• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var:(

en değerli pırlanta beyaz yuvarlak kesimdir en iyisi D Color dur.ama piyasada satılanların çoğu h color dur.tek bir taş daha değerlidir bir çok taştan oluşan pırlantaya göre ben de 0.28 karat tektaş o.50 karat beştaş var ama benim elim çok kucuk parmaklarım çok ince.buyuk ele biraz daha buyuk karatlar seçilmeli güzel durması için

bu arada konu sahibi seni hatırladım.arap asıllı nişanlın ya da sevgilin zaten sana kafam kadar bir tektaş takmamışmıydı.resmi vardı bi ara sitede

Bütçeye göre taş büyüyebilir
Kesim ve model olarak bu

Eklentiler

• Screenshot_20180221-221429.webp
    Screenshot_20180221-221429.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 76
zen gibi kurumsal mağazadan almıyorsanız mutlaka ama mutlaka gia ya da hrd sertifikalı ürün alın.sahtekarlık çok pırlanta sektöründe

yine de çok pahalı tektaşın özel tasarımı ne olabilir ki güle güle kullanın iyi günlerde
renginden dolayı olabilir. E color'dı. yanında iki tane küçük 0.03 lük taş vardı. kuyumcularda sorduğumdan biraz pahalıydı ama içime sinen olsun istedim. teşekkürler.

Kızlar ben yüzük seçeceğim pırlanta ama altın rengi mi seçsem yoksa beyaz altın rengimi seçsem karar veremiyorum. Birde bana beğendiğiniz yüzüklerin modellerini bu postun altına atarsanız çok sevinirim. Bir derdim var başlığı doğru mu bilmiyorum ama zaman yaklaştığından dolayı benim için bir dert şuan. Model bulamıyorum. Belki bana bir yardımınız dokunur. (Tektaş,beştaş)
En iyisi yuvarlak kesim ama tırnakları kare bence çok şık eşim bana teklıf ettıgınde tam da ıstedıgım modelı yaptırmıs maldıvlerden getırmış bana buyuk surprız olmustu tabı pırlanta alsın dye beklentm dahı yoktu:) D sınıf. en kalıtelısı ve lekesız olan bıraz tuzlu fıyatları ama pıyasada olan H sınıfından daha parlak veguzel duruyor madem alıcaksınız almısken D alın pısman olmazsnız.:) ben cokk memnunum. H ye bosa para vercegınıze e bıraz da buyuk olsun en az 0.40 karat bana gore.

Eklentiler

• IMG-20180221-WA0024.webp
    IMG-20180221-WA0024.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 76
Bu arada ben kendim 57 kiloyum ama parmaklarım 8 numara bileklerim ve parmaklarım çok ince o yüzden yüksek ve büyük sevmiyorum

sarı altında pırlanta olmaz zaten
beyaz altında olur sarı renk ıstersenız altın suyuna batırır sarıya cevırırler beyaz altını

ben baget kesim pırlantaları daha hoş buluyorum ama evlenirken sanırım daha sade modeller hoş duruyor. bence ince tamtur ve tektaş ikilisi çok hoş duruyor. ikisinin rengi de altın sarısı olmalı. ben alırsam altın rengi alacağım, altına ya düz bir altın alyans yada ince tamtur. bir düşünün derim. baget kesim pırlanta da yıldönümü hediyesi olarak düşünülebilir, içimizde kalmasin:110:

Back
X