• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz

_cankizim_

'Bir kızı olmalı insanın'
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2013
1.600
326
123
32
Selam kizlar birsey sormak istiyorum
Bizim doğalgaz kaynımın üzerine
Esim üzerine alacak.
Kaynımında gitmesi gerikirmi aboneliği devretmek için.cevap verenler şimdiden tesekkür ederim

açılın ben igdaşta çalışıyorum :KK45:
hayır eşin abonelik yaptıracağında kaynının gitmesine gerek yok ancak kaynının aboneliği iptal ettirmesi lazım önce.
sonra eşin dask, aboneliğini alacağı ev kiraysa; kira kontratı ve kimliğiyle gidip abonelik yaptırabilir.
saygılar:KK28:

açılın ben igdaşta çalışıyorum :KK45:
hayır eşin abonelik yaptıracağında kaynının gitmesine gerek yok ancak kaynının aboneliği iptal ettirmesi lazım önce.
sonra eşin dask, aboneliğini alacağı ev kiraysa; kira kontratı ve kimliğiyle gidip abonelik yaptırabilir.
saygılar:KK28:
İptal tlfondan yada internet üzerinden oluyormu?
Hayir kira falan degil eşim çalıştıgı için gidememişti aboneliğe 4 yıldır kaynimin üzerine eşim üzerine almak istiyor.bunu ona söylediğinde eminiz işi dolayısıyla gidemez onun için soruyorum.yorumunuz icin hepinize tesekkurler

Biz igdasa hic gitmeden internetten yapmıştık.
Devir miydi yeni abonelik miydi hatırlamıyorum ama.
Igdasin siteyi bi talan edin isterseniz.

İptal tlfondan yada internet üzerinden oluyormu?
Hayir kira falan degil eşim çalıştıgı için gidememişti aboneliğe 4 yıldır kaynimin üzerine eşim üzerine almak istiyor.bunu ona söylediğinde eminiz işi dolayısıyla gidemez onun için soruyorum.yorumunuz icin hepinize tesekkurler
hayır canım olmuyor. abonelik nasıl ki şahsi yapılıyorsa gidip, iptal de aynı şekilde yapılıyor.

Back