canım geçmiş olsun inşallah tez zamanda hamile haberini alırız bende okurum hemde canı gönülden canım çörekotu bal tarçında ye yumurtalıkların için iyi olur
çok saol canım ALLAH razı olsun.. RABBıM bebişini sağlıkla kucağına alıp büyütmeni nasip etsin duaların-dualarımız kabul olsun inş..:1hug:Kıyamam sana bende okurum canım Allahım yeterki sesimizi duysun Kalbine göre versin herşeyi yarın nasip olursa hemen okurum öğlen ve sana buraya bildiririm..
Allahım bebek isteyen herkeze nasip etsin içinde sanada cnm ..Bizlerinde sağlıkla doğumları naisp olur inşallah..Çok öperim a.s.
Merhaba canım.Ben de ablama ve kardeşime söyledim.Yarın okuyacaklar.ınşallah bebeğine kavuşursun.
Allah gönlünüze göre versin.İnş hayırlısıyla bebeğinizi kucağınıza alırsınız.:1hug:Bende dua alıyorum 2 tane:)
aminn canımm ALLAH razı olsun ama kişi başına 1tane düşüyor.. 500kişinin olması gerekiyor ya hani..
biri kardeşime
canım 1 tane yasini şerif okunucak niyetine bu gün ALLAH KABULETSİN İNŞ...HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI HAYRILI ÖMÜRLÜ AKILLI EVLADIN OLUR...
canım bende okudum Allah kabul etsin dileğin biran önce hayırlısıyla gerçekleşsin inşallahhhha.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?