• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Öneri tavsiye ne olursa

“Sen benim yüzümden değil sahip olamadığın uçkurun yüzünden evladına hasret yaşıyorsun. O b.kları yerken düşünseydin, sülale de senin ne mal olduğunu biliyor, şimdi git o şıllıkların yanında zırla. Hadi kış” derdim
Çok iyi lafmis kenara not ediyorum bir daha ki havlaması da hemen yazayım

Senin bırakmanı sindirememiş. Rabbim onun sana ettiği bedduaları ağzından alsın, koynuna soksun

Bir anneye nasıl geberirsin inşallah denir ya?

Madem o kadar ilgili babaydın, neden o çok sevdiğin çocuğunun annesini üzdün?

Kendi pisliğinde boğulsun, şeref yoksunu
O öyle bı şerefsiz. Benim yaşamam ona ne kadar koyuyorsa artık aklı fikri ölmemde

Yazılı değil de sözlü yapın gerekirse mahkemede aleyhinize birşey olmasın.
Konunuzdan canınızın ne kadar yandığı o kadar belli ki. Allah beddualarını ona çevirsin, canını sizden olmayanla yaksın. Allah evladınızla size huzur ve güzellik nasip eylesin inşallah
Çok iyi lafmis kenara not ediyorum bir daha ki havlaması da hemen yazayım

Yazılı değil de sözlü yapın gerekirse mahkemede aleyhinize birşey olmasın.
Konunuzdan canınızın ne kadar yandığı o kadar belli ki. Allah beddualarını ona çevirsin, canını sizden olmayanla yaksın. Allah evladınızla size huzur ve güzellik nasip eylesin inşallah
Merak etmeyin sorun zaten şu ki . Ben hakaretine cevap vermediğim halde üslup la konustugum halde daha da hakaret ediyor . Mesajda bunlar sabit Allah'tan . Derdim o olsaydı mahkemede ugrastururdum . Ama mecbur kalacağım belli ki. Çünkü zaten sorumsuz bı baba. Zaten hayat bana yeterince zor. Bir de bu köpeğin köstek olması hakaretleri beni yoruyor

Eski eşimle bosanali 2 sene olacak. Bir çocugumuz var 4 yaşında . Ben ayrıldıktan sonra ev aldım oğlumla düzen kurdum . Çalışıyorum sağlık memuruyum. O yüzden oğlum 1.5 yaşından beri kreşte. Ancak çok hastalanır di. Eski eşim de ısrarla çocuğu istiyor annen bakmıyor kreşe gidiyor hasta oluyor. Benim annem baksın derdinde. Tabi ki hiç bir zaman kabul etmedim arada gelir götürür ilgilenir. Sorun şu ki biz akraba olduğumuz için bana çok kinlenmisti. Anne babama da . Çünkü boşanma sebebi aldatmaydi. Akrabaların bunu öğrenmesi onu cok kinlendirdi. Arada bı cocukla görüntülü konuşur müsade ederim ancak çocugun burnu aksa sen hasta ettin bu çocuk senin yüzünden hasta senin yüzünden çocuğuma hasret yaşıyorum. En yakın zamanda Geberirsin inşallah aşağılık kadın vs diyerek bazen daha da kötü hakaretler eder. Ben bunun kinini öfkesini anlamıyorum. Bosanali koca 2 sene ancak hala aynı ağız pisligiyle konuşur . Ne yapacağımı bilemiyorum hakaret dava acayim dedim ona da aile büyüklerinden biri müsade etmedi. Daha yeni o süreçleri atlattiniz tekrar uğraşmasinlar diye . Bu adam neden böyle. Ben zaten küçük çocukla hem iş hem ev çocuk ilgisi bakımı zorlu bı hayat yaşıyorum. Tek derdim huzur ama bu adam yemin etmiş gibi huzurmu kaçırma derdinde. Uzun oldu bana bı akıl verin lütfen
Ay resmen rezil bı adam hakaret edip tahrik etmeye çalışıyor hasta oldu diyor baskı kuruyor. Laftanda anlamaz ki ne desen boş bunlara. Uckurunun peşinden koşmaya devam edip yakanizdan düşse keşke.

Size engel olan aile büyügunuzu anlıyorum. Arsiz, kinli insanı uzaklaştırma kararı durdurmaz. Insanin hakkını aramasi taraftarıyım hep. Ama nurda durum riskli. Attığınız taş, urkuttugunuz kurbaya değmeyecek. Ama muhatap olmayın, hakaretinin önünü kesin . Bilmiyorum nasıl mumkun olur ama

Dava açabilirsiniz tabiki ama dava açtığınız için daha da kinlenecek nefreti büyüyecek daha da cirkinlesebilir Allah yardımcınız olsun nedir bu kadınların çektikleri yahu bu kadar mı zor huzur bulmak

Eski eşimle bosanali 2 sene olacak. Bir çocugumuz var 4 yaşında . Ben ayrıldıktan sonra ev aldım oğlumla düzen kurdum . Çalışıyorum sağlık memuruyum. O yüzden oğlum 1.5 yaşından beri kreşte. Ancak çok hastalanır di. Eski eşim de ısrarla çocuğu istiyor annen bakmıyor kreşe gidiyor hasta oluyor. Benim annem baksın derdinde. Tabi ki hiç bir zaman kabul etmedim arada gelir götürür ilgilenir. Sorun şu ki biz akraba olduğumuz için bana çok kinlenmisti. Anne babama da . Çünkü boşanma sebebi aldatmaydi. Akrabaların bunu öğrenmesi onu cok kinlendirdi. Arada bı cocukla görüntülü konuşur müsade ederim ancak çocugun burnu aksa sen hasta ettin bu çocuk senin yüzünden hasta senin yüzünden çocuğuma hasret yaşıyorum. En yakın zamanda Geberirsin inşallah aşağılık kadın vs diyerek bazen daha da kötü hakaretler eder. Ben bunun kinini öfkesini anlamıyorum. Bosanali koca 2 sene ancak hala aynı ağız pisligiyle konuşur . Ne yapacağımı bilemiyorum hakaret dava acayim dedim ona da aile büyüklerinden biri müsade etmedi. Daha yeni o süreçleri atlattiniz tekrar uğraşmasinlar diye . Bu adam neden böyle. Ben zaten küçük çocukla hem iş hem ev çocuk ilgisi bakımı zorlu bı hayat yaşıyorum. Tek derdim huzur ama bu adam yemin etmiş gibi huzurmu kaçırma derdinde. Uzun oldu bana bı akıl verin lütfen
Yediremiyor iyi olmanı surunmeni istiyordu ama sen dimdik ayaktasin. Çocuğunu çok dusunuyorsa haspam anasını aldatmayacakti. Hiç umursama it ürür kervan geçer. Kafana taktigina değmez. Güzel bir tatile de çık tam çatlasın.

Pislik herif sizin yüzünüzden değil kendi uckuruna sahip çıkmadığı için çocuğuna hasret, değer verseydi annesini aldatmaz uzmezdi, aile büyükleri de her halta karismasin bı zahmet eski eşi çekmek hakaretlerin dinleme zorunda değilsiniz , şikayetçi olmanız gerekiyor

Akraba olduğunuz için kol kırılsın yen içinde kalsın diyor o olmaz olası aile büyükleriniz. Erkeğe laf gelmesin zor durumlarda kalmasın. Ama gidip de onun kulağını çekmezler, yapma etme demezler. Böyle aile büyüğü evliya olsa ne? Bencil yaratıklar.

Bence bu hanzoya en çok koyan kendi başınıza ev almanız. İsterdi ki nafakasına muhtaç yaşayın, o ne derse o olsun.

Eski kocası iyi davranın kimse yok ki. Benim 5 yıl oldu ayrılalı şimdi konuşsam ne fahişeliğim kalır söylemediği ne karaktersizliğim.
Çok nadir eski eşine kin kusmayan erkek

Şikayet et tabi haddini bilsin

“Sen benim yüzümden değil sahip olamadığın uçkurun yüzünden evladına hasret yaşıyorsun. O b.kları yerken düşünseydin, sülale de senin ne mal olduğunu biliyor, şimdi git o şıllıkların yanında zırla. Hadi kış” derdim
Valla bende kenara not aldım :) harika ya harikaa

Back