• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var:(

3jamiilaa

you only live once
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2015
768
1.289
113
Dubai
Kızlar ben yüzük seçeceğim pırlanta ama altın rengi mi seçsem yoksa beyaz altın rengimi seçsem karar veremiyorum. Birde bana beğendiğiniz yüzüklerin modellerini bu postun altına atarsanız çok sevinirim. Bir derdim var başlığı doğru mu bilmiyorum ama zaman yaklaştığından dolayı benim için bir dert şuan. Model bulamıyorum. Belki bana bir yardımınız dokunur. (Tektaş,beştaş)

ben özel yaptırmıştım, rose altından yapıldı tasarımcının önerisiyle çok severek kullanıyorum. arkadaşlarım da çok beğenirler.

sari altina pirlantayi kuyumcular yapabilir belki. ben de kuyumcuya yaptirdim, yüzüğü ayri, taşı ayrı seçmiştim. Ama pirlanta da kesinlikle beyaz altin güzel oluyor, modasi da hic gecmez. mümkün oldugunca da sade bir model tavsiye ederim ;)

Pırlantanın altın rengi yok yani hepsi beyaz altın üzeri pırlanta olur

Sarı altında pırlanta oluyor mu??? İlk defa duyuyorum.

Pırlanta sadece beyaz olur . Bence beyaz altın almalısın

Altın üzerine pırlanta yüzükler Türkiye’de ilk çıktığında sarı altın ağırlıklıydı ve beyaz altın modası sonradan çıktı diye biliyorum. Ben de sarı altın sevmem, ama sarı altın üzerine pırlanta var olan bir şey. Arama motoruna sarı altın pırlanta tek taş yazarsanız, bir sürü model bulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Kızlar ben yüzük seçeceğim pırlanta ama altın rengi mi seçsem yoksa beyaz altın rengimi seçsem karar veremiyorum. Birde bana beğendiğiniz yüzüklerin modellerini bu postun altına atarsanız çok sevinirim. Bir derdim var başlığı doğru mu bilmiyorum ama zaman yaklaştığından dolayı benim için bir dert şuan. Model bulamıyorum. Belki bana bir yardımınız dokunur. (Tektaş,beştaş)
Bestası geç zaten
Pırlantada ben beyazı seviyorum
Favorim dört tırnaklı ve tekbir tası olan beyaz altınlı tektas
Bi sürü minik pırlantası olacagına tektas olan pırlantası mümkün olduğunca büyük olmalı.Misal 0.3 karatlık tektaslı bir tektas 0.3 karatlıkbi sürü arkadası olan tektastan dahaddeğerli.
Kesim olarak yuvarlak kesim beğeniyorum

Ama sınırsız bütcem olsa ve alsam dikdörtgen kesimlerde cokkkk güzel ama onlardan ancak filmlerde olur
Bir de sertifikalı olmalı. Rengi de önemli vs. Bunları netten okuyun
Favori modelim şu

Bence beyaz altın tercih edin. Daha zarif duruyor. Ayrıca daha çok seçenek var. Bir de parmağınıza takıp, modele öyle karar vermenizi tavsiye ederim. Elinize, parmaklarınıza yakışanı alın. Bir de, öteki elinizi taşa ve taşın yanlarına sürttüğünüzde elinizi çizip acıtıyor mu bakın. Bazı yüzükler kesici alet gibi keskin oluyor.

Altın üzerine pırlanta yüzükler Türkiye’de ilk çıktığında sarı altın ağırlıklıydı diye biliyorum. Beyaz altın modası sonradan çıktı. Ben de sarı altın sevmem, ama sarı altın üzerine pırlanta var olan bir şey. Arama motoruna sarı altın pırlanta tek taş yazarsanız, bir sürü model bulabilirsiniz.
Benim var evet hem beyaz var hem sarı. Beyaz daha güzel tabii ki

Bestası geç zaten
Pırlantada ben beyazı seviyorum
Favorim dört tırnaklı ve tekbir tası olan beyaz altınlı tektas
Bi sürü minik pırlantası olacagına tektas olan pırlantası mümkün olduğunca büyük olmalı.Misal 0.3 karatlık tektaslı bir tektas 0.3 karatlıkbi sürü arkadası olan tektastan dahaddeğerli.
Kesim olarak yuvarlak kesim beğeniyorum

Ama sınırsız bütcem olsa ve alsam dikdörtgen kesimlerde cokkkk güzel ama onlardan ancak filmlerde olur
Bir de sertifikalı olmalı. Rengi de önemli vs. Bunları netten okuyun
Favori modelim şu
0.3 karatmı gözükmez bile o 0.30 karat demek istediniz herhalde

Her renk altına her türlü taşlı yüzük bulabilirsiniz ya da yaptirirsiniz.. zevkinize butcenize göre..
Ben taşlı yüzüklerde beyaz altın seviyorum.. pırlanta ile çevrili safir taşlı yüzükler çok güzel bence.. images (2).webp

Back
X