Yazacağım şey uzun olacak ama ksuuda bakmayın etrafımdaki kimse anlamadığı için sizden fikirlerinizi almak istiyorum. Kayınvalidem oğlunu çok kıskanıyor oğlu hep yanında olsun istiyor benim düzenini evimi hiç umursamıyor ne zaman ona gitsek niye kalmıyorsunuz diyor 1.5 ay kaldım evime gidecem dediğim de bile cekiniyorum niye diyor hiç oğlumun evi var karısı var düzeni var demiyor ve sürekli biz biriz biz biriz birligiz diyor kese bir biktim artık bu düzensizlikten sorumsuzluktan borcumuz var borcu ödemek yerine borç üstüne borç yapıyolar sonra ben bi şey dediğimde para için kavga ediyosun diyolar halbuki altınlarım borca gitti üstüne ben kredi çektim ama umursamıyor ödenmiyor neymiş diğer borçlar ödeniyor eşim maaşında annesine verir ihtiyacını karşılar onlar maaşında bize verir biz ihtiyacımızı karşılarız eşime de keseyi ayır herkes kendi kesesini bilsin kimse kimsenin maaşını almasın sen kendi maaşına bak onlar kendi maaşına diyorum laftan anlamıyor alacağım varsa bile alamıyorum neymiş annesine vermiş onu ihtiyacı varmış annesinin maaşı i da o aliyo annesine de keseyi ayır diyorum laftan anlamiyo biz biriz deyip duruyo yardım edin ne yapmam lazım eşim de biraz anneci
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yardiminiza ihtiyacım var
- Konu Sahibi Elmasim06
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Eylül 2011
- 11.003
- 23.685
- 598
- 18 Nisan 2019
- 714
- 1.827
- 33
- 32
Eşin anlamaz, kp veya kv ile düzgünce konuş. Çekinme, tedirgin olma. Doğru değil
Benim kendi evimin düzeni var anne sürekli gelemeyiz de.
Bizim ayrı bir bütçemiz var hesabımızı bilmek zorundayız biz AYRIIIII BİR AİLE OLDUK de şu aileye. Kuma mı aldı sizi bu ne ya
Benim de bir düzenin var dediğim de trip atıyor gelmeyino zaman bi daha diyor çok cahil sadece kendini düşünüyor ve evin maddi yönü hep benim elimde olsun patron ben oluyum benim sözüm geçsin istiyor
Eşim hiç anlamıyor bize yardımcı oluyorlar diyo ama ayrı olsak maddi acıdan daha rahat olacak kafamız eşimin anlamadığı gibi kayınvalidem hiç anlamıyor ne yapacagimi şaşırdımSizin yapacağınız birşeyle eşiniz değişmez. Eşinizin birşeyler yapmadı lazım. Büyümek gibi...
Bir de kayınvalidem iki yüzlülük yapıyor bana ayrı görümcelere ayrı konuşur başka insanların yanında beni rencide mahcup edici laflar söyler ama yalnızken öyle davranmıyor nasıl davranacağım bilmiyorum iyi olmak istiyorum ama yaptığı davranışlarla soğutuyor beni sonra ben bi şey şeyinde suçlu oluyorum
- 23 Ağustos 2019
- 374
- 1.571
- 33
- 35
Bazı kayınvalideler öyle malesef. Birilerini yönetmekten haz alıyorlar, özellikle gelini olunca egolar tavan. Dediğim gibi sizin bişey yapmanızla düzeleceğini hiç sanmıyorum. Eşinizle konuşacaksınız. Kendini düzeltecek ya da böyle kabulleneceksiniz. Ya da böyle yürütemeyeceğinizi söyleyeceksiniz. Orası size kalmış.Eşim hiç anlamıyor bize yardımcı oluyorlar diyo ama ayrı olsak maddi acıdan daha rahat olacak kafamız eşimin anlamadığı gibi kayınvalidem hiç anlamıyor ne yapacagimi şaşırdım
Çok konuştum ama ise yaramadı bu sefer artık tükenmişligegirerek konuşacağım çünkü kabullenemiyorum benim de düzenim olsun istiyorum düzen yok böyle olmazsa onunla yurutemecegimi söyleyeceğim çünkü başka sorunlarda var psikolojin olarak da kaldıracak durumda değilimBazı kayınvalideler öyle malesef. Birilerini yönetmekten haz alıyorlar, özellikle gelini olunca egolar tavan. Dediğim gibi sizin bişey yapmanızla düzeleceğini hiç sanmıyorum. Eşinizle konuşacaksınız. Kendini düzeltecek ya da böyle kabulleneceksiniz. Ya da böyle yürütemeyeceğinizi söyleyeceksiniz. Orası size kalmış.
- 23 Ağustos 2019
- 374
- 1.571
- 33
- 35
Allah yardımcınız olsun...Çok konuştum ama ise yaramadı bu sefer artık tükenmişligegirerek konuşacağım çünkü kabullenemiyorum benim de düzenim olsun istiyorum düzen yok böyle olmazsa onunla yurutemecegimi söyleyeceğim çünkü başka sorunlarda var psikolojin olarak da kaldıracak durumda değilim
Aminnn çok teşekkür ederimAllah yardımcınız olsun...
- 14 Ağustos 2018
- 19.659
- 2
- 73.879
- 598
biraz mı? sizin eşiniz "biraz" anneci değil , henüz sütten kesilmemiş.koca olmaz bu adamdanYazacağım şey uzun olacak ama ksuuda bakmayın etrafımdaki kimse anlamadığı için sizden fikirlerinizi almak istiyorum. Kayınvalidem oğlunu çok kıskanıyor oğlu hep yanında olsun istiyor benim düzenini evimi hiç umursamıyor ne zaman ona gitsek niye kalmıyorsunuz diyor 1.5 ay kaldım evime gidecem dediğim de bile cekiniyorum niye diyor hiç oğlumun evi var karısı var düzeni var demiyor ve sürekli biz biriz biz biriz birligiz diyor kese bir biktim artık bu düzensizlikten sorumsuzluktan borcumuz var borcu ödemek yerine borç üstüne borç yapıyolar sonra ben bi şey dediğimde para için kavga ediyosun diyolar halbuki altınlarım borca gitti üstüne ben kredi çektim ama umursamıyor ödenmiyor neymiş diğer borçlar ödeniyor eşim maaşında annesine verir ihtiyacını karşılar onlar maaşında bize verir biz ihtiyacımızı karşılarız eşime de keseyi ayır herkes kendi kesesini bilsin kimse kimsenin maaşını almasın sen kendi maaşına bak onlar kendi maaşına diyorum laftan anlamıyor alacağım varsa bile alamıyorum neymiş annesine vermiş onu ihtiyacı varmış annesinin maaşı i da o aliyo annesine de keseyi ayır diyorum laftan anlamiyo biz biriz deyip duruyo yardım edin ne yapmam lazım eşim de biraz anneci
Annesine değil aslında babasına karşı da öyle çok şükür ezdirmez lafettirmez bana kocam ama maddi konuya gelince herşey bir ayrı kese yok bi türlü bunun ayrı olduğunu kabul ettiremedikbiraz mı? sizin eşiniz "biraz" anneci değil , henüz sütten kesilmemiş.koca olmaz bu adamdan