• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimlariniza ihtiyacim var kizlar :((

tgc_

(:Kuzu%Böcek:)
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2012
1.165
9
108
kizlar ceyiz topigimi gorduyseniz aldigim gunluk yemek takimini ve kahvalti takimini girmussunuzdur aslinda cok icime sinerek almistim ama bugun avm yi gezerken karacanim magazasinda asagida paylastigim yemek takimini gordum cok cokk begendim bu 47 parca icinde 6 corba kasesi 6 yemek tabagi 6 pasta tabagi 6 servis tabagi 6 ayni servis tabagi gibi porselen supla 6 cay fincani tabakli 1 demlik 1 sekerlik ve 1 tuzluk bulunuyor yani butun ihtiyaclarimi karsiliyor hem yemek hem kahvalti takimi olarak kullanabilecegim sizce ne yapmaliyim bunu alip gunluk yemek takimini ve kahvalti takimimi geri mi vermeliyim hangisi daha guzel ne cok kafami karistirdi bu takim oof ooff :50:
bu aldigim gunluk yemek takimim(resimler biraz tuhaf oldu kucuk buyuk umarim gorebilirsiniz :50: )

bu aldigim kahvalti takimim
$47_parca_kahvalti_son.webp
iste buda bugun avmde gordugum takim ben pembe olani alacagim eger karar verirsem tabi

aah ah yalnız değilmişim ne çekiyorum şu huyumdan bende çok içime sinerek bişey alıyorum sonrada daha güzel modelini görünce :14: canım bence şuan elinde olanlar gayet hoş hatta son paylaştıkların pek hoşuma gitmedi sendekiler daha güzel tabi yine karar senin..

Tuğçecim ben sana al ya da alma demem ama, aldığın kahvaltı takımı biraz sade mi olmuş? :31:
Yani kişisel fikrim kahvaltı takımı cicili bicili olsundan yanadır. Yine de sen bilirsin.

canım çok beğendiysen al birini günlük kahvaltı yaparsın birini özel misafirlerine kahvaltılık olarak ya da pasta takımı olarak kullanırsın diğerleri de 12 kişilik mi çok mu fazla olacak bilemedim ben de şimdi :1::1::1:

kizlar elimdekilerde zaten 12 kisilik ve 6 kisilikte kahvalti takimim var ama bu yemek takimini alirsam 2 takim alio 12 kisilik yapacagim yani bi 6 kisilik azalacak model olarak nasil o konuda yorum yaparsaniz cokk mutlu olcam karar veremiyorun ya benimkilermi guzel yoksa bunlarmi diye

kizlar elimdekilerde zaten 12 kisilik ve 6 kisilikte kahvalti takimim var ama bu yemek takimini alirsam 2 takim alio 12 kisilik yapacagim yani bi 6 kisilik azalacak model olarak nasil o konuda yorum yaparsaniz cokk mutlu olcam karar veremiyorun ya benimkilermi guzel yoksa bunlarmi diye

ben yazdım yorumumu ama okumadınız sanırım:)

bence çatal kaşık takımını aldıysan ona göre de düşünebilirsin. 1.si daha spor 2. daha çok nostaljik. kendi tarzını hangisi daha çok yansıtıyor, hangisinin porseleni daha kaliteli bi de ona bak derim ;)

ben bir karar veremedim yahu:35: seninkilerde çok güzel bu son eklediğin takımda bilemedim. valla hangisi içine siniyorsa onu al:1::1: pek yardımcı olamadım kusura bakma.

Yemek takımın çok güzel, sadece kahvaltı takımın sade bence acele etmemelisin canım benim, yani evlilik yakın değilse :34:
Bende başka başka beğeniyorum sürekli, belki ileri de bir takım daha alırım ama şimdi acelesi yok, işte bu dediğim birşey çıkarsa karşıma ancak..:31:

karaca'dan alıcaktım kahvaltı takımını beyaz seviyorum diye bence aldıkların gayet hoş canım...
ama senin yerinde olsam değiştirmezdim tabi yine karar senin

bence yemek takımı olarak senin aldığın çok daha güzel. ve kahvaltı takımına gelince daha önce de yorum yapmıştım bence harika. bazı arkadaşlar çok sade demiş ama hepsi de cicili bicili olmuyo ki. tüm takımlar hep çiçekli böcekli olmaz göz yorar bikaç parça da sade olmalı bence.

Karacanın yemek takımını bayıldımmm. İkiside çok güzel ama ben olsam karacayı tercih ederdim canım.
Kahvaltı takımıda sade ama güzel beyaz güzel duruyor kahvaltı sofrasında.
Birde karaca yemek takımının fiyatı nedir acaba ?

tuğçe kesinlikle değişme canım senin yemek takımın çoooook güzel ben bayıldım ona kullanmaya kıymam ki ben olsam kahvaltı takımın düz renk tamam ama olsun renkli peçeteleri boşuna mı aldın rengarenk masa örtüleriyle peçeteleriyle ve çkb ile çok güzel kahvaltılar kurarsın.

bence son eklediğin pembeler çokkkkk güzel.:16::16::16:
ama bundan daha güzelini bulursan o zaman da değiştirecek misin?
ona göre karar ver bence.

Canim senin aldiklarin gercekten cok ama cok guzel bence degistirme cok pahali degilse bunuda al gitsin dunyaya birdaha mi gelicez ama elindekileri verme sakiinnnn

bence sizin aldıklarınız daha güzel.bu takımı bende çok gördüm.farklı renkleride var hatta.ilk gördüğümde bende çook beğendim ama yakından inceleyince pekte hoşuma gitmedi.yanılmıyorsam seramik bu takımlar.149 tl çünkü porselen olsa bu fiyata olmazdı.sanki makinaya girince rengi silinivercekmiş gibi geldi.bide renkleri silik duruyo.bence aklınız hiç karışmmasın sizin aldıklarınız dahada güzel

Back
X