- 18 Mayıs 2015
- 85
- 47
- 43
- Konu Sahibi utopikkafa
2264, member: 461281"]Kizlar merhaba..
6 aydir bir kamu kurumunda taseron memur olarak calisiyorum. Asil memur olanlarla ayni isi yapip onlarin maasinin 3te 1ini aliyorum. Surekli ayin elemani seciliyorum, sefim tarafindan ve ailem tarafindan takdir ediliyorum. Ama sorun su ki benim aile hayatim bitti. Bir senedir evliyim. 6 aydir ne temizlik ne yemek v.b. hic yapamadim. Eve geliyorum hemen uyuyorum. Kayinvalidemlerde aksam yemeklerini yiyoruz sagolsunlar surekli cagiriyorlar. Eve haftalik hanim aliyorum temizlik icin. Sadece camasir yikiyorum o da zaten makinede. Bir de utu yapiyorum. Esim sikayetci degil. Cunku parami istiyor. Ben 1300 tl para aliyorum. 800 kira veriyorum. 500 tl de mobilya borcunu oduyorum kalan her seyi esim hallediyor.
Is yerinde huzurum kalmadi. Ben en iyi oldukca uzerime geliyorlar benimle konusmuyorlar. Psikolojim iyice bozuldu surunerek ise gider oldum.
Esim istemiyorsan birak diyor ama biliyorum kirayi ve mobilya borcunu veriyor oldugumdan devam etmem taraftari.
Ama ben evimle ilgilendigim her gun cesitli yemekler yaptigim misafir agirladigim kitaplar okudugum surekli guleryuzlu oldugum ve mutlu uyandigim gunleri ozledim.
Onerileriniz nelerdir? Simdiden tesekkur ederim.