• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımcı olur musunuz?

Ynsozlm

Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2016
8
1
6
29
Kızlar merhaba :KK33:
Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Öneride bulunursanız çok sevinirim Hoppa
Yarın akşam sözlümün ailesi beni iftar yemeğine davet etti. Giderken hazır birşey almak yerine kendim birşeyler yapmak istiyorum. Hem şık görünecek hemde herkesin sevebileceği birşey olsun istiyorum. (Sarma hariç )Sizce ne yapabilirim? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim

Hazir al gotur..evet yapmak istiyor olman cok hos nazik bir davranis ama daha simdiden geregi yok gibi sanki..yaptigini begenmezler falan bosuna uzulme

Cupcake yapabilirsin şirin şirin süslersin üstünü.
suslu-muffin-399731-fotografi-1-500x333.jpg

Veya muhallebili kadayıf yapabilirsin (sitede 100. önerişim) :KK53:

Kızlar merhaba :KK33:
Bir konu hakkında yardımınıza ihtiyacım var. Öneride bulunursanız çok sevinirim Hoppa
Yarın akşam sözlümün ailesi beni iftar yemeğine davet etti. Giderken hazır birşey almak yerine kendim birşeyler yapmak istiyorum. Hem şık görünecek hemde herkesin sevebileceği birşey olsun istiyorum. (Sarma hariç )Sizce ne yapabilirim? Önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim
Yemek değil de sütlü tatlı yapabilir siniz hem hafif olur

bence hoşlarına gidebilir sizin bir şeyler yapıp götürmeniz. onları önemsediğinizi gösterir. daha önce denediğiniz, güzel yaptığınızdan emin olduğunuz bir tarif yapın derim :)

suslu-muffin-399731-fotografi-1-500x333.jpg
:kk77::kk77::kk77:

Oldu mu simdi bu yaptigin meg:KK12:
Veya muhallebili kadayıf yapabilirsin (sitede 100. önerişim) :KK53:[/QUOTE]

Cevap yazan herkese teşekkür ederim. :KK68:
Sanırım cup cake yada pasta yapıcam. :hamarat:
Yeni alacağın güzel bir kavanoza veya şık bir tabak/tepsi ye kurabiye tarzı birşey yapablirsin.Sonra onu da jelatin tül ve kureleyle süsleyebilirsin.Böylelikle kabı da hediye etmiş olursun.Pasta türevi şeylerin yapılmaktan ziyade hazır alınması taraftarıyım.

Bence hazır alın, kimse niye kendi yapmamış diye yadırgamaz. Zaten ileride hünerlerinizi göstermek için çooook fırsatınız olacak.

Yine de kendim yapmak istiyorum derseniz; Fincanda Cevizli Kadayıf yapabilrsiniz. Hem porsiyonu küçük, hem taşırken kolay kolay bozulmaz hemde sunumu şık.

Fotoğraf eklemiştim ama oruçlu olanlar vardır diye sildim siz bi görselden bakın :)

Back