekten engelli olanlara şüpheyle yaklaşıyor insanlar
adam alıyor çocuğunu, uyku ilacı verip kapı kapı dolaştırıyor, hasta diye para toplamaya çalışıyor
sonra gerçekten çocuğu hasta, çaresiz, hakikaten son ümidi kapı kapı dolaşmak olan insanların yüzlerine kapıyı kapatıyoruz
adam hasta değil, aynen yazdığın gibi ayılıp bayılıyor, arkadaşı da seni soyuyor
sonra biri gerçekten hastalanıyor sokak ortasında, kimse yanına yaklaşmaya cesaret edemiyor
bir hastanede para toplamışlardı bir çocuk için
çocuk vefat etti, paralar puf
insan ne yapsın bilemiyor...

çöp toplayan çocuklardan birine bir paket jelibon aldım verdim
çocuk yemedi, merak ettim neden, biraz ileri gitti, 2 çocuk daha vardı, onların yanında açtı
bir yediler ki sorma, ağlarsın hallerine
ama hepsi bir değil işte:KK43:

Yuzyuze konustugum insanlarda var. Ogut vermek ya da rlestirmek yerine yardimci olabilirsiniz yada en guzeli yazmayabilirsiniz.

benim var ama gerçekten anlatırken bile korkuyorum çok kötü oluyorum o yüzden yazamıycam sanırım. hala hayal miydi gerçek mi bilmiyorum.yani öyle doğaüstü güçlerle ilgili falan değil ama ne bileyim ben çok korkmuştum :KK17:

Bir gün yatağıma uzanmıştım,uyumuyordum ama gözlerim kapalıydı.Hiç ses falan yok.Birden gözümün önüne kanlar içinde bir kedi belirdi.Sanki hayal gibi.10 dk sonra kedi miyavlaması duydum.Çıkıp bakayım dedim.Yüzü kanlar içinde kalmış bir kedi...
Çok garipti benim için.Ürktüm de bayağı.

burada yazılanları okumak benim de ilgimi çekti
niye hemen muhalefet oluyorsunuz anlamıyorum
şimdi ben geçen günlerde bir psikiyatrisin gizli defteri diye bir kitap okudum adam hastalarının başından geçenleri anlatmış ntv yayınlarının çok satanlar bölümünden aldım
eee bu adam milletin hikayesini yazmış ufku dar mı oldu şimdi??
Değişik hikayeler öğrenip bunlar üzerinde çalışmasının ne sakıncası var
sizin gibi bilgisizce yorum yapan insanlar yüzünden bir şeyler ortaya koymak isteyen,çabalayan insanların önü kesiliyor inançları kırılıyor .
yazık.

X