• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımınıza ihtiyacım var. lütfen.

bayandoktor

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2017
93
42
3
33
Eşimle zor bir dönem geçiriyoruz. İkizlerim henüz 25 haftalıkkem doğdu şuan küvezdeler . Doktorlar her şeye hazırlıklı olun dedi bununda etkisile ikimizde stresliyiz. Evde her an kavga çıkacak konu arıyor gibiyiz. Beni koruduğunu zannederek çok kırıyor (şiddet yok Ama mesela her gün hastaneye gidip geliyorum kızların yanına buna kendini yoruyorsun beni bekle iş çıkışı alayım seni araba ile beraber gideriz 2 saat dururuz geri geliriz diyor mesela. Ama dayanamıyorum. Onlar orda içim daralıyor evde. Bu sadece örnek ) tamam benimde haksız olduğum yerler var ama zaten zor bi dönemdeyiz. Dün boşanma konusunu açtım çok tepki gösterdi abartma filan diye. Abartıyor olabilirim ama anlayış istiyorum. Sorum şu ki diyelim ki boşandık ikizlerimi bana mı verirler yoksa bi kızımı bana bi Kızımı eşime mi ? Bir de fazla mı abartıyorum.

Bayaaa abartıyorsun sen annesin oda baba sen daha fazla üzülme sana destek olayım diyor eşin belliki hastaneye birlikte gitmek istemesi normal.Boşanmalık birşey yok sende eşine destek ol rabbim bebeklerinize sağlıklıca size bağışlasın bu gibi zamanlarda olur böyle şeyler olumlu düşün

Abartma sakin ol. sen iyi ol ki kızlar hissetsin daha iyi olsunlar. umarım hemen iyileşir dönerler. sakin ol sabır çek, iyi şeyler düşün. yorma kendini. kızlara odaklanın kendinize değil. destek olun kendinize. ayrıca boşanma durumunda bebekler anneye verilir.

Diğer problemleriniz de örnek verdiğiniz şeyler gibiyse abartıyorsunuz bence.

Beraber gidelim demiş mesela, kötü birşey göremedim. Erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyor. Açıklasaydınız, onlar oradayken eve sığamıyorum, gitmek istiyorum diye...

Sizin kadar duygusal olmayabilir ama eşiniz de çok streslidir bu durumdan dolayı. Biraz daha anlayışlı olun birbirinize karşı...

Bebekleriniz de en kısa sürede toparlanıp evinize gelir inşallah...

Boşanacak kadar abartılı bişey göremedim şiddet yok diyede belirtmişsin. Boşanmayı şuan düşünmemen gerek ikizlerin bu durumdayken. Kime verilip verilmeyeceği hakime bağlı bişey bilemeyiz o kadarını

Verdiğiniz örnek gibiyse sadece abartıyorsunuz.
Stresli, zor günler yaşıyorsunuz şuan gerilmeniz normal, ileride pişman olacağınız şeyler yapmayın, daha sakin olmaya çalışın .
Çok geçmiş olsun.

Lohusaysan bu düşüncelerin 40. Günün sonunda sana pişmanlık getirebilir haberin olsun. Her konuda boşanma gibi düşünceler çok sacma geliyor bana sonuçta ortada bu yuva için verilmiş bir emek var. Esine " bebeklerimi merak ediyorum çok endişe ediyorum " desen belki daha ılıman yanaşır. Ayrıca boşanmış olsan çocuğun birini babaya verseler baba hangi memeyle emzirecek? Süt çocuğu annenindir. Ama cidden abartıyorsn gibime geliyor.

Bayaaa abartıyorsun sen annesin oda baba sen daha fazla üzülme sana destek olayım diyor eşin belliki hastaneye birlikte gitmek istemesi normal.Boşanmalık birşey yok sende eşine destek ol rabbim bebeklerinize sağlıklıca size bağışlasın bu gibi zamanlarda olur böyle şeyler olumlu düşün
Şimdi abartma konusunda haklısınız bunun farkındayım ama evde o kadar gergin bi ortam var ki. Bu yazılarak anlatılmaz. Nasıl desem ben haliyle çok dalganın bu aralar aklım sürekli kızlarımda eşimse sanki ortada bir şey yok gibi yapıyor böle nasıl desem evde diken üstünde duruyor gibiyim böle nedenini bilmediğim bi huzursuzluk hakim eve

Benim ikizlerim de küvözdeyken eşim ne yapsa gözüme batıyordu:)
Şimdi herşey geçti normal zamanlara döndük
Düşünüyorum da adama epey bı çektirmişim yaa bana iyi dayanmış

Zaten zor bı süreçtesiniz sizin üzüldüğünüz kadar eşinizde üzülüyordur emin olun

Sakın olmaya çalışın
Herşey geçecek Allah'ın izniyle

İkizleriniz evinize geldiği zaman eşinize daha çok ihtiyacınız olacak

Eşimle zor bir dönem geçiriyoruz. İkizlerim henüz 25 haftalıkkem doğdu şuan küvezdeler . Doktorlar her şeye hazırlıklı olun dedi bununda etkisile ikimizde stresliyiz. Evde her an kavga çıkacak konu arıyor gibiyiz. Beni koruduğunu zannederek çok kırıyor (şiddet yok Ama mesela her gün hastaneye gidip geliyorum kızların yanına buna kendini yoruyorsun beni bekle iş çıkışı alayım seni araba ile beraber gideriz 2 saat dururuz geri geliriz diyor mesela. Ama dayanamıyorum. Onlar orda içim daralıyor evde. Bu sadece örnek ) tamam benimde haksız olduğum yerler var ama zaten zor bi dönemdeyiz. Dün boşanma konusunu açtım çok tepki gösterdi abartma filan diye. Abartıyor olabilirim ama anlayış istiyorum. Sorum şu ki diyelim ki boşandık ikizlerimi bana mı verirler yoksa bi kızımı bana bi Kızımı eşime mi ? Bir de fazla mı abartıyorum.
Abartıyorsun ama normal lohusasın. Hemde çocukların hastanede. Kimseyi hiçbirşeyi kafana takmamaya çalış, önemli olan tek şey bebişler.

Böyle bir kararı lohusa halde bu dönemde vermen hiç sağlıklı olmaz , hemde çok büyük bi sebepte Yok ortada.

Şimdi abartma konusunda haklısınız bunun farkındayım ama evde o kadar gergin bi ortam var ki. Bu yazılarak anlatılmaz. Nasıl desem ben haliyle çok dalganın bu aralar aklım sürekli kızlarımda eşimse sanki ortada bir şey yok gibi yapıyor böle nasıl desem evde diken üstünde duruyor gibiyim böle nedenini bilmediğim bi huzursuzluk hakim eve
Eşiniz dik durmaya çalışıyor belliki
Eğer o da sizin gibi kendini bu kadar bırakırsa durum daha da kötü olur
Tamam anlıyorum sizi
Şu an yaşadığınızın aynısını yaşadım
Benimkiler 1 ay kaldılar küvözde
Ama orda daha iyi bakılıyor emin olun
Rabbim şifa versin inşallah
Gerisi geçecek

Direk kızlarına odaklan eşinde tedirgindir sende rahatlamak için belliki ister istemez eşinle tartışıyorsun..Oda kötü durumda sen nasılsan eşinde öyle onunda çocukları kendini üzme allahın izniyle düzelir herşey ama eşinle birbirinize destek olun

Diğer problemleriniz de örnek verdiğiniz şeyler gibiyse abartıyorsunuz bence.

Beraber gidelim demiş mesela, kötü birşey göremedim. Erkekler kadınlar kadar ince düşünemiyor. Açıklasaydınız, onlar oradayken eve sığamıyorum, gitmek istiyorum diye...

Sizin kadar duygusal olmayabilir ama eşiniz de çok streslidir bu durumdan dolayı. Biraz daha anlayışlı olun birbirinize karşı...

Bebekleriniz de en kısa sürede toparlanıp evinize gelir inşallah...
Onlar sadece örnek ev o kadar gergin ki şuan yani çok huzursuzum

Onlar sadece örnek ev o kadar gergin ki şuan yani çok huzursuzum

Lohusalıkta normal böyle şeyler. Bizim bebeğimizde bir sorun olmadığı halde, hastanede 2 gece kaldığımda annemle tartıştım bütün gece ağladım, eve gelince yine anneme, eşime, kayınvalideme, gelen giden herkese sinirlendim defalarca.

Sizinki çok daha stresli bi durum. Bebekleriniz eve geldiğinde düzelecektir sorunlar yavaş yavaş...

Back
X