Evet lisans o da lisans .sen lisans mezunu musun?
Kaç kaç adamdan iğrenç bir tavrı var.
Hem öptü diye ölmedin, sen de deneyim kazanmış oldun ,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet lisans o da lisans .sen lisans mezunu musun?
Kaç kaç adamdan iğrenç bir tavrı var.
Hem öptü diye ölmedin, sen de deneyim kazanmış oldun ,
Ama o da beni silmedi sanırım. watsapadan çevrimiçi olup olmadığını görebiliyorum bir ara sildim sonra yeniden kaydettim3 haftadır ses yok. Bak ben bu kısmı atlaşmışım. Sil at telınden falan. Bıtırmış bence adam.
ya dudaktan öptü, elimi tuttu bilmem ne. Boşver, düsünme bunları şu anda. Olmuş bitmiş yapcak bişi yok. Utanılacak bişi de yok bunda. Sen sadece bu adamı kafandan cıkarmaya bak. zamana bırak.
Arkadaş neden kandırıldığını düşünüyorsun?Of bi mesaj atsa kendimi kandırılmış hissetmiycem ,zayıf hissetmiycem. Watsapadan görebiliyorsam beni silmemiştir di mi , acaba o da benim mesaj atmamı bekliyor olabilir mi,
yaşın kaç?Kendi zevki için beni kullanıp o zaman için evlenecez diye hayaller kuran kisi isi bitince uzaklaştığı icin kandırdı diyorum. Beni sadece zevkini tatmin edeceği bi kadın vücudu olarak gördüğü icin kaldırıldım .bi erkek için değil ama bi kadın için kotu olur , safım iste
ya bu adam senı sadece öptü degıl mı? neden bir opucukle kendını bu kadar degersız hissediıosun. nıe ızın verıosun buna. olmadı dıceksın bıtırceksın, dık durcaksın. evet aynı yerde yasıosanız gormemezlıkten geleceksın gerektıgınde. tanısmaya calışıodunzu baktınız olmadı bıttı.Kendi zevki için beni kullanıp o zaman için evlenecez diye hayaller kuran kisi isi bitince uzaklaştığı icin kandırdı diyorum. Beni sadece zevkini tatmin edeceği bi kadın vücudu olarak gördüğü icin kaldırıldım .bi erkek için değil ama bi kadın için kotu olur , safım iste
Çok güzel diyosun, sagolasin, ama yine de aklım onda iyi ya da kotu napiyimya bu adam senı sadece öptü degıl mı? neden bir opucukle kendını bu kadar degersız hissediıosun. nıe ızın verıosun buna. olmadı dıceksın bıtırceksın, dık durcaksın. evet aynı yerde yasıosanız gormemezlıkten geleceksın gerektıgınde. tanısmaya calışıodunzu baktınız olmadı bıttı.
28 yas. Ailesiyle bize geldi ailemle tanışmak için ,sanki hepsi bi filmmiş gibi burdan bakınca yalanmisyaşın kaç?
görüştüğün ilk erkekmiş sonuçta karşına başka insanlar da çıkar.
ayrıca sizi tanıştıran kişiye sor ne yapmaya çalıştığını belki ona birşeyler anlatmıştır.
Bana ilgisizsin, hic konuşmuyorsun , evlilik islerine başvuruyoruz hic heyecanlı değilsin diye suçladı. Yuksek sesle ben de kırılganım ağladım. Ama sonra kendi alttan aldı tatlıya bağladı. Biz bi aile olacağız dedi bu cümleyi kuran insan bi daha niye hic aramaz ve ben niye bu kadar takıntılıyım28 yas. Ailesiyle bize geldi ailemle tanışmak için ,sanki hepsi bi filmmiş gibi burdan bakınca yalanmis
Galiba seni denemiş ilk buluşmada elini tutmak ikincisi nde öpmek felan olunca benimle ilk buluşmada bunları öpen birisi kim bilir kimle ne yaptı diye düşünmüş olabilir biz nisanlimla 2. buluşmamızda kolumu atabilir miyim diye sordu fotograf çektırıyorduk atmasan dedim zorlayacak değilim atsam da olur gibi şeyler söyledi lütfen olmasın dedim sonra zaten 4. Buluşmamızda evlilik teklifi etti ben duygulandım gözlerimden yaşlar suzuldu onun gözleri duygulandı ağlama üzereydi ona kocaman sarıldım çok teşekkür ederim diyip başladım ağlamaya simsiki sarildim ona ve bana baktı öpebilir miyim dedi hayır dedim tabi o zamanlar beni denediğini felan söylememişti iç farketmedim bile eski sevgilimle ilgili sorular sorna ya başladı sen bana güvenmiyor misin dedim oda güvenmez olur muyum seni 2 kere denedim farketmedinde kabulde etmedin tabiki güveniyorum dedi yani her erkek en başta fener kuzum suan nisanliyim biz aşırıya gitmeden opupsevisiyiruz ama ileri götürtmüyorum istiyor ve ben izin vermiyorum çünkü eski sevgilimle cinsel ilişkim olmuştu bunu yakalar diyr korkuyorum rtaya çıkarsa benden ayrılır korkusu var vede bir erkek isteğine çabuk ulaşırsa hemen vazgeçer çabalayacak didinecek ki seni kaybetmekten korkacak zor kadın her zaman erkeklerin gözünde 1 numaradırAileler vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. İlk buluşmaya kardeşimle gittim çok heyecanıydım. 2. Buluşmada o evlilikte olması gerekenlerden ideallerinden konuştu. Beni arabasıyla eve götürülen elimi tuttu ,hayatta elimi tutan ilk erkek. Eve geldiğimiz de de öptü, yine ilk. Ve ten uyuşmasının da önemli olduğunu söyledi bunları yaparken. 3
Buluşmada bir yerde oturduk sonra yiyecek alıp arabasında oturduk, yine elimi tuttu ve yanağından öptü sonra birden dudağından , sok oldum. 4. Ya da 5.Buluşmamızda evlenelim dedi ben de zaten hayatıma ilk ve son erkek olsun istiyordum.tamam dedim. Of ondan sonra beni yine ve bayağı öptü. Ertesi nikahta neler lazim diye belediyeye gittik, sonra birden sinirlendi. Zaten hic yüzüme de bakmamıştı, yanında yürümüyordu ben ona yetişmeye çalışıyordum. Ben hic evlenecek bi insan gibi heyecanlı değilmişim hic konusmuyormusum evlenince de boyle konuşmazsam kahveye giderim, sen dipçik gibi kadın olursan ben seni aldatmam, bırakmam ,seni surekli öpemem, senin şoförün değilim ....bunları dedi. Ben bisey demedim. Biryere oturduk be ben ağlamaya başladım. Beni kırığının eleştirilerinin acımasız olduğunu söyledim. Onun da siniri geçti, alttan aldı üslubunun yanlış olduğunu kabul etti , o aksam benim ailem onlara gidecektik. Ayrıldıktan sonra eve gelince arayıp dediki sakin kafayla düşündüğünde nikahı erteleyelim ve birbirimizi tanımaya devam edelim ve bugün bize gelmeyin dedi ben de tamam dedim. O aksam mesaj artı ertesi gün ben mesaj attım.ondan sonra ne o ne ben 3 haftadır haberleşmiyoruz. O dışa dönük,sosyal konuşkan yay burcu ben de tam tersi. Evlilik planları yaptığın bi insani silmek bu kadar kolay mi beni ellemek öpmek için kullandı mi yalan mi söyledi, bi bitti demesi gerekmez mi.onu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum, yanlış mi Sizce fikirleriniz?
Galiba seni denemiş ilk buluşmada elini tutmak ikincisi nde öpmek felan olunca benimle ilk buluşmada bunları öpen birisi kim bilir kimle ne yaptı diye düşünmüş olabilir biz nisanlimla 2. buluşmamızda kolumu atabilir miyim diye sordu fotograf çektırıyorduk atmasan dedim zorlayacak değilim atsam da olur gibi şeyler söyledi lütfen olmasın dedim sonra zaten 4. Buluşmamızda evlilik teklifi etti ben duygulandım gözlerimden yaşlar suzuldu onun gözleri duygulandı ağlama üzereydi ona kocaman sarıldım çok teşekkür ederim diyip başladım ağlamaya simsiki sarildim ona ve bana baktı öpebilir miyim dedi hayır dedim tabi o zamanlar beni denediğini felan söylememişti iç farketmedim bile eski sevgilimle ilgili sorular sorna ya başladı sen bana güvenmiyor misin dedim oda güvenmez olur muyum seni 2 kere denedim farketmedinde kabulde etmedin tabiki güveniyorum dedi yani her erkek en başta fener kuzum suan nisanliyim biz aşırıya gitmeden opupsevisiyiruz ama ileri götürtmüyorum istiyor ve ben izin vermiyorum çünkü eski sevgilimle cinsel ilişkim olmuştu bunu yakalar diyr korkuyorum rtaya çıkarsa benden ayrılır korkusu var vede bir erkek isteğine çabuk ulaşırsa hemen vazgeçer çabalayacak didinecek ki seni kaybetmekten korkacak zor kadın her zaman erkeklerin gözünde 1 numaradır
O senin tepki göstermeni beklemiş belli ki çünkü sen ne yaptığının farkında misin ben bu zamana kadar kimsenin elimi tutmasına izin vermedim ve sen ise bana sormadan hemen elimi tutuyorsun veya öpüyorsun eğer senin aklında evlilik gibi bir ciddiyet olup bunu gösterişeydim bunun karşılığını evlenince verirdim ama sen suan ortada evlilik olmadan yaptığın için tepki göstermem normal diyip kırıldığını belli etmeliydin o senin direk terslemeni beklemiş kuzumAma bana sendeki gibi sormadıki o direkt yapıştı
Of ya öylemi dir, ben sok oldum zaten dondum kaldımO senin tepki göstermeni beklemiş belli ki çünkü sen ne yaptığının farkında misin ben bu zamana kadar kimsenin elimi tutmasına izin vermedim ve sen ise bana sormadan hemen elimi tutuyorsun veya öpüyorsun eğer senin aklında evlilik gibi bir ciddiyet olup bunu gösterişeydim bunun karşılığını evlenince verirdim ama sen suan ortada evlilik olmadan yaptığın için tepki göstermem normal diyip kırıldığını belli etmeliydin o senin direk terslemeni beklemiş kuzum
bence bıtır gıtsın. nıkahı erteleme kararı almış olsanız bıle, bu akşam gelmeyın demek ailene karsı buyuk bir saygısızlık. Ayrıca farklı karakterlerde oldugunu soyluyorsun, ilerde problem olmayacak mı? Daha başındayken işin renginin belli olması iyi olmuş bence. Hayırlısı olsun ama bence ustune gitme ve kafandan atmaya calış.
burda öptü öptü kısmına takılıp duruyorsun sadece. aldattı, oynadı dıosun. ne yasadınız ki oynayacak senınle. yada hangı ara aldattı senı? ne kadarlık ılışkınız oldu? zaten evlenelım deyıp nıkah işlemleri takıplediğiniz adam senı aldattıysa hıc dusunme gule gule de gıtsın.