Yardiminiza Ihtiyacim Var.. :/

utopikkafa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
580
420
Kizlar merhaba..

6 aydir bir kamu kurumunda taseron memur olarak calisiyorum. Asil memur olanlarla ayni isi yapip onlarin maasinin 3te 1ini aliyorum. Surekli ayin elemani seciliyorum, sefim tarafindan ve ailem tarafindan takdir ediliyorum. Ama sorun su ki benim aile hayatim bitti. Bir senedir evliyim. 6 aydir ne temizlik ne yemek v.b. hic yapamadim. Eve geliyorum hemen uyuyorum. Kayinvalidemlerde aksam yemeklerini yiyoruz sagolsunlar surekli cagiriyorlar. Eve haftalik hanim aliyorum temizlik icin. Sadece camasir yikiyorum o da zaten makinede. Bir de utu yapiyorum. Esim sikayetci degil. Cunku parami istiyor. Ben 1300 tl para aliyorum. 800 kira veriyorum. 500 tl de mobilya borcunu oduyorum kalan her seyi esim hallediyor.

Is yerinde huzurum kalmadi. Ben en iyi oldukca uzerime geliyorlar benimle konusmuyorlar. Psikolojim iyice bozuldu surunerek ise gider oldum.

Esim istemiyorsan birak diyor ama biliyorum kirayi ve mobilya borcunu veriyor oldugumdan devam etmem taraftari.

Ama ben evimle ilgilendigim her gun cesitli yemekler yaptigim misafir agirladigim kitaplar okudugum surekli guleryuzlu oldugum ve mutlu uyandigim gunleri ozledim.

Onerileriniz nelerdir? Simdiden tesekkur ederim.

en mantiklisi baska bi ise bakinmak galiba
ben bilirim o sürünerek ayaklar geri geri atarak ise gitmeleri, cok zor bi durum insanin piskolojisi bozuluyo vallah

Kadroya geçme durumunuz var mı? Eger varsa sabredin o zamana kadar. Yoksa böyle bir ihtimal,borclarinizi hafifletene kadar devam edin öyle çıkın. Iş bulmak kolay değil. Işten çıkıp sonra sıkıntı çekecekseniz biraz daha sabretmenizi öneririm.

en mantiklisi baska bi ise bakinmak galiba
ben bilirim o sürünerek ayaklar geri geri atarak ise gitmeleri, cok zor bi durum insanin piskolojisi bozuluyo vallah

Hic iyi degilim. Anneme babama esime soyluyorum ciddiye almiyorlar. Beynen cok yorgunum. Dinlenmek ve yarini dusunmemek istiyorum. Ama anlamiyorlar... Ne yapacagimi sasirdim.

Kadro bizim kurumumuzda yillardir soylenen bir yalan... Inanmiyorum. Calismak icin geri donmek istedigimde tekrar is bulabilecek durumdayim elhamdulillah.. Cok haklisiniz ama psikolojik olarak kendimi kaybetmek uzereyim ve kimse farkinda degil.

Kadro bizim kurumumuzda yillardir soylenen bir yalan... Inanmiyorum. Calismak icin geri donmek istedigimde tekrar is bulabilecek durumdayim elhamdulillah.. Cok haklisiniz ama psikolojik olarak kendimi kaybetmek uzereyim ve kimse farkinda degil.
Madem iş bulmada sıkıntı yok,başka yerlere başvuru yapın,kabul edilene kadar devam edin. Olumlu cevap alınca ayrılın suanki işinizden. Neden yipratiyosunuz kendinizi bu kadar?

Madem iş bulmada sıkıntı yok,başka yerlere başvuru yapın,kabul edilene kadar devam edin. Olumlu cevap alınca ayrılın suanki işinizden. Neden yipratiyosunuz kendinizi bu kadar?

Cok dogru bir sey soylediniz. Ama ben bir sure tedavi olmak, kendimi toparlamak istiyorum. Daha sonra saglikli ve istekli sekilde calismak istiyorum. Suan sarjim bitiyor evde de degilim. Yorum yapmis ve yapacak herkese simdiden tesekkurler. Yarin herkese cevap veririm ne olur konuyu acip gittigimi dusunmeyin. En ufak bir fikre dahi cok ihtiyacim var.

Hic iyi degilim. Anneme babama esime soyluyorum ciddiye almiyorlar. Beynen cok yorgunum. Dinlenmek ve yarini dusunmemek istiyorum. Ama anlamiyorlar... Ne yapacagimi sasirdim.

Allah yardimcin olsun, insan is yerinde mutsuz olunca bu mutsuzlugu malesef zamanla evinede yansitiyo
bende bundan 4 sene önce iyice bunalmistim tadim tuzum yoktu
tek care is degistirmek
yasamayan icin ne olacak ki git isini yap gel evine oluyo onun icin bu durumu yasamayan bilemez. esin ailende onun icin anlamiyodur

Siz işten çıkmak istiyosunuz aslında,ikna olmaya ihtiyaciniz var,o yüzden açmışsınız konuyu :)) eğer işten çıkınca maddi zorluk cekmeyecekseniz çıkın. Ancak o kadar borcu eşinizin üzerine yıkmak hemde evde oturmayi ozlediniz diye,bencillik değil mi sizce de? Adam neye yetişsin,borç mu ödesin,ev mi geçindirsin...

Valla benim hic calisma hayatim olmadi ama lisede bu insanlarin birbirini cekememeleri yuzunden iki tane lise degistirdim ve uniyi birakrim seni cok iyi anliyorum ve isi kesinlikle birakma evde olmak ve para sikintisi cekmek nedir biliyorum esinde 2800 aliyo ben calismiyom aynen ev kirasi dokuz yuz hic bi istedgimize tam yetemiyoz amne babadan istiyoz onlarda bi yere kadr yetiyo sonra ayin sonunu nasil getrcez diye karar kara dusunuyoz ukur aramizda problem yok ama bebegim olmasa bnde calisirdim haaa o iste durma baska ise gec ama calismayi asla birakma

şu ekonomide bence pişman olabilirsin, iş bulmak hiç kolay olmayacaktır. bu nedenle bence sabret. çok zor biliyorum çok çok iyi anlıyorum ama ekmek parası işte.

Var sayalimki sirf esya borcu bitsin diye memnun olmadiginjz is yerinde devam etmeye karar verdiniz.

7200/500=14.4.
7200 lirayi odemek icin 1 sene 2 aydan daha fazla calismaniz lazim.
Halim yok diyorsunz.
1 sene boyunca boyle gitmez.
Bitersiniz resmen.
Simdi burda nasil etsem diye dusunmek yerine hemen is aramaya koyulun.
Borc odenmesi lazim ondan kacis yok ama bari borc u bitirim derkn kendinizide beraberinde bitirmeyin.

Birz ara vermek istiyorum demissinz.
Ben sizin yerinizde olsam tam simdi isi birakirdim.
Biraz rahatlardim bi kac hafta snra is bas vurusu yapardim bilindik yerlere.
Zaten cevap vermeleride bi kac haftayi buluyor rahat.
Birz uzak olmus olursunz stresten boylelikle. 1 ay felan.
O 1 ayada birz disinizi sikarsinz asiri masraflardn kacinirsinz.
Aklini kacirir insan.
Borc derdini bi unutun kendinize gelin.

Hepinize cok tesekkur ederim. Niyetim evde oturmak degil. Biraz kafami toplamak. Esime her seyi yikacak degilim ama ben de tukeniyorum.

Bu aksam ailemle konusacagim. Artik hayirlisi neyse o olsun.

Esinizin maasi hic kalmiuor mu? Kirayi ve borcu siz oduyorsaniz faturalari ve mutfak masrafini o karsiliyordur. Eger geriye para kaliyorsa yetecek kadar biraz dinlenin ve baska bir ise girin.
Ayrica mobilya derken neden bu kadar borc yaptiniz? Yeni mi evlisiniz? ?

Yıllık izin imkanınız varsa önce onu kullanın bence. Yaz geldi faturalar oldukça düşecek artık bence işten ayrılıp kısa bir dinlenmenin arkasından tekrar iş aramanın tam zamanı. Mobilya borcunuz bitene yeni iş sizi idare eder borç bitince de tekrar işi bırakırsınız.

2264, member: 461281"]Kizlar merhaba..

6 aydir bir kamu kurumunda taseron memur olarak calisiyorum. Asil memur olanlarla ayni isi yapip onlarin maasinin 3te 1ini aliyorum. Surekli ayin elemani seciliyorum, sefim tarafindan ve ailem tarafindan takdir ediliyorum. Ama sorun su ki benim aile hayatim bitti. Bir senedir evliyim. 6 aydir ne temizlik ne yemek v.b. hic yapamadim. Eve geliyorum hemen uyuyorum. Kayinvalidemlerde aksam yemeklerini yiyoruz sagolsunlar surekli cagiriyorlar. Eve haftalik hanim aliyorum temizlik icin. Sadece camasir yikiyorum o da zaten makinede. Bir de utu yapiyorum. Esim sikayetci degil. Cunku parami istiyor. Ben 1300 tl para aliyorum. 800 kira veriyorum. 500 tl de mobilya borcunu oduyorum kalan her seyi esim hallediyor.

Is yerinde huzurum kalmadi. Ben en iyi oldukca uzerime geliyorlar benimle konusmuyorlar. Psikolojim iyice bozuldu surunerek ise gider oldum.

Esim istemiyorsan birak diyor ama biliyorum kirayi ve mobilya borcunu veriyor oldugumdan devam etmem taraftari.

Ama ben evimle ilgilendigim her gun cesitli yemekler yaptigim misafir agirladigim kitaplar okudugum surekli guleryuzlu oldugum ve mutlu uyandigim gunleri ozledim.

Onerileriniz nelerdir? Simdiden tesekkur ederim.[/QUOTE]
1300 tl maaşla isim olsa hergün eve yorgun gelsem komşu kurs borç düşünmesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…