Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tatlim ikiside stonware aldigim.yer bana tabagin hirini kullan dedi diger begendigimden de bi tane getirtcek bana denemem icin sonra karar verecegimbence çatal kaşık takımını aldıysan ona göre de düşünebilirsin. 1.si daha spor 2. daha çok nostaljik. kendi tarzını hangisi daha çok yansıtıyor, hangisinin porseleni daha kaliteli bi de ona bak derim![]()
özlemim okadar kafam karistiki bu karacaninkide cok romantik cok begendim diger yandan oburunun kelebekciklerikesinlikle seninkisi diyorum kuzucum![]()
bende hem degistirmek istiyorum hem kendi aldiklarimida begeniyorum ne yapsamki ya kahvalti takimimdan vazgecmelimiyim sence ama beyazida cok seviyorum ikisinide alirsam cok fazla gereksiz parca olacak bu takimda cok romantik tam hayallerimdeki gibiBen olsam öyle bir şansım olsa, değişirdim. Bunlar daha güzel bence.
olsun tatlim yesekkur ederim yinede bende cok kararsizimben bir karar veremedim yahuseninkilerde çok güzel bu son eklediğin takımda bilemedim. valla hangisi içine siniyorsa onu al
pek yardımcı olamadım kusura bakma.
tatlim dugun yakin degil aslinda benim zevklerim pek degisken degildir bi begendigim seyi hep begenirim kahvalti takimimi cok begeniyorum sadece oburunu alirsam cok parca olur diye vazgecmelimiyim diye dusunuyorum beyaz tek tabak her yerde var oylede alabilirim diye dusunuyorum bilemedim cok kararsizimYemek takımın çok güzel, sadece kahvaltı takımın sade bence acele etmemelisin canım benim, yani evlilik yakın değilse
Bende başka başka beğeniyorum sürekli, belki ileri de bir takım daha alırım ama şimdi acelesi yok, işte bu dediğim birşey çıkarsa karşıma ancak..![]()
karaca'dan alıcaktım kahvaltı takımını beyaz seviyorum diye bence aldıkların gayet hoş canım...
ama senin yerinde olsam değiştirmezdim tabi yine karar senin
tesekkur ederim canim fikrin icinbence yemek takımı olarak senin aldığın çok daha güzel. ve kahvaltı takımına gelince daha önce de yorum yapmıştım bence harika. bazı arkadaşlar çok sade demiş ama hepsi de cicili bicili olmuyo ki. tüm takımlar hep çiçekli böcekli olmaz göz yorar bikaç parça da sade olmalı bence.
canim.benimde aslinda fikrim hem kahvalti takimim kalsin hemde karacanin yemek takimini alayim dogrultusunda ama ikisi 94 parca yapiyor nereye koyacagim okadar tabagi ivir ziviri bilemiyorum ya offKaracanın yemek takımını bayıldımmm. İkiside çok güzel ama ben olsam karacayı tercih ederdim canım.
Kahvaltı takımıda sade ama güzel beyaz güzel duruyor kahvaltı sofrasında.
Birde karaca yemek takımının fiyatı nedir acaba ?
canim ya bende ilk goruste asik olmustum ama karacaninkini gorunce sanki daha cok begendim gibi aldigim yerdeki satici bana 1 tabagini verecek denemem icin kendi takimlaromdanda 1 tabak kulanacagim bakayim hangisi icime siner hangisinden memnun kalirsam onu sececegim insallah. bude kahvalti takimimi bende cok seviyorun sadece dedigim gibi cok parca oluyir diye vaz gecmek istedim 94 parca oluyortuğçe kesinlikle değişme canım senin yemek takımın çoooook güzel ben bayıldım ona kullanmaya kıymam ki ben olsam kahvaltı takımın düz renk tamam ama olsun renkli peçeteleri boşuna mı aldın rengarenk masa örtüleriyle peçeteleriyle ve çkb ile çok güzel kahvaltılar kurarsın.
yok tatlim aslinda fikrim cok degismezdi benim ama neden olduysa bu takima cok icim isindi bilemiyorumbence son eklediğin pembeler çokkkkk güzel.
ama bundan daha güzelini bulursan o zaman da değiştirecek misin?
ona göre karar ver bence.
almasina alirim fiyati onemli degil ama sadece cok tabak oluyor o yuzden kararsizim sence ne yapmaliyim bu yemek takimini alip yukarda soyledigim gibu kelebeklilerin pasta tabaklarini kavanozlarini vs alip ve kahvalti icinde ben cok seviyorum beyaz duz tabaklarmi alsam parvalari azaltmis olurumCanim senin aldiklarin gercekten cok ama cok guzel bence degistirme cok pahali degilse bunuda al gitsin dunyaya birdaha mi gelicez ama elindekileri verme sakiinnnn
tatlim bu yeni cikmis bitek karacanin karaca isimli magazalarinda varnis bayilerde yok rengi falan ayni duruyor resimleri ben cektim zaten malzemesi stonware ve fiyati da 397 tl acaba ayni takimdan bahsetmiyo olabilirmiyiz ki yakindan guzel.duruyordu makinada kullanilir dedi orda calisan kiz benimi kandirdilar acaba yeji degilmi takimbence sizin aldıklarınız daha güzel.bu takımı bende çok gördüm.farklı renkleride var hatta.ilk gördüğümde bende çook beğendim ama yakından inceleyince pekte hoşuma gitmedi.yanılmıyorsam seramik bu takımlar.149 tl çünkü porselen olsa bu fiyata olmazdı.sanki makinaya girince rengi silinivercekmiş gibi geldi.bide renkleri silik duruyo.bence aklınız hiç karışmmasın sizin aldıklarınız dahada güzel
bebde bende ne yapsam bilemedimnofff çok kötü ikisinide çok beğendim senin aldıklarında çok güzel diğer beğendiklerinde çok zor bi soru olmuş benim için![]()
canim.benimde aslinda fikrim hem kahvalti takimim kalsin hemde karacanin yemek takimini alayim dogrultusunda ama ikisi 94 parca yapiyor nereye koyacagim okadar tabagi ivir ziviri bilemiyorum ya offfiyati 397 tl ama daha bana olur fiyatini soylemediler ogrenir ogrenmez yazarim sanada 1)
![]()
tatlim porselenine hic bakmiyorum suan tek dusuncem guzelligi cok cici degilmi amatatlımm bnce hiç düşünme bile değiştirmeyi kaba porselen bunlar seninki daha güzel daha kullanışlı bana sorarsan
tatlim kalin cok ince degil ama stonware diye bi malzeme kullaniliyormus yapiminda makinaya ve mikrodalgaya giriyo dediler bana bi tane tabagi gelcek yarin onu ben biraz kullancam catlama olcakmi diye ne kadar zamanda catlarki acaba direk bulasik makinasina koycam her bulasikla yikansin catlarsa cabuk catlasin diyeGerçekten çok fazla parça oluacak :44: Ama model olarak bayıldım ya.
Öğren bakalım bende fırsat bulursam uğrayayım karaca mağazasına. Yalnız banada seramik gibi geldi kalın sanki yakından öyle değil demişsin için rahatladı valla.
markasini bilmiyorum tatlim yeni cikmis zuccaciyeden aldimBen bu kelebekli love yazanı cok beğendım markası ne acaba? Bence değiştirme cok güzel seçim yapmıssın zaten
Tuğçe cim bende kararsız kaldım o kadar çok olduğunu anlayınca bilemedimki ama seninkilerde çok güzel ya kıyılmazki onlara![]()
tatlim bu yeni cikmis bitek karacanin karaca isimli magazalarinda varnis bayilerde yok rengi falan ayni duruyor resimleri ben cektim zaten malzemesi stonware ve fiyati da 397 tl acaba ayni takimdan bahsetmiyo olabilirmiyiz ki yakindan guzel.duruyordu makinada kullanilir dedi orda calisan kiz benimi kandirdilar acaba yeji degilmi takim
eminim ki aynı takımdan bahsediyoruz.bende izmir optimmum karaca mağazasında gördüm.fiyatı konusunda yanılmış olabilirim ama aynı takımdan bahsediyoruz.zevk meselesi ama porselen değil gibi geldi bana.ama ilk fırsatta gittiğimde bu sefer daha iyi inceleyeceğim.bakalım banada sana söylediklerinimi söyleyecekler.birde tabak çok olur diede düşünme çünkü bi zaman geliyo yetmiyo.mutfağında bol olsun tabağın sana bi zararı olmaz.içinde çok kaldıysada beğendinsede al.seninle birliktemi yaşayacak.çeşit çeşit kullanır mutfağını sofranı şenlendirirsin.sana gelipta ne çok tabağın var die fırçamı atacaklar![]()
haklısın tatlım onlarıda soracağım idince yarınhımm porselen değilse o kadar para değer mi ve sağlam olur mu onu da düşünmek gerek... makineye atınca sorun olur mu garantisi var mı onu da sorun bence tatlım...
tatlım en alttaki suplalardanmı bahsediyosunonlarmı kiremit gibi ordaki kız aynı maddeden demişti gdince iyice bi bakayım en iyisi teşekkür ederimmCanım senin kendi aldığın takım hem şık hem de abartılı değil. Ama beğendiğin takım günlük için çok abartı geldi bana. Birde o beğendiğin takımın altındaki tabaklar çok kalın hem de porselen değil. Bikaç kere makineye girse ya da yanlışlıkla hafifçe çarpsan bile hemen kenarlarından kırılacaktır. O tabaklar kiremit gibi oluyor bilgin olsun.
bahsettiğin takımı bende gördüm canım deseni çok güzel ama kalın porselen ve çok kalitesiz durmuyormu?
bence senin aldığın çok hoş ayrıca kahvaltıda beyaz porselenlere aşıgım ben
yemek takımın da çok hoş bence değiştirme bunlar çok kalın hem dayanıklı olmazki
canım bence hic degistirme senin takımın gayet güzel ve içine sinmisti zaten..benimse aldıgını digerleri piss![]()
TatlM bence senin aldıkların daha güzel tabi zevk meselesi kimisinde cok sade gelebilir ama açık söyliyim ben o son resmini koyduğun pembelilerle masaya oturursam ruhum sıkılır cok bunaltıcı ama ben genel olarak öyle seyleri sevmiyorum sen bana bakma![]()
Hem kahvaltıda bembeyaz düşünsene reçeller domates salatalık ne biliyim kahvaltilklar ne kadar canlı ve iştah açıcı durur ve cok şık olur