• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardimlariniza ihtiyacim var kizlar :((

ya tatlim kahvalti takimimi degistirmekten vazgectim.gibi ama gunluk yemek takimimi ilk aldigimda cok begenerek almistim ama bende oldum olasi romantik pembeli seyleri severim icimde kalmasin diye oburundennde bocehimle bana takimmi yapsam 2 kisilik hic bilmiyorumki ikiside icimde kaldi :50: :9:

Cok icinde kaldıysa canım dediğin gibi al 2 kişilik esinle romantik romantik yersiniz ama 2 kişilikte az gelir yani bul. Mak. Hergün çalışırsa tamam temiz temiz yersin

evet aslinda sinmisti ama ne bilyim bumlarida gorunce daha cok begendim gibi cok romantik ama ya :( kendi takimlarimdanda cay seti yaparim diyorun onlari tek parca satiyorlar cay bardaklari ve cay tabaklarida var hepsini alip takim yaparim olmazmi ki

yine hepsini al takım yap canım :16: eger 2 kişilik alabiliyporsan karacadan al öyle bir takım yap ama yoksa hic alma canım..neee kahvaltı takımında vazmı gectin beyaz olandan ben mi yanlıs anladım :53: sakın derim canım beyaz bambaska valla :16:

kizlar ceyiz topigimi gorduyseniz aldigim gunluk yemek takimini ve kahvalti takimini girmussunuzdur aslinda cok icime sinerek almistim ama bugun avm yi gezerken karacanim magazasinda asagida paylastigim yemek takimini gordum cok cokk begendim bu 47 parca icinde 6 corba kasesi 6 yemek tabagi 6 pasta tabagi 6 servis tabagi 6 ayni servis tabagi gibi porselen supla 6 cay fincani tabakli 1 demlik 1 sekerlik ve 1 tuzluk bulunuyor yani butun ihtiyaclarimi karsiliyor hem yemek hem kahvalti takimi olarak kullanabilecegim sizce ne yapmaliyim bunu alip gunluk yemek takimini ve kahvalti takimimi geri mi vermeliyim hangisi daha guzel ne cok kafami karistirdi bu takim oof ooff :50:
bu aldigim gunluk yemek takimim(resimler biraz tuhaf oldu kucuk buyuk umarim gorebilirsiniz :50: )

bu aldigim kahvalti takimim
Eki Görüntüle 701254
iste buda bugun avmde gordugum takim ben pembe olani alacagim eger karar verirsem tabi

tatlım;
ilk aldığın takım porselen gibi. karacada görüp de beğendiğin ise seramik. hem de rengi ve deseni her ne kadar burdayım dese de kalın bir seramik. Bence aldığın takım çok güzel.. değiştirmezdim yerinde olsam..
Güle güle kullan...

zevk meselesi tabi ama ben seninkileri daha cok begendim
hatta nerden almıştın bunları tam istediğim model

Back
X