• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yardımcı olurmusunuz ağda konusunda ?

bayanda olsak vücudumuz bazı kısımları hariç diğer yerleri göstermek görmek uygun değilmiş...düşün artık gusül abdestini bile bozuyor...acı konusunda ilk de olsa o kadar korkma...zaten bi süre sonra kan dolasımı oldugu için ilk alıstaki kadar hissetmezsin bile... biraz sohbete bile dalman yeterli ama dediğim gibi hiç kuaföre gidip ayağını alıstırma...ben acıkcası pişmanım...kendin bir kez de olsa denemeye calıs olmaz mı

ama ben sadece koltuk altı bacaklar aldırıcam buda mı uygun deil acep :14:

ama ben sadece koltuk altı bacaklar aldırıcam buda mı uygun deil acep :14:

canım diz kapagından göbege kadar caiz olmadıgını biliyorum... diğerleri için git ama bacak paket için gitme derim....tabi sen bilirsin...baslarda ben utancımdan gidecegim günün telasına düşerdim...bide oraya öyle yatmak iyice dert olmustu benim için zamnla alıstım ama çok şükür kendim hallediyorum rabbim yardım etti bu sefer oldu :) cok dua ederdim bunun için kendim halledebileyim diye

canım diz kapagından göbege kadar caiz olmadıgını biliyorum... diğerleri için git ama bacak paket için gitme derim....tabi sen bilirsin...baslarda ben utancımdan gidecegim günün telasına düşerdim...bide oraya öyle yatmak iyice dert olmustu benim için zamnla alıstım ama çok şükür kendim hallediyorum rabbim yardım etti bu sefer oldu :) cok dua ederdim bunun için kendim halledebileyim diye

hım anladım tatlım paket zaten imkansızda bacak azalana kadan mecbur gidici üstler fazla benim zamanında jilet vurmuştum bacağıma bilinçsizdim ah ah vurmaz olaydımm :(

ya nettede araştırdım ya aldırmassam mı ki üst bacağımı ama bu yüzden denize dahi giremiyorum :(

ya nettede araştırdım ya aldırmassam mı ki üst bacağımı ama bu yüzden denize dahi giremiyorum :(

canım ona bakarsan bize acık bir sekilde deniz de yasak olmamalı o şekilde :)
valla ben biçok şeyden vazgectim deniz falan hiç önemi yok yeterki ben olması gerekeni yapıyım bacagım falan umrum da değil....kendim yap cok kolay yöntemleri var bi kere dene.... ben 3. de tutturdum

pudralı ağdayla pudrasız ağda arasında ne fark var ya yaptıran var mı ve pudralı ağda nasıl yapılıyor bilgi verebilir misiniz kızlar ?

Bende tüm vucut için gitmek istiyorum ama bugüne kadar jiletle aldığım için tüylenme çok fazla utanıyorum açıkçası eldivenle almaya çalışıyorum ama o da acıtıyor belli bir süre sonra :/ erkekler ne kadar rahat ya :/

Back