Yardımcı olur musunuz

Smyrina

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
283
28
36
Aileler vasıtasıyla bir erkekle tanıştım. İlk buluşmaya kardeşimle gittim çok heyecanıydım. 2. Buluşmada o evlilikte olması gerekenlerden ideallerinden konuştu. Beni arabasıyla eve götürülen elimi tuttu ,hayatta elimi tutan ilk erkek. Eve geldiğimiz de de öptü, yine ilk. Ve ten uyuşmasının da önemli olduğunu söyledi bunları yaparken. 3
Buluşmada bir yerde oturduk sonra yiyecek alıp arabasında oturduk, yine elimi tuttu ve yanağından öptü sonra birden dudağından , sok oldum. 4. Ya da 5.Buluşmamızda evlenelim dedi ben de zaten hayatıma ilk ve son erkek olsun istiyordum.tamam dedim. Of ondan sonra beni yine ve bayağı öptü. Ertesi nikahta neler lazim diye belediyeye gittik, sonra birden sinirlendi. Zaten hic yüzüme de bakmamıştı, yanında yürümüyordu ben ona yetişmeye çalışıyordum. Ben hic evlenecek bi insan gibi heyecanlı değilmişim hic konusmuyormusum evlenince de boyle konuşmazsam kahveye giderim, sen dipçik gibi kadın olursan ben seni aldatmam, bırakmam ,seni surekli öpemem, senin şoförün değilim ....bunları dedi. Ben bisey demedim. Biryere oturduk be ben ağlamaya başladım. Beni kırığının eleştirilerinin acımasız olduğunu söyledim. Onun da siniri geçti, alttan aldı üslubunun yanlış olduğunu kabul etti , o aksam benim ailem onlara gidecektik. Ayrıldıktan sonra eve gelince arayıp dediki sakin kafayla düşündüğünde nikahı erteleyelim ve birbirimizi tanımaya devam edelim ve bugün bize gelmeyin dedi ben de tamam dedim. O aksam mesaj artı ertesi gün ben mesaj attım.ondan sonra ne o ne ben 3 haftadır haberleşmiyoruz. O dışa dönük,sosyal konuşkan yay burcu ben de tam tersi. Evlilik planları yaptığın bi insani silmek bu kadar kolay mi beni ellemek öpmek için kullandı mi yalan mi söyledi, bi bitti demesi gerekmez mi.onu düşünmekten kendimi alıkoyamıyorum, yanlış mi Sizce fikirleriniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…