Yardımlarınızı istiyorum.

Kesinlikle katılıyorum yazılanlara nedir bu çıkış ? Pardon da insanlar Artık bişeyde mi yazamıcak.Hayır yani anlatmıyosunuz bari yazmayın o zaman

Cinayet ya da kaçırılma anlatacaklar da çıkacaktır muhakkak ama daha çok hayal kırıklıkları, üzüntü, gözyaşı var. Bunları da siz beğenmezsiniz zannımca.

bri bi sey yazsa da terslesek, bozsak, cok bilmislik yapsak kafasindasiniz pes dogrusu. Kadin sizi zorlamamis. Olayim var anlatmam yok bilmem ne. Oyle yazacagina hic yazma daha iyi. Kotu niyetlisiniz. Kusura bakmayin ama oyle...ya da isterseniz bakin siz bilirsiniz.
Bidahaki sefere senden izin ister öyle yazarim ok?

Anlamadin ya da anlatamadim bilemiyorum konu korku. Yani ne uzerine yazilacago belli sadece hayal dunyamda bagdastirip ortaya birsey koyabilmem icin sentez yapmam lazim ve bu olaylari ogrenmem lazim bu nedenle
bence son zamanlarda gündemde olan konuyu ele alın o zaman.kadınların en büyük korkusu taciz,tecavüz oldu maalesef.mesela benim korkularımdan biri ıssız bi yerden kendi başıma geçmek zorunda kalmak

Din degil siyaset degil bu neden sorun oldu anladigim takdirde level atlayacagim

İstediğin olay nasil bir olay? Yani cok genis birakmissin. Mesela benim bir konum var ama kapatildi. Orada cok yazildi istersen bakabilirsin.
Basinizdan gecen ilginc esrarengiz olaylar diye...

Benim aklima cok feci bir sey geliyoe maalesef ki.
Bir tanidigimin akrabalarindan karı koca cok kavga ederlermis. Karisi adama Beddua edermis hep.
Adamin meslegi de hani su agac kesenler varya ne denirdi ya unuttum.
Iste bi gun yine elektrikli testereyle agaci kesiyormus. Ve o testere elinden kayip adamin boynunu kesmis. Kafasi kopmus.
Cok.acı bir ölümdü. Allah rahmet eylesin

Bir gun de bi adamin oğlu askere gidiyor. Çocuk izne geliyor ve kendine bayram icin kiyafet aliyor bayramda giyerim diye. Babasi cocuga kiziyor diyor ki bu elbiseyi giymek nasip olmasin insallah diye.
Çocugun izni bitiyor ve geri dönüyor askere. Bayrama bir gün kala eve cenazesi geliyor. Kaza geçirip vefat ediyor ve elbiseyi giymek de nasip olmuyoR.
Allah ona da rahmet eylesin..

Farketmez sadee neye be tepki berildigi bile yeterli olacaktir.
Tepkiler değişiyor, salaklaşabiliyor hatta insan. Sıkışıp kalıyor, beyni yoruluyor. Yazııp dururum şimdi neyse... Eskiden bayılırdım cinayet romanlarına, filmlere. Artık okuyamıyorum. En son okuduğum romanda yazarın anlatım dili o kadar iyiydi ki kadının hissettikleri ruhuma dokundu, kesilip biçilmesi işkenceler...
Diyeceğim o ki anlatımınız insanın en derinlerine işlemeli. Yoksa bulursunuz muhakkak yazacak birşeyler..

Kirk cesit insaniz en basitinden biri bayildiginda ben kalmistim oyle tepki verememistin. Ama bir baskasi gidio yuzune vurur su doker vs. insanlarin daha baska ilginc tepkileri olabilir sorma sebebim bu.

Dini bir olay olmasin lutfen.

Bilgece anlattiklarin guzel ben bunu kullanirim tesekkurler.

Bi gün otobus duraginda beklerken adamin biri bayildi agzindan kopukler cikmaya basladi yerde titriyordu cok korktum ama kimse gitmedi yanina, gittim yanina hemen yan yatirdim, ne oldugunu da bilmiyorum acaba kalp krizi mi geciriyor diye hemen agzini acip diline baktim acaba dili kacmis mi diye fakat bir Allahin kulu yardim etmedi ya bir Allahin kulu ki ne kadar kalabalikti. En sonunda bagirdim gelsenize bi sey yapin ambulans cagirin diye ondan sonra bi iki kisi geldi. Adam da kendine geldi ve gitti...
Insanlar cok sorumsuz ya maalesef. Insanlik kalmamis. Cok sinirlenmistim..

Valla düşündüm gözümün önünde trafik kazası, taciz falan oldu ama ben çok soğuk kanlıydım çok etkilenmedim bile.

Bi gün otobus duraginda beklerken adamin biri bayildi agzindan kopukler cikmaya basladi yerde titriyordu cok korktum ama kimse gitmedi yanina, gittim yanina hemen yan yatirdim, ne oldugunu da bilmiyorum acaba kalp krizi mi geciriyor diye hemen agzini acip diline baktim acaba dili kacmis mi diye fakat bir Allahin kulu yardim etmedi ya bir Allahin kulu ki ne kadar kalabalikti. En sonunda bagirdim gelsenize bi sey yapin ambulans cagirin diye ondan sonra bi iki kisi geldi. Adam da kendine geldi ve gitti...
sara krizi geçirmiş yazık :KK43:

Bu forumda es, elti, kayinvalide, gorumce didismesi disinda konu kabul edilmiyor, barindirilmak bile istenmiyor arkadas.
Millet konu acamaz olmus. Cidden biri bir sey yazsa da ustune atlasak diye bekleyenler var. Kiminin sorunu eltidir, kimininki kitaptir. Olamaz mi? Su ufkumuzu genisletelim biraz. Dunya sizin kucucuk dunyanizdan ibaret degil.

Evet maalesef. Normalde her seyden tiksinen ben elimle adamin agzinda diline bakmistim cok sasirmistim sonradan...
ne güzel canım hem cesaretli hemde yardım sever birisin.bende bi kere hastanedeyken bi genç kadını sara krizi geçirirken görmüştüm.bacakları aniden birbirine dolandı gözleri kaydı yere düşüp tirtir titredi.yanında bi kadın vardı annesiydi sanırım hemen elini ağzına soktu dilini çekti,sanırım dişler kilitleniyor o an.Allahım korusun çok zor bi hastalık.Allah bütün hastalara şifa versin

Bilinen dolandırıcılık yöntemlerinden biri olduğu uzun zamandır anlatıldığındandır.

Ilkokul veya ortaokul caglarindayken boncuk modasi vardi. Herkeste boncuk bilezikler. Biz de arkadaslarla boncuk bilezikler yapardik cesit cesit. Boncuk almak icin gittigimiz boncukcu eve uzak kaliyordu. Tek gitmez, arkadaslarla bir olup giderdik. Dukkan sahibi dedem yasinda bir adamdi. Oraya gittigimizde beni kenara ceker, yanaklarimi oksar, oper "Buraya yalniz gel, sana bedava boncuk verecem, arkadaslarini getirme bir dahaki sefere, tek gel" filan derdi. Ben de safca bir seydim, sanirim pek suphelenmemistim. Ama yalniz da gitmemistim. Iyi ki de gitmemisim. Kimbilir basima neler gelecekti. Ilgilenirsen hikayenin sonunu da kendi hayal gucunle getirebilirsin yani.

ne güzel canım hem cesaretli hemde yardım sever birisin.bende bi kere hastanedeyken bi genç kadını sara krizi geçirirken görmüştüm.bacakları aniden birbirine dolandı gözleri kaydı yere düşüp tirtir titredi.yanında bi kadın vardı annesiydi sanırım hemen elini ağzına soktu dilini çekti,sanırım dişler kilitleniyor o an.Allahım korusun çok zor bi hastalık.Allah bütün hastalara şifa versin
amin canim..

Bilinen dolandırıcılık yöntemlerinden biri olduğu uzun zamandır anlatıldığındandır.

Neeey? Nasil yani? Kim anlatti? Peki oyle bayilip ne yapiyorlar? Nasil dolandiriyorlar yani? Cuzdanimizi falan mi caliyorlar.

X